Previous:"Vad heter hon?" sa pappa, "Kimberly Campbell", sa jag.
"Vad fint namn, har du någon bild på henne?" mumlade pappa och jag nickade, gav honom min iphone och han tryckte på knappen och min skärmbild lös.
"Hon är vacker", sa pappa.
Jag nickade, "Hon är underbar."

 
 
 
Dagen efter vaknade jag vid klockan tolv av att solen hade slott igenom persijenerna och lös mig starkt i ögonen, jag låg länge i min säng och bara tittade upp i taket, väntan på att få igång kroppen, men jag var så psykiskt och fysiskt trött, jag behövde verkligen semester, men jag visste att det var bara en till vecka sedan är jag fri i flera veckor, jag hade inte haft en ordentlig semester sedan julas, och det var tre veckor knappt, och nu att jag var tvungen att köra hem till Stratford gjorde inte saker och ting lättare, jag ville egentligen bara ligga i denna sängen hela dagen och bara vila, men jag visste att om jag tänker göra det, så kommer jag inte få träffa Kimberly, så med den tanken reste jag mig upp ur sängen och drog fram min lilla resväska och drog fram ett par svarta jeans, en vit skorta och drog på mig det, sedan gick jag ut ur mitt rum med mobilen i handen.
 
Jag mötte pappa i köket, han stod vid spisen och stekte ägg, "Godmorgon!" sa jag och pappa vände sig om mot mig, "Hallådär! Du har sovt gott?" 
Jag nickade, "verkligen, jag längtar efter min semester." sa jag, "Jag hade ingen aning om att vara kändis kunde vara så påfrestande."
"När ska du åka hem igen?" sa pappa och la stekpannan på bordet, han hade dukat fram nyköpt bröd, juice, olika pålägg, bacon och kaffe, "ska du ha?" sa pappa medans han hällde upp kaffe till sig själv och jag nickade, "visst tack", sa jag, "jag åker hem så fort jag ätit, Kimberly frågade mig igår om jag ville komma hem till henne på middag", mumlade jag, "med hennes familj."
Pappa nickade, "vad roligt. Du får ta med dig henne hit någon dag", sa han.
Jag nickade och tog en klunk av mitt kaffe, "vart är Jazmyn och Jaxon?"
"Dom är med Erin i affären, stannar du för att säga hejdå?" sa pappa och jag nickade, "det klart."
 

Efter ungefär en timma så bar jag mina två väskor ut till min Range Rover som stod parkerad på uppfarten, jag slängde in dom i baksätet.
"Skicka ett sms när du är framme", sa pappa och öppnade förar dörren åt mig och jag nickade, "visst", sa jag och såg på honom med ett leende, sedan vände jag mig till Jazmyn som stod bredvid pappa och höll honom i handen, "vi ses snart igen", log jag mot henne och blev ledsen över att behöva åka.
Hon var grinig, sur över att jag skulle åka. Jag log och tog henne i min famn och kramade henne, "och en dag, så ska jag komma och hämta dig, så ska du komma och sova över hos mig", sa jag och Jazmyn log stort.
Jag skrattade och släppte ner henne, "Hejdå!" sa jag till pappa och Jazmyn sedan vinkade jag mot dörröppningen där Erin stod med Jaxon i famnen.





Kimberlys perspektiv:
 "Hej..." mumlade jag när jag såg att det var Justin som stod utanför ytterdörren.
Han log och andades ut, jag sträckte min hand efter hans och han tog den, jag drog honom närmare mig och la mina armar om hans midja, "Hej..." mumlade han tillbaka mot min hjässa och kramade mig mjukt.
Det var som en lättnad att se honom igen.
Jag drog mig undan lite och såg upp in i hans ljusbruna ögon och log länge, han såg bara på mig utan ett leende, han var helt allvarlig i ansiktet, så jag ställde sträckte på mig lite kysste honom mjukt, han besvarade mjukt tillbaka min kyss och la sina händer på mina höfter, och sedan sprack hans mun upp i ett leende mot min kyss och han drog sig undan, "Släpper du in mig?" sa han och jag log, nickade och drog mig undan från mig.

Jag betraktade honom noga medan han knäppte upp sin jacka och drog av sig den, och hängde den på en krok, sedan drog han av sina skor och såg på mig och när han märkte att jag stirrade på honom flinade han, "vad?" sa han och jag skakade på huvudet, och tog hans hand i min och drog med honom till vardagsrummet så att mamma och pappa skulle få en chans att hälsa på honom.
 
Pappa stod vid sin skivsammling och tittade upp när vi klev in i rummet, "hallå där", sa han, jag och Justin gick fram till honom, Justin räckte fram handen mot pappa och pappa tog den.
Jag betraktade Jusitn, han såg ganska nervös ut, "Hej Sir", sa Justin och log artigt.
"Du, Justin, låt oss börja om, förlåt för härom dagen", sa pappa och Justin log större, "ingen fara!"
dom släppte varandras händer och Justin vände sig mot pappas bokhylla med hans skivor, "är detta någon slags skivsamling?" log han och pappa nickade, "jajemän! Jag köper skivor jämt, och har alla sorterade här", sa pappa och log stolt.
Justin flinade, "Kolla Bon Jovi", mumlade Justin, "Du har ju alla hans skivor!"
Pappa skrattade, "Alla artister jag såg upp till när jag var i eran ålder är här", sa pappa och han sträckte sig till den översta hyllan, där hans grammofon skivor stod, "kolla, detta är en av de första exemplaren från Elvis Presley", sa pappa och räckte de till Justin.
Justin log stort, "Fyfan vad häftigt!"
Pappa skrattade och la tillbaka den, "jag har allt möjligt här, och det har vart som en hobby för mig, det har gått i släkten, och eftersom Kimberly har intresse för oldschool musik så ska hon få dom en vacker dag", log pappa och jag log varmt mot pappa.
"Åh jag tänkte väl att jag hörde er!" hörde jag mamma säga, Justin och jag vände oss om och såg på mamma som stod i dörröppningen.
Mamma och Justin hälsade och tillslut tänkte jag att det får räcka, så jag drog med Justin upp till mitt rum, "well... det där gick ju bra..." mumlade jag och Justin slängde sig i min säng, "mm", sa han och jag log mot honom, "är du trött?" sa jag och han nickade, slöt ögonen.
Jag satte mig ner bredvid honom och la handen på hans mage, "vänd dig om..." sa jag och han slog upp sina ögon, såg lite oförstående på mig men gjorde som jag sa, jag satte mig gränsle över honom vid hans rumpa och han skrattade, "ah - ah. det där är inte rättvist", sa han och jag fnissade, sedan la jag mina händer på hans axlar och började massera honom, han blev tyst och slappnade av, "åh vad skönt..." mumlade han och sedan började han stöna när jag tog i.
Jag kunde inte låta bli, så jag drog upp hans skjorta och började smeka hans rygg, försiktigt med mina finger toppar och han rös under mina beröringar, jag böjde mig ner och kysste honom uppmed ryggen och han rörde sig under mig, det kittlade antagligen, jag drog sedan mina naglar över hans rygg och han vände på sig snabbt och helt plötsligt låg han över mig, han såg mig länge i ögonen sedan log han lite busigt, "du gillar att retas du.." mumlade han och jag fnissade, och la mina händer i hans hår och han kysste mig, jag höjde huvudet när han skulle dra sig undan, "nej.." mumlade jag olyckligt mot hans läppar, och drog i hans skjorta så att han skulle komma närmare mig, han skrockade men kysste mig sedan länge, och drog sig snabbt undan, och lämmnade mig andlös i sängen, han la sig ner bredvid mig på sidan och la sin hand på min mage.
"Jag har en fråga", sa jag och han nickade.
"Ska inte du typ... vara med kändisar?" sa jag lite generat, "jag menar..." började jag och han skrattade.
"Seriöst?"
Jag log generat, "Jamen... du hänger jämt med kändisar ju... är inte det lättare?" mumlade jag lite tyst, han försökte få ögon kontakt med mig men jag tittade bort, han suckade, "det hade vart lättare ja..." sa han och jag kände mig lite sårad, "det hade vart skönt att slippa gå igenom hela media perioden den dagen vi kommer ut med det..." mumlade han vidare och jag nickade, jag förstod, men jag var ändå ledsen.
Han la sina läppar mot mitt öra, "det hade vart bra jag... Synd att du inte är kändis, men det spelar ingen roll, jag kommer ändå alltid att välja dig", mumlade han och kramade mig mjukt, "tvivla aldrig på mig."
Jag nickade, jag ångrade att jag hade frågat.
"Hur var det hos din pappa?" sa jag och han log lite, "det var okej. Har du köpt dig en klänning?"
Jag nickade, "den är blå."
Han log, "ohlala.." sa han och det knackade på min dörr, den öppnades och mamma stick in huvudet, "Jag ville bara medela att maten är klar!" log hon och jag nickade, reste mig upp tillsammans med Justin, "vi kommer", sa jag och mamma nickade, stängde dörren.

Jag såg på Justin, "redo?"
han skrattade och vi reste oss upp.

"Kan du skicka salladen?" log mamma åt Justin och han nickade och gjorde som hon sa, "Berätta Justin, vad sysslar du med på fritiden?" sa pappa efter han harklat sig.
Justin såg upp från sin tallrik och såg på min far, log, "Jag sjunger, jag har fått möjligheten att bli artist", sa Justin och nickade.
"Popstjärna", log min lilla syster som satt framför honom och Justin skrattade, "precis."
"Så du reser världen över jämt?"
Justin ryckte på axlarna, "oftast", sa han och pappa nickade fundersamt, "jasså." sa han och jag himlade med ögonen, "Hur blir det då med skolan?"
Jag suckade, släppte gaffel och såg iriterat på pappa, jag hann inte säga något innan Justin svarade, "Jag har haft hem undervisning ungefär de senaste tre åren, sir", sa Justin.
Pappa nickade imponerat, "bra, det är ju inte bra att hamna efter."
Justin skrattade, "Nej, jag ligger på topp jämt", sa han och flinade och jag log mot han.
"Hur länge ska du hålla på med din hobby då? Vad ska du göra i framtiden?"
Jag försökte hålla mig lugn, men det slutade med att jag stirrade i tallriken och bara väntade på att någon skulle byta samtalsämne.
"Ehm.. sir, med all respekt, så förstår jag inte vad du menar riktigt. Jag menar, jag ska nog hålla på med mitt, jobb, så länge jag kan, jag kan inte se det som en hobby", sa Justin och log, "för precis som tjänar dina pengar tjänar jag mina, dock så gör jag något som jag alltid brunnit för."
"Vad menar du med det? Jag brinner för mitt jobb jag med, jag menar bara att ditt jobb inte kan vara speciellt ansträngande."
Justin svalde och jag visste att han inte tyckte om att folk sa så, "Sir, jag började när jag var femton ungefär, jag reser jämt och ständigt, jag har sällan ledigt, jag spenderar väldigt lite tid med min familj och är aldrig hemma... Jag har sena kvällar på turneer och tidiga morgonar... Jag har tuft jobb..." sa Justin och jag såg på pappa, "okej, kan vi prata om något annat?"
"Hur mycket tjänar du?"
Justin log lite besvärat, "jag tjänar ungefär 4 miljoner dollar i månaden..." sa Justin och nickade, "när jag är igång med turnen då... sedan plus all musik som jag gör som säljs och så..." sa han.

Pappa blev tyst såg på justin med stora ögon, och anades sedan ut, "wow... det gör dig till en miljonär", sa pappa och Justin log lite och jag såg på honom, han såg på mig, jag såg helt plötsligt hur dåligt han mådde, "mår du bra?" mumlade jag och han nickade, "ja då", sa han och nickade.
"Jag tycker att vi kan prata om något annat..." sa mamma och Justin nickade, "ja tack."

mamma och pappa började prata om något annat men jag såg bara på Justin, orolig över varför han mådde så dåligt, han såg bort från min blick hela tiden, men jag tvingade honom att se på mig, han skakade på huvudet, "jag mår bra..." sa han och jag suckade, la min hand på hans lår och han anades ut och la sin hand över mig och log mot mig, "I'm fine."




Kommentera. :)
 
 
 
 
Han satt med ryggen mot ryggstödet och jag hade mina ben över hans, han hade ena armen runt mig och höll mig  i handen i den andra, vi satt där och glömde av att världen runt omkring snurrade och en massa problem väntade, men det spelade ingen roll, ingenting spelade någon roll längre, för jag visste att jag var djupt förälskad i Justin Bieber.
 



" Vi ses om ett par dagar..." sa Justin när han öppnade passagerare dörren åt mig och jag klev ur bilen, "mm..." muttrade jag, "Ring", sa jag och han stängde dörren och vände sin blick mot mig, "det klart."

Jag la armarna om honom och kramade honom, "okej då, vi ses", sa jag och höll honom länge i min famn, "jag kommer sakna dig."

Jag log, "och jag dig." Jag såg upp på honom i ögonen och vi såg länge på varandra, ett litet lyckorus for igenom mig, han var min, tusen tals tjejer trånade efter honom och jag hade aldrig förstått varför, men nu gjorde jag det, han var en lyckokälla, och hans ögon, hans läppar, hans leende, jag kunde inte se något fel med honom, "Har jag sagt att du är vacker?" sa han och smekte min kind med sin ena hand.

Jag sa ingenting, såg bara på honom, "har jag sagt att du är vacker?" sa jag och han ryckte lite på mungiporna, sänkte sitt huvud till mitt och snuddade vid mina läppar med sina, jag ställde mig på tå för att få min kyss han väntade med och han kysste mig mjukt tillbaka, jag log mot hans läppar.

 

 

 

Jag öppnade ytterdörren och försökte visa att jag var arg, jag ville att pappa skulle säga att han ångrade sig, att han gärna ville att Justin skulle hänga här, jag ville att pappa skulle ge Justin en chans.

"Hej Kim", sa Olivia och jag höjde blicken och såg på henne.

"Hej Lilo", log jag, "vart har du varit?" mumlade hon och jag skulle precis svara men pappa kom in i hallen, "Kim-" började han men jag bara skakade på huvudet och gick upp för trappan mot mitt rum, "glöm det." mumlade jag och slängde igen dörren efter mig, jag var säker på att han inte hört mig.

 

 Jag drog av min shorts och drog på mig ett par mjukis byxor, jag satte upp mitt hår i en hårtofs och såg mig själv i spegeln, jag såg ut som ett vrak, stora svarta påsar under ögonen och mitt smink var inte lika fint längre, jag skakade på huvudet och bestämde mig för att ta en dusch.

 När jag hade duschat mig gick jag ner till köket och såg att mamma stod och gjorde pannkakor, "Hej hjärtat", sa hon och jag log lite bara mot henne snabbt och öppnade kylen, tog ett äpple och skulle precis gå till mitt rum när pappa kom och ställde sig framför mig, "Kimberly", sa han skarpt.

"Vad är det?" sa jag trött och skakade på huvudet, ville inte ha denna diskussion med honom nu, "Tänkte du kolla om jag var hos Justin? Ja, jag var hemma hos Justin. Åh, är det nu du ska skälla ut mig för att jag var där, vet du vad? Jag orkar inte bry mig", sa jag och putade med läpparna.

Han suckade, "jag ville säga förlåt", sa han.

Jag såg länge på honom, "du har missat första april", mumlade jag.

Han skakade på huvudet, "Jag är ledsen att jag var så sträng förut, men... när du berättat vad som hade hänt med dig och honom så, så trodde jag faktiskt att du inte skulle förlåta honom, jag trodde bättre om dig..." mumlade han.

"Okej, det trodde jag med, men jag tycker om honom, så mycket så att jag bestämde mig för att förlåta honom", sa jag.

Pappa log ett snett leende, "Okej.. Jag ska försöka ha ett öppnare sinne för honom..." mumlade han och jag log, "tack."

"Ska du följa med till garaget?" sa han och jag såg länge på honom, tvekade, "kom igen nu, om du ska ha en pojkvän så är det nu jag ska ta ett snack med dig."

Jag himlade med ögonen och Olivia kom in i köket, "jag hade aldrig något snack med dig?"

Pappa flinade, "du är för ung för det."

Jag rodnade, och gick efter pappa och vi gick tillsammans ut till garaget.

 

 

Jag satte mig på huven på bilen och pappa ställde sig vid skåpen och började byta plats på verktygen, "så..." började pappa och jag såg upp i taket, "mmm?"

"Hur gammal är han?"

Jag tog ett bett av mitt äpple, "Han är arton", sa jag och nickade, "okej. hur är han?"

Jag ryckte på axlarna trots att pappa inte såg på mig, "han är väldigt... varm." sa jag, "hur länge har ni haft erat hemliga lilla förhållande?"

"Någon dag typ..."

Pappa nickade, "hur träffades ni?"

jag slängde mitt äpple i papperskorgen och träffade, "i parken."

"Du tycker om honom."

Jag nickade, "japp", sa jag och såg på pappas ryggtavla.

"Hur mycket?"

"för mycket", sa jag med ett leende.

Pappa skrattade till, "Jag... Jag vet inte hur ni-" började han och stannade upp med sina verktyg, "du fyller sjutton, du är en stor flicka jag vet det, men jag vill att-" fortsatte han men avbröt sig igen, "Det finns saker du måste tänka på ... om ni ska vara... fysiskt intima..." började han, vände sig om och rodnade blossade över mitt ansikte och jag  avbröt honom, "pappa-" började jag med ett skratt, "snälla. nej", sa jag och reste mig upp.

"Det är viktigt-" började han igen men jag skakade på huvudet och såg på honom, "snälla nej, snälla ha inte blommor och bi snack med mig! Jag har det hellre med mamma", sa jag och skakade på huvudet.

"Aa visst... du ser ju hur det gick för henne, hon blev gravid med dig när hon var 19..." mumlade han och skakade på huvudet.

Jag började gå mot dörren, "okej det räcker nu."

"Jag är allvarlig, Kimmy. Jag vill att ni är försiktiga", sa pappa och jag skakade på huvudet, "pappa!? vet du vad? Jag är oskuld!" sa jag och pappa grimaserade, "okej det räcker, du kan gå", sa han och skakade på huvudet.

Jag gick snabbt ur garaget och raka vägen upp till mitt rum.

 

Jag skakade på huvudet och la mig ner i sängen, "Shit." mumlade jag.

Jag och pappa var enkla egentligen, vi var väldigt lika, när vi blev upprörda gick vi gång som en vulkan, och efter en stund så var allting lugnt igen, och jag tyckte inte om det ibland, men det kändes bra nu att pappa valde att lita på mig när det gällde Justin, men det var lite för mycket att han ville prata blommor och bi om med mig, det var alltid mammas del att prata om sådant.

 

"Jag har tråkigt..." klagade jag dagen efter på kvällen.

Mamma suckade, "du har varit riktigt tråkig hela dagen, vart har du Amber?" sa hon och jag suckade, "Hon är med Ryan."

"Vart har du Justin?"

Jag andades ut, "Han är hos sin pappa bort åt helvete", klagade jag.

Pappa kom in i köket, "vad du ska gnälla."

"Vart är hans pappa?" frågade mamma förvånat.

"Nej alltså, Justins föräldrar är skilda", sa jag och pappa satte sig ner vid köksbordet framför mig, "på tal om Justin..." började jag, "Jag frågade honom om han ville gå på balen med mig..." mumlade jag vidare.

Pappa såg upp på mig, "och när är balen?"

"på fredag", sa jag och pappa höjde på ögonbrynen, "Jasså.. Men är inte din bal då?" sa han och jag nickade, "jo."

"Aja, gå du med honom..." muttrade han och tog upp tidningen som låg på bordet mellan oss och började läsa någon artikel.

"Är det okej?" mumlade jag.

Mamma log stort, "klart det är okej! Men kommer inte folk se er och de blir officiellt... för hela världen?" sa mamma och jag nickade uppgivet med huvudet, "jag sa det till Justin jag med, men han ville gå ändå, han sa att han skulle sköta median."

Pappa grymtade, "jag tycker illa om tanken att du finns med i tidningar.

Jag ryckte på axlarna, "det stör mig inte så mycket, så länge Justin inte blir skadad utav det", sa jag.

Pappa höjde blicken från tidningen, "hur ska han bli skadad utav det?"

Jag himlade med ögonen, "Han har biljontals tjejer i världen över som trånar efter honom, och nu skaffar han en flickvän, och dom biljontals tjejerna är ju freak som tror dom kan få honom", muttrade jag surt, sur över att jag visste att det fanns tjejer som ville ha honom, som antagligen skulle göra vad som helst för att komma åt honom, men sedan log jag, han valde mig.

 

"Och han valde dig", log mamma med ett lyckligt leende som om hon läst mina tankar.

"Nej det gjorde han inte", sa pappa och skakade på huvudet, "du valde honom."

Jag skrattade till och min mobil började ringa på bordet, jag slängde en blick på skärmen och såg att det var Justin, jag log, tog telefonen svarade och la den mot örat, "Hallå?" sa jag med en lycklig suck.

"Hej Baby", hörde jag Justins röst i bakgrunden, "vad gör du?"

Jag log för mig själv, "Jag sitter och pratar om dig faktiskt", sa jag.

"Jasså? Med vem?" sa han och jag hörde ett leende i hans röst.

"Med mamma och pappa", sa jag och nickade, jag hade inte berättat för Justin om min och pappas konversation.

"Åh", sa Justin och jag hörde oroligheten i hans röst, "ringde jag opassande?"

Jag skakade på huvudet, "Nejdå." 

"Åh.." sa han igen, "hur är det med..? Har din pappa sagt något om dig och mig?"

Jag log stort, "Ja", sa jag, "Det är okej", sa jag.

Justin skrockade, "allvar?"

Jag log, "ja, fast" jag tänkte berätta om blommor och bin snacket men lät bli eftersom min pappa satt framför mig, jag ville inte göra det pinsammare.

"Kan du inte be Justin komma över på middag imorgon?" sa mamma och jag såg på henne och skakade på huvudet, "mamma nej..." mumlade jag.

"Vadå?" sa Justin glatt i andra luren.

"ehm, mamma vill att du kommer över imorron på middag..." mumlade jag.

"Ja visst", sa Justin, "det blir kul."

Jag skakade på huvudet med en fnysning, "När ses vi imorgon?" sa jag längtande.

"Runt ett", sa Justin och jag log, "kommer du hit? eller ska jag komma till dig?"

"Jag kommer till dig, jag skulle ju komma över på middag?" sa han och jag nickade, "okej."

"Justin vjem pjatar du mjed?" hörde jag en röst säga i bakgrunden och jag log, det var hans syster.

"Vem jag pratar med? Kan du hålla en hemlighet?" hörde jag Justin säga tyst, "Jag pratar med min flickvän."

"haj du en flickvän?"

Justin skrattade i andra luren, "ja." "Men Justin... Äj inte jag din favojit tjej?"

 

Jag skrattade, "Klart du är", sa Justin, "Det kommer du alltid vara."

"vet pappa om din flickvän?"

 

"Jag har inte pratat med honom än", mumlade Justin, "men jag ska göra det ikväll, gå och lek nu, och berätta inte något för någon!" sa Justin och dom skrattade.

"Hallå?" sa Justin i luren och jag fnittrade, "Du är så jävla go, hon verkar jätte söt!"

"Det är hon", sa Justin.

Jag gick ifrån köksbordet och in till vardagsrummet där ingen satt, jag satte mig ner i soffan och Buzz kom och hoppade upp bredvid mig, "jag saknar dig", mumlade jag.

"Jag saknar dig med, baby. Jag måste gå och snacka med pappa nu, så vi ses imorgon, hejdå", sa Justin och jag nickade.

"Okej, hejdå."

Och det pep till i luren och jag såg på Buzz, och han såg på mig, "Buzz..." mumlade jag, "Jag älskar den killen."

 

 

 

 

Justins perspektiv:

 

"Pappa", mumlade jag när alla gått och lagt sig, det var bara jag och pappa kvar i vardagsrummet.

"Mmm?" sa pappa utan att släppa tv:n med blicken.

Jag drog handen genom håret, och såg bort från pappa, "Jag har... en flickvän", mumlade jag.

Jag såg i ögonvrån hur pappa tittade på mig, "allvar? Vem är hon? Vart har jag sätt henne? Jag slår vad om att hon är modell!" sa pappa och jag såg lite oroligt på honom, "Hon är inte kändis", sa jag och pappa höjde på ögonbrynen, "jaha... hur träffade du henne?"

"I stratford", mumlade jag.

"Justin förhelvete, du kan inte skaffa en flickvän där", sa han och stängde av tv och vi såg länge på varandra, "varför inte?"

"Du är en artist som turnerar, du kan inte hänga där på din lediga tid, du kommer fasta där!"

Jag såg förbannat på honom, "aha? Var det därför du stack eller? Förlåt om jag någonsin försökte få dig att fastna där." muttrade jag och pappa hajade till, "du vet att det inte är så jag menade."

Jag suckade och reste mig upp, "Varför ska min flickvän vara kändis? Varför?"

"För... Justin hon kan utnyttja dig", sa pappa och jag skakade på huvudet, "Hon kommer inte utnyttja mig!"

Pappa grimaserade, "nehe, hur kan du vara så säker på det?"

Jag såg ilsket på honom, "för att jag litar på henne! Kan du inte bara vara glad för någon jävla gångs skull!" sa jag och gick ifrån vardagsrummet och skulle precis gå ut till hallen när jag såg att Jazmyn stod och lyssnade i sin pyjamas, hon såg rädd ut, hon tyckte inte om när jag höjde rösten.

"Hej gumman", sa jag och böjde mig ner och tog upp henne i min famn, "Vajföj bjåkaj ni?" sa hon och kramade mig, "Ingenting", mumlade jag och såg på pappa, och pappa såg på mig, "Jazmyn gå och sov, jag och Justin pratar."

"Jag går och lägger mig jag med", sa jag och gick.

Först lämnade jag av Jazmyn i hennes rum, hon kunde inte sova så jag sjung henne till söms, sedan så gick jag till gästrummet, jag drog av mig min t-shirt och mjukis byxor och la mig i sängen och drog täcket tätt intill mig och jag suckade av trötthet.

 Det knackade lätt på dörren, "får jag komma in?"

Jag suckade, "Vad vill du?"

Pappa kom in i rummet och satte sig på sängkanten och jag tog fram min mobil som låg på laddning och såg på klockan, den var tolv.

"Jag är ledsen för det tidigare, jag vill bara inte att du blir sårad", mumlade pappa.

Jag nickade, "mm..."

"Vad heter hon?" sa pappa, "Kimberly Campbell", sa jag.

"Vad fint namn, har du någon bild på henne?" mumlade pappa och jag nickade, gav honom min iphone och han tryckte på knappen och min skärmbild lös.

"Hon är vacker", sa pappa.

Jag nickade, "Hon är underbar."





Lägger upp ett till bara för att jag hade lite extra tid att skriva idag! Var det bra ? :) kommentera. :)
Previous:"Hej Lilo..." mumlade hon och jag log, "vart har du varit?" mumlade jag och pappa kom ut i hallen.
"Kim-" började han men hon skakade på huvudet, "jag vill inte prata med dig." sa hon stelt och gick ilsket upp för trappan.

Jag och pappa stirrade efter henne, vad hade nu hänt?

 
 
 
 
 
 
 
Kimberlys perspektiv:
 
"Mamma...? Pappa...?" ropade jag när jag och Justin klev in genom dörren, jag stängde dörren efter oss och såg på Justin.
"Ja älskling? Vi här här inne!" ropade mamma från vardagsrummet, jag suckade, hjälpte Justin att få av jackan, "Det här är en dålig ide..." sa jag tyst till Justin och han log, "Nej då, det är försent att backa ur nu.." sa han och jag himmlade med ögonen.

Jag tog Justins hand och drog med honom bort till vardagsrummet, mitt hjärta dunkade hårt i bröstet på mig, okej, nu eller aldrig.
 Jag såg först på Olivia, det här skulle bli fult, hon borde gå upp på sitt rum, stackarn, hon visste inte vad sim väntade, det visste egentligen inte Justin, jag hade bara sagt att han skulle få en ordentligt utskällning, eller att vi båda skulle få det.

"Mamma, pappa", sa jag och släppte Justins hand, och mamma flög upp ur hennes plats i soffan, "Hej Justin!!" fnittrade hon och hann inte komma längre när pappa reste sig upp ur soffan, "Vad i helvete gör han här!?" sa pappa och hans blod pumpade snabbt upp till hans ansikte, han var röd som en tomat, jag kipade efter luft, okej, säg inget du kommer ångra.

"Pappa lägg av!", sa jag.
"Sir", sa Justin bakom mig och jag tog ett hårdare grepp om honom när pappa avbröt honom, "Du går härifrån och kommer inte tillbaka! Jävla skit, vad är det här Kimberly? Du sa att det inte var något mellan er? Att han utnyttjat dig!" nästan skrek pappa, jag ställde mig framför Justin, och tog hans hand i min hårt, och jag suckade av frustation, "Okej! Ja! Visst! det sa jag! Jag överdrev! Men jag och han har pratat! Han har lämmnat sin
flickvän!"

Mamma mumlade något till Olivia, och dom försvann ut ur vardagsrummet.
"Jaha! det var ju jätte trevligt att höra! Om han lämmnade en annan flicka för dig, hur vet du då att han inte kommer lämmna dig för någon annan!?" gapade pappa.
"Du är så jävla jobbig! Kan du aldrig vara glad för min skull!? Jag är så jävla trött på dig! Detta är andledningen till att jag aldrig tagit med mig en pojkvän hem!!!", sa jag iriterat, "Justin snälla gå ut till Olivia", sa jag med lägre röst och vände mig mot Justin, han såg lite oroligt på mig men nickade ändå, "okej", sa han och släppte min hand och försvannn han med, jag såg på pappa.
 
"vad är det med dig Kimmy? Varför hänger du med den där killen!?"
Jag höjde armarna, "den där killen råkar faktiskt jag tycka om, väldigt mycket", sa jag med mer samlad röst, jag korsade armarna, "pappa snälla, jag tycker verkligen om honom..."
Pappa skakade på huvudet, "Jag förbjuder dig att träffa honom."
Jag höjde på mina ögonbryn, "du förbjuder mig?" sa jag tyst, "hur kan du förbjuda mig att vara med någon som gör mig lycklig! Du tog Toronto ifrån mig! Du tar inte Justin ifrån mig." sa jag samlat och sedan gick jag bort ut från vardagsrummet med raska steg till köket där Justin stod och samtlade med min mor och syster, "Kom Justin", sa jag och tog Justins hand i min och drog med honom till hallen, vi drog snabbt på oss våra skor, jag tog hans jacka och gav honom den, sedan öppnade jag dörren och puttade ut Justin sedan slängde jag igen dörren bakom mig och jag gick med raska steg mot hans bil, med honom tätt efter mig, "Kim.." mumlade Justin bakom mig men jag svarade honom inte, jag ställde mig mot hans bil lutade mig mot passagerar dörren och han ställde sig framför mig, jag försökte hålla tillbaka tårarna blinkade åt olika håll för att hålla dom tillbaka.
Justin kramade mig, "shh.." mumlade han och kysste min hjässa, "andas... såja..." sa han och jag kramade honom, snyftade till, sedan jag hade varit i min bil olycka med Christian, hade pappa hållt tajta tyglar om mig, jag var så trött på det, och nu när jag äntligen fått luft så dränker mig pappa igen, vill ta Justin ifrån mig.
"Jag är så trött på han", sa jag och började gråta, klängde mig fast vid Justin hårdare, "sh..." sa Justin och kysste min hjässa ännu en gång, "ta det lungt... du är upprörd.." sa han och jag snyftade till släppte honom och torkade mina tårar, "jag ska låta dig åka..." mumlade jag och Justin skakade på huvudet, "jag kan åka en timma senare", sa Justin och log, "det gör inget. Jag ska ändå bila dit."
Jag skakade på huvudet, "jag klarar mig."
"det vet jag att du gör, men jag vill vara med dig ändå", sa han och öppnade passagerar dörren, "kom vi åker hem till mig", sa han och jag satte mig ner.

"Är det någon hemma?" sa jag och Justin skakade på huvudet, "nej, mamma är i LA, mormor och morfar skulle iväg på någon middag hos grannarna", sa Justin och parkerade framför garaget.
 Huset var ganska litet, vitt och charmigt, åvanför garaget såg jag basketkorgen och jag såg på justin, "spelar du basket?" sa jag och han flinade åt mig, gick ur bilen och jag gjorde detsamma, "jag är proffs på det", log han, "vadårå? är det en av dina hemliga talanger?"
Jag skakade på huvudet, gick fram till honom och han tog min hand med ett leende, och vi gick tillsammans in mot huset.
 
Vi satt i vardagsrummet i soffan mot varandra och pratade, lite om allt, jag frågade nyfiket om hans kändis liv och han berättade stolt om alla sina fans, han var verkligen tacksam över dom.
"Hur känns det att så på scen framför alla människor då?" log jag och han reste sig upp, började gå mot det lilla köket som var intill vardagsrummet, "jävligt bra... det är så roligt så det nästan inte är sant, jag glömmer aldrig min första stora konsert. Det var helt sjukt hur mycket människor det var som kom för att se mig, men ändå så varje gång jag uppträder är jag lite skraj för att rammla av scen, jag menar, vad hade det slutat med mig om mina fans fick tag på mig", ropade han från köket med ett skratt, "vill du ha något att dricka!?"
"Visst!" sa jag, "jag tar vad du tar... Men hur gick det till?" sa jag och såg på mina händer, hur kunde han slå igenom så lätt?
 
 
 
 
 
"well, det började ju med att jag var med i en lokal sångtävling här i Stratford i början av 2007, tror jag det var, jag sjung Ne-Yos låt so sick, och jag hamnade på andra plats. Och för att typ familj och vänner skulle kunna se mina framträdande så la jag upp klipp på youtube, som folk började gilla, de bad mig sjunga olika låtar, och jag tänkte 'varför inte?'" sa han och satte sig ner bredvid mig och räckte mig ett glas coca cola, "sedan så började en skum kille ringa hem till oss han tjatade som fan att jag skulle komma till Atlanta till hans skivbolag, och typ sjunga, mamma ville inte det först, men gav sig efter ett tag, så han typ fixade så jag kom till Atlanta med mamma.... så vi åkte dit, utanför studion, jag kommer ihåg det fortfarande som om det vorre igår när jag träffade Uscher för första gången, jag var helt ivirig och ville sjunga för honom... Så jag sprang fram till honom, och sa att jag ville sjunga för han och att jag var ett fan av honom, men han bara dissade mig" skrattade Justin och skakade på huvudet, "Men jag fick min chans efter typ en vecka, och kort därefter hade jag skrivt under ett kontrakt med Raymond Braun Media Group. Och efter en provspelning med producenten Antonio L.A Reid skrev jag på för Island Records, och vid den tidpunkten hade jag flyttat till Atlanta för att kunna göra inspelningar och få vägledning av Scooter, som då blev min manager..." avslutade han och tog några klunkar coca cola och stirrade tomt framför sig med ett leende.
"Vad blev din första singel då?" log jag.
"One time", sa han och la sitt glas på bordet, tog mitt ifrån mig och la det också på bordet, han kysste mig mjukt och jag besvarade hans kyss, "ditt första album?" sa jag och Justin suckade med sina läppar mot mina, "är du verkligen så intresserad att du inte ville kyssas med mig?" sa han och såg på mig med hundvalps ögon och jag flinade, gav han en lång kyss och sedan drog jag mig undan och nickade, "japp."
Han skrattade, "mitt första album heter My world, det släpptes 17 November 2009."
"När är du född?" sa jag snabbt därefter, "1 Mars 1994", sa han och himlade med ögonen.
"Berätta något om dig..." mumlade jag och drog min hand genom hans hår, "Är detta något quize time?", sa han och jag nickade, "japp. Okej jag vet, säg fem saker om dig som ingen vet!" sa jag och han skrattade till, "som ingen vet?"
Jag nickade.
"tja... man kan hitta allt om mig på internet, men jag..." började han och tänkte efter, "Jag gillar hockey", mumlade han och nickade, jag nickade jag med, "jag ... jag är klaustrofobisk, det är det värsta man kan vara när man är kändis, jag är så ofta på så trånga utrymmen!" sa han och jag flinade, "allvar?" 
"Jag vet något, som ingen av mina beliebers vet."
"vad?" sa jag ivirgt, han log, kysste mig, såg på mig länge, "att jag inte är singel..." mumlade han och kysste mig igen, jag himlade med ögonen och besvarade hans kyss, vi satt länge där och bara kysstes, ingenting annat.
Han satt med ryggen mot ryggstödet och jag hade mina ben över hans, han hade ena armen runt mig och höll mig  i handen i den andra, vi satt där och glömde av att världen runt omkring snurrade och en massa problem väntade, men det spelade ingen roll, ingenting spelade någon roll längre, för jag visste att jag var djupt förälskad i Justin Bieber.
 
 
 
Här fick ni ett kärleksfullt kapitel, ialla fall mot slutet, vad tycker ni om Kimberly och Justin tillsammans? Har ni några önskemål om någonting? BERÄTTA ! :) Glöm inte att kommentera läsare! :))
 
 
 
 
 
 
 Previous: Hon mm:ade, "Medan jag är borta, ska du berätta för dina föräldrar om mig, för jag gillar inte att smyga runt..."
Hon släppte mig, nickade, "har du berättat för din mamma?" sa hon och jag nickade, "mm."
Hon log, "Tja, mina föräldrar sitter där inne, är du redo att möta dom, som min pojkvän?"
Jag flinade, "allvar?"
Hon suckade, "visst.. Vad kan det skada?"
 
 
Olivias perspektiv:
 
"Jag tror hon sa att hon skulle vara med Amber? Hon kanske är med Josh!!" sa jag med ett retsamt leende och såg på mamma.
Mamma log, "ååh, mina flickor har pojkvänner!"
Pappa grymtade till i soffan, "är du inte glad om hon har en pojkvän?" sa mamma och såg på pappa.
Pappa log utan glädje, "Varför skulle jag vara det?" sa han och bytte TV kanal.
Ytterdörren öppnades, mamma och jag vände huvudet mot dörröppningen som ledde mot hallen, "mamma...? Pappa...?" ropade Kim i hallen och jag hörde henne fummla med något.
"Ja älskling? Vi här här inne!" ropade mamma tillbaka.

"Det här är en dålig ide..." mumlade Kimberly tyst, jag spetsade öronen nyfiket, såg på mamma och såg att hon hade höjt ögonbrynen, pappa märkte ingenting, han var fullt upptagen med motorprogramet på TV.

"Nej då, det är försent att backa ur nu.." hörde jag en pojkröst säga och jag flinade, "jag visste det!" väste jag lågt till mamma och vi hörde deras fotsteg mot vardagsrummet, jag och mamma bytte ständigt blickar och flinade båda två, sedan vände jag mig mot dörr öppningen igen och jag mötte Kimberlys ögon först, sedan Justin Biebers.


"Mamma... papppa..." mumlade hon och mamma reste sig snabbt upp fnittrandes, "Hej Justin!" fnittrade hon.
Pappa tittade två gånger innan han reagerade att Justin Bieber stod bredvid henne, han nästan kipade efter luft och blev röd i ansiktet, av ilska, "vad i hela helvete gör han här!?" sa pappa och reste sig upp, jag såg på Kimberly, hon tog Justins hand och ställde sig framför honom, "Pappa, lägg av!" sa Kimberly och jag såg hur hon rodnade, trots ilskan.

"sir", började Justin, men pappa avbröt honom.

"Du går härifrån och kommer inte tillbaka! Jävla skit, vad är det här Kimberly? Du sa att det inte var något mellan er? Att han utnyttjat dig!" sa pappa och ställde sig framför Kimberly och Justin.

"Sir", försökte Justin igen och pappa tystade honom med en blick, Kim suckade frustrerat, "Okej! Ja! Visst! det sa jag! Jag överdrev! Men jag och han har pratat! Han har lämmnat sin flickvän!"

Mamma tog tag i min hand och drog med mig ut i hallen, "vi ska inte stå i vägen", sa hon, men vi stod och tjuvlyssnade ändå i hallen.


"Jaha! det var ju jätte trevligt att höra! Om han lämmnade en annan flicka för dig, hur vet du då att han inte kommer lämmna dig för någon annan!?" gapade pappa.

"Du är så jävla jobbig! Kan du aldrig vara glad för min skull!? Jag är så jävla trött på dig! Detta är andledningen till att jag aldrig tagit med mig en pojkvän hem!!!", sa hon iriterat, "Justin snälla gå ut till Olivia", sa hon med lägre röst, mamma och jag hoppade till, sprang bort till köket, "Okej", hörde jag Justin säga och han började gå hitåt.


Han kom bort till köket och jag och mamma satte oss ner precis, "Det där var ju ... oväntat", log han och räckte först fram handen till mamma, "Hej, jag fick aldrig chansen att presentera mig sist, jag är Justin", log han och mamma tog hans han med ett leende, "Hej Justin! Jag är verkligen ledsen för det där, men Ethan han är så överbeskyddande när det gäller Kim och Olivia", sa mamma beklagande och Justin vände sig mot mig, och jag tog hans hand, var helt överrumplad, "du är Justin Bieber." 
Han skrattade, "ja, och du är Olivia, jag har hört mycket om dig", sa han med ett snett leende och jag flinade stort, "du vet mitt namn!" Justin såg bättre ut än på bild, han var lång, lite bredaxlad och hans ögon var finare än på bild, jag såg på honom med stora ögon, betraktade varje del av honom.


"Olivia, låt pojken vara..." sa mamma med ett skratt och jag nickade, "ja.. förlåt."

"Nejmen som jag sa, ge Ethan lite tid, så ska du se att det blir bra", sa hon och just då kom Kim instampande in i köket och gick fram till Justin, tog hans hand och drog med honom ut till hallen, "Kom Justin..." mumlade hon och jag såg hur arg hon var, "vad.." började Justin men följde med henne, de drog snabbt på sig skorna och försvann ut och smällde dörren efter sig.


Pappa kom in i köket, "Jävla skit.." mumlade han och suckade, "vad är det älskling?" sa mamma och gick fram till pappa, "jag var för hård mot henne... Jag förbjöd henne att träffa honom", sa han med en suck, "hon sa ju själv att hon aldrig ville se honom igen."
Mamma log, "Hon är förälskad i honom, tycker hon om honom tillräckligt kommer hon förlåta honom, vi känner honom inte, ge honom en chans, han kanske är en god pojke", sa mamma och nickade.
"Han sysslar med välgörenhet", sa jag snabbt.
Pappa såg på mig och höjde på ena ögonbrynet, "Jag bryr mig inte om han umgås med Gudarna eller röker mariujana, bara han inte gör illa Kimmy, jag är så rädd för att han ska... göra henne illa, han har redan gjort det en gång."
"Han gjorde ett misstag pappa... Du borde ge honom cred för att han lämmna en victoria secret modell för hennne", sa jag med ett leende och nickade, pappa fnös.
"Han ska inte ha någon cred alls. Sedan nickade han mot min datorn framför mig, "slå upp internet, skvallertidningarna nu, jag vill se vad dom skriver om honom", sa han och satte sig ner bredvid mig, jag nickade, "ja visst."
 
Jag knappade in hollywoodlife.com snabbt och sidan ladades upp, jag skrollade ner tills jag såg något nytt skvaller om honom, och det fanns, med rubiken, JUSTIN BIEBER SLÄPPER NYTT ALBUM. Jag såg på pappa, "det är väll inget du vill veta?"
Pappa skakade på huvudet, "fortsätt", sa han.
Jag gjorde som han sa, Justin Bieber på flygplats i LA, Justin Bieber hemma igen. Det fanns mängder, pappa pekade på artikeln om att han var hemma igen, "är han härifrån?" sa han.
Jag nickade, "mm.." mumlade jag.
Han suckade, "Något större skvaller om honom?"
Jag skakade på huvudet, "verkar inte som det... Han brukar inte ha stora rubriker.."
"Jag slår vad om att han hade haft det om hans lilla otorohets affär hade kommit ut i tidningarna..." grymtade han, "Vad säger du?" sa pappa och såg på mamma.
"Ge honom en chans..." sa mamma och suckade, "hon kanske... hon behöver det.. Enda sedan hon krockade med han där pojken har hon alltid varit så... tillbaka... Jag saknar henne", sa mamma.
Jag suckade, "jag är så rädd för henne... Jag vill inte förlora henne... Vi var nära på att göra det sist.." sa pappa och jag såg ner i bordet, påmindes av alla veckor då hon legat i koma, hur hon hade fått minnesförlust, men som tur hade den kommit tillbaka efter ett par veckor, det var ett år sedan snart. 

"Vi måste lita på henne", sa mamma.
Pappa gned fingrarna mot sina tinningar, "Som sist? Hon skulle bort till en kompis på filmkväll, istället var hon på en fest-" mamma avbröt honom, "Ethan, skärp dig!"
 
Kimberly kom inte hem, klockan började nära sig kvar över åtta, jag började tro att hon inte skulle komma hem, hon kanske hade bestämt sig för att stanna hos honom ett par dagar?
Jag svalde, jag ville inte det, jag ville ha henne hemma.
 
Klockan halv nio öppnades dörren och jag nästan sprang ut i hallen, Kimberly drog av sig skorna och hennes kofta, "Hej Kim.." mumlade jag och hon såg upp på mig, hon var arg fortfarande.
"Hej Lilo..." mumlade hon och jag log, "vart har du varit?" mumlade jag och pappa kom ut i hallen.
"Kim-" började han men hon skakade på huvudet, "jag vill inte prata med dig." sa hon stelt och gick ilsket upp för trappan.

Jag och pappa stirrade efter henne, vad hade nu hänt?


 
 
 såååå :)
 Hoppas ni tyckte om det! :) glöm inte att kommentera ! :)
 
 
 
 
 
Previous: Ännu en gång bubblade fjärilarna i min mage och jag log mot honom, värmen fyllde mig ända ut till tå spetsarna och finger topparna, "Hade du haft nöjet till att bli min flickvän?" log Justin barnsligt och lyfte på hakan högt och jag brast ut i skratt, höjde min armar och la dom om hans nacke och kysste honom, han besvarade min kyss med ett leende och jag fnissade, "Jag tar det som ett ja", skrattade han när jag drog mig undan igen.
 

 

"Kimmy, när ska vi åka iväg och köpa en balklänning till dig?" log mamma vid frukostbordet.
Jag såg upp från min tallrik och såg på mamma, "Ehm, jag vet faktiskt inte."
"Har du skaffat en kalvajer?" log hon och jag skakade på huvudet, "faktiskt inte..."
"Men, du kan ju inte gå själv? Har du ingen kill kompis?" sa mamma och jag log, "Joo..." sa jag, jag hade mer än det, jag hade en pojkvän.
"Josh är väll ändå en trevlig kille?" log mamma stort och jag såg snabbt på henne, "Hur vet du vem det är?" sa jag förvånat och hon skrattade, "Jag jobbar tillsammans med hans mor! Åh, jag var förbi hemma hos dom igår kväll och vi drac
 
k lite vin, och så kom Josh hem och så kom vi in på att prata om dig! Det visade sig att ni går i samma klass! Han är verkligen en jätte trevlig pojke!" log mamma.
"Ha! Jag hoppas han är en trevligare typ än den dära pojken som var här..." muttrade pappa och jag visste att han tänkte på Justin.
Jag hade berättat för pappa vad som hade hänt, pappa hade inte haft något emot Justin föränn jag berättat vad som hänt, och då blev pappa emot honom, och det var en anledning till att jag inte berättat för mina föräldrar om mitt och Justins förhållande.
"Jag kan inte förstå att Justin var här", sa Oliva och skakade på huvudet.
Jag log, "mm", mumlade jag.
"Vad ska ni hitta på idag då?" sa jag och Oliva började prata om Tom, dom skulle tydligen hem till honom och ha ett film maraton. När jag fick frågan om vad jag skulle göra sa jag bara att jag skulle möta en kompis, och dom frågade inte mer.
 
Justins perspektiv:
 Jag stod parkerad utanför Kimberlys hus klockan ett och väntade på att hon skulle komma ut, jag hade parkerat lite längre bort eftersom hon ville inte behöva förklara för sina föräldrar om hennes väns dyra bil, jag hade bara skrattat men tagit lite illa upp över att hon inte ville berätta att hon hade planerat att umgås i mitt sällskap idag, men jag förstod när hon hade förklarat, hon hade berättat för sin pappa om vad jag gjort, jag kunde inte släppa tanken att hennes far tyckte illa om mig, jag hade inte velat göra Kimberly något ont.
 Klockan sex över ett så såg jag Kimberly komma gåendes mot min bil, hon hade på sig ett par shorts och ett vitt linne, hennes hår var utsläppt och föll i lätta vågor runt hennes ansikte, hon hade på sig ett par svarta raybens solglasögon och vita converse skor, jag log lite för mig, hon var så jäkla snygg.
 
"Hallå där", log hon när hon satte sig ner bredvid mig, jag log mot henne, lutade mig över till hennes säte och gav henne en mjuk kyss, "hej", sa jag milt och hon spände fast säkerhetsbältet, "vad ska vi hitta på idag då?" log hon när jag startade motorn jag flinade, "vi kan väll åka någonstans? Utanför Stratford?" log jag och öppnade bilrutan och hon nickade, "Ja,visst!" log hon och jag sträckte min hand efter hennes och hon gav mig den, jag kramade den mjukt och hon behöll min hand i sitt knä.
"Just det ja, vart har du ferrarin?" sa hon och jag hörde leendet i hennes röst, jag flinade och gäspade, "Jag ville inte dra åt mig för mycket sällskap, så denna mustangen får duga", log jag och hon nickade, "okej."

"När åker du?" sa hon efter ett tag, "Klockan sju tror jag..." sa jag och nickade, jag ville fråga henne om hon ville med, men antog att hon skulle säga nej, eftersom hon inte berättat för sina föräldrar än om oss.
"Okej.." sa hon lite nedstämt.
"När ska du berätta för dina föräldrar om oss då?" sa jag och släppte hennes hand och växlade och satte kurs mot Goderich.
Hon var tyst, "Jag vet inte riktigt... Vid frukost bordet frågade mamma mig vem jag ska gå på balen med nästa fredag.." mumlade hon, "hon började tjata om Josh och jag vill ju inte gå med honom när jag har dig..." muttrade hon.
"Vill du att jag går med dig?" sa jag och blev varm av tanken.
"Du behöver inte göra det för min skull..." mumlade hon och jag höjde på ögonbrynen, "varför inte? Det kan bli kul? Jag fixar en fin kostym, du en vacker klänning..." mumlade jag och såg det framför mig.
"Justin, vill du verkligen gå ut med mig offentligt när vi är tillsammans 1 vecka?" mumlade hon och jag blev tyst, hon hade rätt, "ingen behöver veta att vi går dit som flick och pojkvän..." mumlade jag.
Hon var tyst, "som vänner då eller?"
Jag nickade, "Ja?" Det är en bal för sista års eleverna och dina klasskompisar? Sista års eleverna gick jag med i skolan", skrattade jag.
"Jag kan inte tänka mig det... Tänka mig dig gå på min skola", log hon och jag skrattade, "inte?"
Hon skakade på huvudet, sedan så log hon, "Så du känner Ryan Butler?" sa hon och jag kastade en blick på henne, "vadå? en liten äldre förälskelse?" sa jag lite retsamt och hon skrockade, "nej! Han är tillsammans med Amber, min kompis", sa hon.
"Jaha! Så du och Amber är vänner? Men Amber har jag träffat", sa jag och nickade, "Dom har la varit tillsammans ett tag nu va?"
"Japp. Men berätta något om skolan då? Något ex?" sa hon retsamt och jag skrattade, "nehe, den här bilturen ställer jag frågor, du hade hela natten på dig", flinade jag.
Hon himlade med ögonen och suckade, "okej, fråga på."
Jag blev allvarlig, "Varför umgås du med Jake?"
Hon var tyst länge, skrattade till, "Varför skulle jag inte umgås med han? Han är min kusin!"
Jag såg snabbt på henne, "allvar?"
Hon nickade.
Pinsamt.
"Okej.. ehm", mumlade jag, "okej, vad jobbar dina föräldrar med?" sa jag.
Hon skrattade, "är det intressant att veta eller?" 
Jag ryckte på axlarna, "jag vill veta så mycket som möjligt om dig."
"Min pappa är Kriminaltekniker, förr var han bara vanlig polis, och mamma hon är advokat", sa hon.
"Titta här, du är en tjej som följer lagarna då?" skrattade jag, "Det märktes inte när du körde 180 igår."
Hon skrattade, "Så vadå? Din pappa är typ en CSI agent?" log jag och hon nickade, "typ. han är typ the boss i Toronto."
Jag nickade, "inte illa, går han runt med en pistol?"
"Japp."
"Jag tror inte jag vågar komma hem till dig", skrattade jag och hon fnissade.
"Vad är din favorit färg?" frågade jag sedan och hon var tyst, tänkte efter, "blå."
"Blå..." mumlade jag, "precis som dina ögon."
"Hur vet du att jag har blått i mina ögon?" sa hon förvånat, jag log, jag hade märkt att hon hade bruna ögon med nyanser av mörk blått i hennes ögon, "du är den första som typ märker det."
Jag log, "Jag märker saker", sa jag.
"Som vadå?"
Jag log, "När du är sur så biter du på insidan av dina kinder, när du kör, och är koncentrerad på vägen biter du på läpparna", sa jag och log.
Hon såg länge på mig, "Du är för gullig..." fnissade hon.
Jag log och såg snabbt på henne, "Du gillar att umgås med mig, men är rädd för att säga det."
Hon vände blicken snabbt och var tyst, jag log, jag hade rätt.
"När fyller du år?" sa jag.
"Den 6 Juni", sa hon, "det är ju snart! Om en vecka! då har du ju bal!" sa jag glatt och hon ryckte på axlarna, "japp."
"Vad ska du ha för färg på din balklänning då?" sa jag med ett leende och hon log, "jag vet inte, jag ska köpa den imorgon", log hon.
Jag log, "du får säga till, så vi kan matcha."
Hon log, "är du säker på att du vill gå?" mumlade hon.
Jag nickade, "absolut, jag vill ännu mer nu när det är din födelsedag."
 
  När vi var framme i staden Goderich så åkte jag bort mot havet, det tog inte lång tid, vi var framme vid havet ganska snabbt, jag parkerade bil på den öda tomma parkeringen, "kom nu", log jag och gick ur bilen, hon gjorde som jag sa och vi mötte varandra vid huven, jag tog hennes hand och vi började gå mot stranden, "Var är alla människor?" mumlade hon.
"Denna stranden hänger ingen på, det är därför jag brukar åka hit", log jag och hon nickade, "jaha."
 Det var varmt ute, solen sken högt på himmlen och jag log, dagen kunde inte bli bättre, "så miss. Campbell", sa jag och harklade mig, "får jag lov?" sa jag och vände mig mot henne hon log, "ingen musik?"
Jag flinade, "Ingen musik", muttrade jag, "du behöver ingen radio när du har Justin Bieber här", skrattade jag och tog henne i min famn, jag kysste henne mjukt och sedan började gunga fram och tillbaka.
"When I close my eyes, I see me and you at the prom... We've been both been waiting so long for this day to come... Now that it's here, let's make it special..." jag sjung lågt och hon fnissade, "den här låten kan jag... min syster spelade alltid denna förr..." mumlade hon mot mitt bröst, jag log, tog hennes hand och snurrade ut henne och drog henne in i min famn igen, "Kim..." mumlade jag mot hennes hår.
"Ja?" sa hon.
"Vill du gå med mig på din bal som pojk och flickvän?" sa jag mot hennes hår och hon var tyst, "Justin..." mumlade hon.
Jag skakade på huvudet, "börja inte, jag vill gå med dig, inte som vän, som pojkvän."
Hon skakade på huvudet, "Det kan bli farligt för dig, tänk om någon tar kort? Justin, jag låter dig inte ta den risken."
Jag skakade på huvudet, "det finns ingen risk... Jag vet hur balen ser ut, man lämmnar sin telefon i ett fack, för det är skolans område, man får inte ta kort."
hon suckade i min famn, "det är vittnen, det blir ryckten..." mumlade hon och jag suckade, släppte henne, "Lägg av, bara gå med mig och låt mig sköta resten."
Hon såg länge på mig, "okejdå..." Jag log, "bra", sa jag.
 
Klockan halv sju satt vi utanför Kimberlys hus igen, men denna gången hade jag kört upp på uppfarten, Kim hade sagt att det var okej, vi hade vart i Goderich hela dagen och badat i kläder, ätit glass och haft en trevlig varm dag.
"Jag följer dig till dörren", sa jag och reste mig ur bilen.
Det gjorde hon med, hon kom fram till mig och tog min hand, "När kommer du hem igen?" sa hon när vi stannade upp vid hennes dörr, jag log sorgset, "om tre dagar..." hon suckade, "jag kommer sakna dig."
Jag log tog henne i min famn och kysste hennes panna, "jag kommer sakna dig med..."
Vi kramades länge, jag la min haka på hennes huvud och slöt ögonen, "Du får hitta på något roligt under tiden, gå och köp en klänning..."
Hon mm:ade, "Medan jag är borta, ska du berätta för dina föräldrar om mig, för jag gillar inte att smyga runt..."
Hon släppte mig, nickade, "har du berättat för din mamma?" sa hon och jag nickade, "mm."
Hon log, "Tja, mina föräldrar sitter där inne, är du redo att möta dom, som min pojkvän?"
Jag flinade, "allvar?"
Hon suckade, "visst.. Vad kan det skada?"
 

Förlåt för en hemsk uppdatering, men haft jätte mycket med skolan nu! Men ska försöka slänga upp ett inlägg ändå! Och om ni vill ha nästa kapitel SNART, så KOMMENTERA ! :)
 
"Justin, jag tänker inte gå ut med det i pressen, dessutom... du och jag har inget mer att säga till varandra", mumlade hon och hissdörrarna skulle precis stängas men jag stoppade dom, "är vi okej?" mumlade jag och viftade med handen från mig till henne och tillbaka, hon nickade och dörrarna stängdes, och denna gången så stoppade jag dom inte.
 

 

 
"Jag har en låt jag vill göra en cover på", sa jag och min gitarisst Dan kom ut på scen med sin gitarr, "Toronto, har ni hört My love?" log jag och skriken blev högre och jag skrattade, "Justin Timberlake sjunger den, och jag kan inte sluta ha den låten på huvudet", sa jag och satte mig ner på en pall bredvid Dan.
 Jag nickade mot Dan och han började spela, "If I wrote you a symphony / Just to say how much you mean to me / If I told you you were beautiful / Would you date me on the regular?"

Konserten höll inte på länge till därefter, jag spelade några till låtar och sedan sa jag godnatt till Toronto, och log åt att det bara var en kort bil resa hem.
Jag gick bort till min loge tillsammans med mamma, "jag är så trött", sa jag och gäspade.
"Någon kommer sova gott inatt", log mamma och jag skakade på huvudet, "jag tänkte gå till Kim", sa jag och mamma höjde på ögonbrynen, "pratar ni?" sa hon förvånat och jag skakade på huvudet, "nej, men jag vet vad jag ska göra", log jag lurigt och hon skrattade, "var försiktig bara."
 


Kimberlys perspektiv:

Jag sov när jag hörde sång, jag suckade frustrerat, det måste vara Olivia som inte kan sova, så hon lyssnar på musik, jag reste mig sakta upp ur sängen och slängde en blick på klockan, 1.45. Jag stönade, tog en toffs och knöt mitt hår i en knut på huvudet, och reste mig upp, och då insåg jag att ljudet inte kom utifrån korridåren utan utifrån.
Jag kisade med ögonen och tände balkgångs lampan och hoppade till när jag såg Justin stå där ute och spela på sin gitarr medan han sjung, jag öppnade balkgång dörren och han log mot mig och började sjunga, "Hey, what's the situation? / I'm just tryna make a little conversation / Why the hesitation? / Tell me what your name is, For your information / Don't get me wrong / You know you're right, / Don't be so cold, we could be fire"

Jag log lite och skakade på huvudet.


"Hey Senorita, My Shawty / Please be my little lady, my little lady / Hey Amor, you're the one, I adore you, / Come on be my little lady, my little lady", sjung han och sedan blev han tyst medans han fortsatte spela gitarr, sedan så bytte han akord, bytte låt, och började sjunga på en annan låt som var grymt gullig.

"If I was your boyfriend I'd never let you go  / I could take you places you ain't ever been before Baby take a chance or you'll never ever know / I got money in my hands that I'd really like to blow.." sjung han med sin underbara röst och jag kunde inte tänka för en sekund hur arg jag var på honom, han slutade sjunga en stund, "lyssna nu", sa han med ett leende och började sjunga igen, "Tell me what you like yeah tell me what you don't I could be your buzz lightyear fly across the globe / I don't ever wanna fight yeah you already kno-" han hann inte sjunga mer innan jag brast ut i skratt, han skrattade lågt, lite generat, "Jag är så ledsen.. jag är så himla ledsen, jag svär, jag lovar, jag VET att jag aldrig kommer såra dig igen. Förlåt mig snälla", sa Justin och la ifrån sig gitarren och såg på mig med vädjan i blicken, "snälla Kim... Snälla", bad han och jag slutade le.

"Jag har gjort slut med Barbra, jag sa som det var", mumlade han och jag såg frågande på honom, "som det var?" sa jag och han nickade, "att mina känslor för dig är starkare. Att jag är förälskad i dig."
 
Jag svalde, och bara såg på honom, "kan du förlåta mig?" mumlade han och jag såg länge på honom, "ge mig en chans.."
Jag log utan glädje, "Jag gav dig en chans, jag ville inte ge dig en chans då, men jag gjorde det... Och vart hamnade jag efter det?" Justin såg ner på sina fötter, "Jag kan inte beskriva hur ledsen jag är..." 
"Hade du tänkt att fortsätta så? Att inte berätta för mig eller för Barbra om sanningen?" sa jag vädjande och han mötte min blick, sa ingenting.

"Tänkte du aldrig att du inte kunde vara tyst om det? Tänkte du aldrig att du skulle hamna i klistret?" sa jag och han sa fortfarande ingenting, "du är värre än vad jag trodde du var", sa jag och skakade på huvudet.

Justin skakade på huvudet, "nej, Kim... Jag vet bara inte vad som händer med mig nu längre, allt blir bara fel hela tiden, vad jag än gör... jag gör dåliga val medvetet, och jag vet inte varför... allt går fel för mig..." sa han och ställde sig framför mig, tog mitt ansikte i sina händer, "men med dig, försvinner allting och jag bara... jag är lycklig."
 Jag såg på honom bara, jag såg honom djupt i ögonen, medans vi bara såg på varandra, "förlåt mig.." mumlade han ännu en gång.
"Justin..." började jag men han avbröt mig, "följ med mig", sa han och tog tag i min hand istället, "följ med mig nu."
Jag skakade på huvudet, "det är sent... och kallt."

Han himlade med ögonen, "Jag har en röd ferrari 458 som står framför ditt hus, du får köra den", sa han och jag visste att han försökte muta mig, "du försöker lura med mig?" sa jag och höjde på ögonbrynen, han skakade på huvudet och blev allvarlig i ansiktet, "nej!"
"Well, det funkar!" sa jag och sprang in i mitt rum och drog på mig ett par mjukis byxor och strumpor, sedan gick jag bort till garderoben där jag hade ett par svarta sneakers som jag köpt nyligen men inte velat använda föränn mina gammla var sönder, sedan drog jag på mig en kofta och drog luvan över huvudet.
 
Justin stod och flinade, sedan hjälpte han mig ner för balkgången och när vi båda var nere på gräs mattan tog han min hand och vi små sprang över gräs mattan bort till uppfarten, och Justin ljög inte, i mörkret där stod en röd ferrari 458, "shit.." mumlade jag, "jag älskar muskel bilar... men den här..." mumlade jag och Justin drog med mig till förrar dörren med ett flin, "den här är snabb."
"Den är så sjukt snygg, jag har aldrig åkt i en sådan här!!!" 
Justin log och öppnade passagerar dörren åt mig, jag log tacksamt mot han och han såg lite orolig ut, "vad?" sa jag.
"Var försiktig... Hon är... hon är speciell, jag har inte kört henne på några veckor... Jag tycker om henne, snälla repa eller krocka henne inte?" sa han och såg allvarlig ut, jag fnös, "Vet du att min pappa var en racebil förare och jag har kört bil sedan ... sedan jag var typ tretton på banorna?" sa jag och han släpte ändå inte den oroliga blicken, jag log lugnande, "jag lovar att inte skada din flickvän."
Han flinade och gav mig nycklarna och jag satte mig ner bakom ratten, Justin gick runt och satte sig ner bredvid mig.

Skinsäterna och instrumäntbrädan var svart och det fanns lite gula detaljer runt om i bilen, jag höjde min hand till ratten, rörde den, lätt som en smekning och sedan startade jag odjuret.

 Jag körde försiktigt runt i stan och var helt fashinerad av att jag körde en ferrari 458 just nu. 
"Tycker du om den?" sa Justin och jag såg på honom snabbt, "ja", sa jag.
Han log, det kunde jag se i ögonvrån, "sväng höger här", sa han och jag nickade, gjorde som han sa, och han fortsatte guidea mig, "och höger igen här... Sedan kör du fem korsningar och där svänger du vänster...." jag nickade.
"Kim..." sa han sedan och jag sa inget, visste vilket ämne han var påväg in på.
"Jag vet att jag inte borde ha gjort som gjorde... men snälla.. jag tycker om dig", sa han och jag mjuknade och blev varm.
"Stanna här.." sa han och pekade mot kanten var det lilla berget, jag gjorde som han sa och vi satt tysta och såg ut på utsikten, lilla stratford var verkligen litet.
Jag kramade krampaktigt om ratten och suckade, "Jag tycker om dig med..." sa jag och släppte ratten med ena handen, "väldigt mycket..." sa jag och la denpå växelspaken, "Så mycket att jag är beredd på att släppa det och gå vidare..." sa jag och kände hans varma hand ta min, "Jag lovar att aldrig svika dig."
"Stanna här", sa han och pekade på den lilla grusparkeringen.
Han hade guideat mig till ett berg, till en parkering där man såg hela stratford, staden var inte alls stor.


Sedan vände jag mig mot honom och han såg på mig redan, han var lutad mot mig och vi såg på varandra, "du är så vacker..." mumlade Justin och höjde sin hand till mitt ansikte, smekte mig över kinden och jag höjde min hand till hans nacke och drog honom närmare mig, "shh.." mumlade jag och tryckte mina läppar mjukt mot hans, han mötte mina läppar med sina i en mjuk kyss, precis som första gången var han lika försiktig, jag fylldes av fjärilar och han höjde sin hand och lupade den om min kind, sedan drog han sig undan och lutade sin panna mot min, jag öppnade mina ögon och såg att han hade sina öppna, han var allvarlig i ansiktet en stund sedan kysste han mig igen snabbt med ett leende, "förlåt", mumlade han mellan kyssarna, "jag lovar", sa han och kyste mig igen, "att aldrig göra dig illa."
Jag besvarade hans kyssar med ett leende, sedan drog jag mig undan med ett fniss.


"Nej, nu vill jag köra din bil, I'll show you my skills", skrattade jag och han skrockade, "yeah?" sa han och flinade, "okej, bring it", log han och kysste mig, jag drog mig undan med ett flin.


"Hur kommer det sig att du kan bilar så bra?" sa Justin när jag kom in på motorvägen och började gasa, klockan var fem på morgonen, det var bara last bilar på motorvägen, några få.
"Jag kan börja med att säga att farfar var en raceförare", log jag, "sedan blev min pappa det, men han slutade köra efter..." började jag men ångrade mig, jag satt tyst och stirrade framåt.
"Sedan vadå?" mumlade han oroligt och jag saktade ner bilen.
"Inget.." mumlade jag, "men jag är den förstfödda, och pappa ville ha en son, men jag blev ju en dotter", skrattade jag, "så medans alla mina vänner lekte med barbie dockor så.. mekade jag med pappa i garaget."
Han skrockade, "tja... jag tycker det är sexigare än dockor", log han och jag skakde på huvudet med ett skratt, "jasså?"

Han nickade, "definitivt.", sedan så satte han på radion, "Kör då, gasa på", log han och jag såg på honom, "får jag?"
Han log, "jag litar på dig."

Jag log stort, vände blicken mot den långa, långa och breda vägen och började gasa, jag gick snabbt från 120 till 180, jag flinade och gasade mer och sedan började Justin skratta, "Jävlar", sa han och jag släppte gasen lite, "jag hade definitivt rätt om det där med barbiedockorna", sa han och jag skrattade, "vart ska vi då?" log jag.
"Well... Vart vill du?" log han och jag ryckte på axlarna.
"Vi kan väll åka hem? Dina föräldrar vaknar nog snart..." sa han och jag nickade, jag var inte redo för att lämmna honom än, men det ville jag inte säga så jag bara nickade.

Jag vände så snart jag kunde och åkte tillbaka till stratford, "När ses vi igen?" mumlade jag, tänkte på tanken då han kysst mig första gången, sedan försvunnit utan att höra av sig.
Han var tyst ett tag, "tja.. idag blir det väll om man tänker på klockan. Fast du kanske behöver sovmorgon nu när du kommer hem.."
"Nej", sa jag snabbt och ångrade mig, jag ville inte verka för jobbig.
Han skrattade, "är du inte trött?" sa han och jag skakade på huvudet, det var jag inte, "är du?" sa jag och slängde en blick på honom han ryckte på axlarna, "ganska."
Jag nickade, blev lite nedstämd, jag ville vara med honom.
"Jag ska gå hem och sova, sedan får vi ses.." sa han och jag nickade sa inget.
"Är du sur?" sa han och jag skakade på huvudet, "varför ska jag vara det?" sa jag försökte spela extra förvånad, jag var inte sur.
"Jag är ledsen men jag har haft konsert hela kvällen.." sa han och jag log, "tröttnar du aldrig?"
"På vad?" sa han förvånat.

"På... alla tjejer? på all drama? paparatzi?" sa jag och suckade, "jag tycker synd om dig.."

Han var tyst, sedan talade han med en längre och tyngre röst, "Ibland... ibland så vill jag ha tillbaka mitt gamla liv, jag kan tjura en hel dag över det.." mumlade han och jag såg på honom, "men?"
"Men, jag vet i slutet av dagen när jag går och lägger mig, att jag kan inte vara lyckligare egentligen", sa han, "när jag var mindre, när jag inte var kändis, så låg inte ekonomin på top", mumlade han och jag slängde en blick på honom, beklagande, "jag var alltid sist med allt nytt, och det var ändå ganska okej, jag brydde mig inte om prylar. Jag tyckte jag hade det bra, men nu vet jag att jag hade det hemskt... Jag är glad att veta att min plånbok är full de närmaste 20 åren ialla fall... Mina barn kommer aldrig behöva leva som jag gjorde", sa han och stirrade tomt framför sig, "mina barn kommer aldrig behöva sitta ensamma hemma medans jag jobbar för att tjäna pengar så jag kan köpa något till dom."
 
Jag var tyst länge, "Jobbade dina föräldrar samtidigt?" sa jag och han skakade på huvudet, sedan ryckte han på axlarna, "mina föräldrar är skilda", sa han och jag kände mig dum som frågat.
 
"Jag är ledsen", sa jag och han skakade på huvudet, "Hur länge?" sa jag och han såg på mig, "dom har varit det sedan jag var 8 månader tror jag.." sa han och jag mötte hans blick, "tuft.." mumlade jag.
"Men jag hade mormor och morfar", sa han och nickade med ett leende.
"Det bör du vara tacksam för", log jag och såg på vägen, "så du bor med...?"
"Min mamma", sa han, "Pattie Malette."
"Malette? Du heter väl Bieber?"
Han skrattade, "jag tog min pappas efternamn, det kändes bäst."
"Pratar du med din pappa då?"
 
Han nickade, "mer och mer nu när jag är känd."
Jag log, "det är ju bra!" sa jag och såg på honom han ryckte på axlarna, tvekade, "vad är det?" mumlade jag.
 
Han tvekade fortfarande, "Jag känner mig hemsk när jag tänker detta... men ibland... ibland känns det som om, pappa skämdes över mig innan jag blev känd..." mumlade han tyst och skakade på huvudet, "tänk inte så Jusitn", sa jag och han suckade, "Kim... Vi pratade knappt när jag inte var känd.. Jag såg honom jätte sällan."
 
"Flyttade han härifrån?" frågade jag och han nickade, "till Winnipeg."
Jag nickade, "jag är ledsen Justin. Men jag tror inte han kan ha skämts över dig, Justin du har ett stort hjärta, du är underbar, du är begåvad, du har inget man kan skämmas för.." sa jag och Justin smekte mig över kinden, "tack.." mumlade han och jag log mot honom, tog hans hand och kysste den.
"Har du några syskon då?" log jag och han nickade, "Två halvsyskon", sa han med ett stort leende, "Jaxon och Jazmyn."
 
Jag log, "Hur gammla är dom?" Jag tänkte att de var kanske i våran ålder, jag försökte föreställa mig dom, men det gick inte.
"Jazmyn är född May 30, 2008, och Jaxon är född November 20, 2009", sa han och jag log, "men vänta, är inte det imorgon?" sa jag och han nickade, "jo", sa han och jag flinade, "ska du dit?"
Han nickade, "Jaa, jag ska dit ikväll var det tänkt..." sa han och jag log, "vad roligt!"

När jag parkerade på uppfarten så stängde jag av motorn och vände mig mot Justin, "det här var kul..." log jag och han log milt mot mig och nickade sakta, "vi bör göra om det."


"Vad händer nu då?" sa jag och såg ner på mina händer i mitt knä, jag var orolig för att han skulle försvinna igen, jag skulle inte klara mig utan honom efter inatt, han var så skön att umgås med, jag bara väntade på att han skulle öppna munnen och säga att han skulle iväg på turne eller något, att han behövde åka till Barbra.
"Welll", mumlade han och lutade sig över till mig, lyfte min haka med ett finger och såg på mig, "du kanske ska in och sova?." mumlade han och såg på mina läppar och sedan mig i ögonen igen.
Jag log, "jag menar... Mellan oss?"
Han blev allvarlig i ansitket, "vad menar du?"

"Ja..." sa jag lite generat, jo tröga Justin jag undrar om vi är tillsammans eller inte, "jag menar..." började jag och han log, "Well, jag tycker om dig... du tycker om mig?" mumlade han och jag nickade, rätade lite på mig och vi såg varandra djupt i ögonen, "det är väl nu vi blir tillsammans?" mumlade han och la huvudet på sned och log snett.
Ännu en gång bubblade fjärilarna i min mage och jag log mot honom, värmen fyllde mig ända ut till tå spetsarna och finger topparna, "Hade du haft nöjet till att bli min flickvän?" log Justin barnsligt och lyfte på hakan högt och jag brast ut i skratt, höjde min armar och la dom om hans nacke och kysste honom, han besvarade min kyss med ett leende och jag fnissade, "Jag tar det som ett ja", skrattade han när jag drog mig undan igen.
 


 
Jag hoppas ni tyckter om att de är tillsammans igen! Kommentera! :)
 
 
Previous: Han nickade, reste mig upp, började gå mot dörren och sedan vände han sig om, log, "Jag har skrivit låtar om dig", sa han, "tro inte att mina känslor var falska." 
 
Sedan lämmnade han mitt rum och jag bara stirrade framför mig, jag var tyst länge, sedan kom Oliva in, "Kimmy.." mumlade hon och satte sig ner bredvid mig, "vad är det du inte berättat för mig?" sa hon och kramade mig.
 



Justins perspektiv:



"Hur kunde du vara så dum!?" sa Scooter och slog handen i bordet, inte alltför hårt.

Jag, mamma, Kenny, mormor och morfar satt runt köksbordet hos mormor och morfar medan Scooter stod lutad mot det. 

Så fort jag berättat för mamma vad som hänt hade hon bett Scooter komma till Kanada och för jag behövde berätta en sak för honom, så det gjorde jag, och han var inte glad.

"Du vet att dom båda kan sänka din karriär?" sa Scooter och rätade på sig.
"Scott!" sa mormor, "Du borde fråga kanske hur det är med han först? Han förlorade just två tjejer han tycker om..." fortsatte mormor.

Mormor hade rätt, det var lite kallt av honom, jag mådde dåligt, inte för att jag blivit av med dom utan för att jag sårat dom båda,  jag hade legat vaken hela natten och bara tänkt på dom, försökt att ringa Barbra ett par gånger, jag behövde verkligen prata med henne.

Scooter nickade och såg på mig med medlidande i blicken, "Förlåt... Justin, hur är det med dig?" sa han och satte sig ner jag ryckte på axlarna, "är bara trött", mumlade jag och såg ner i bordet.

"Har du pratat med Barbra?" sa han och jag skakade på huvudet, "jag har försökt få tag i henne men hon svarar inte."
"Hon andra tjejen då?"
"Nej, jag har inte velat prata med Kimberly", mumlade jag vidare till svar.
"Hur vill du göra?" sa Scooter och suckade.
"Jag vet inte... Därför ringde vi dig..." sa jag och la ansiktet i händerna, "varför är jag en sådan stor idiot?"
Mormor klappade mig på ryggen, " det kommer bli bra ska du se, hjärtat."

"Okej, för att inte iritera Barbra för mycket, så får du försöka få tag på henne, sedan med hon andra tjejen-"
"Hon heter Kim", sa jag skarpt.
"Va?" sa Scooter oförståenede.
"Sluta säga tjejen, hon heter Kimberly."

Morfar suckade, "Justin", sa han och jag vände mig mot honom, "vad vill ditt hjärta?" mumlade han.

"Vi har inte tid för det snacket", sa Scooter och morfar gav honom en kall blick och sedan såg han på mig igen, "vem vill du ha?" fortsatte han, "du har redan förstått att du inte kan få båda, men för att göra det bästa av situationen, väljer du en tjej, och kämpar för henne, du kan inte försöka få tag på båda, så vem vill du ha?" sa morfar lungt och alla såg på mig.


Han fick det att låta som om jag valde ett par skor till min outfit inför en konsert, han fick det att låta som en spontan fråga, han fick det att låta så enkelt, han fick det att låta som om han frågade om jag ville ha mjölk eller juice att dricka till frukost, han fick det att låta som om han frågade mig vill du ha ett glas vatten med is eller utan?
"Du får det att låta så enkelt", mumlade jag och morfar skrattade.
"Det är enkelt, det vet vi alla. svara mig inte att du inte vet, för vi vet, du måste bara erkänna det", sa mormor och jag bet mig i läppen och nickade, "ni har rätt", mumlade jag, "jag måste prata med Barbra", sa jag och reste mig upp och dom höjde på ögonbrynne, "jag måste få tag på Barbra."


 
Två dagar efter det så satt jag på flygplanet påväg mot Las Vegas, jag hade fått kontakt med Barbra, och sagt att jag ville prata med henne, och hon ville prata med mig så det var inte svårt att komma överns om det, så hon berättade att hon skulle ha en catwalk i Las Vegas under tiden jag hade en spelning, så det lät som en bra idé. 
Efter morfars fråga, så visste jag att jag var tvungen att välja mellan Barbra eller Kimberly, och nu visste jag, och nu var jag påväg att göra valet, jag kände inte att jag skulle ångra mig, jag kände mig säker på vad jag ville göra, och ingen sa emot. 

När jag var framme i Las Vegas så åkte jag iväg till radiostationen där jag skulle spela, det gick snabbt, de frågade mig ett par frågor om mitt nya album, hur min relation status såg ut för tillfället och om min nya tour som skulle sparkas igång efter sommarlovet.


Efter en timma var jag redan påväg mot Barbras hotell, jag var lite nervös nu, jag visste inte riktigt vad jag skulle säga för att få henne att lyssna på mig, för att förlåta mig och gå vidare.

Men det spelade egentligen ingen roll för mig, jag ville ha det jag ville ha, och tänkte inte sluta föränn jag fick det.
Så när jag kom fram till Barbras hotell, så gick jag snabbt ur Limon och igenom hotell dörrarna, och där satt Barbra och väntade i sofforna.
Hennes hår var uppsatt i en hös hästsvans, hon hade på sig ett par mjukis byxor och en hood tröja över.

Hon mötte min blick, hon väntade på mig i lobyn som hon hade sagt, hon log och vinkade mot mig, "Hej", sa hon när jag kom fram till henne, jag log, "hej", sa jag och hon reste sig upp, "ska vi tala mer ostört kanske?"
Jag nickade, "javisst." 


Hon började gå mot hissarna och jag följde efter, hon tryckte i våning 7, hissdörrarna stängdes och hissen började åka, "det var kul att du kom", sa Barbra och jag nickade, "kul att du ville prata med mig.. för det jag tänkte säga var att..." började jag men Barbra avbröt mig.

"Justin du var en riktigt idiot, och jag trodde aldrig jag skulle kunna förlåta dig för det, men Justin, jag vill att vi ska fungera, jag älskar dig, och jag är beredd att göra vad som helst för att få ha kvar dig i mitt liv, jag vill inte ha dig som min fieende, du gjorde ett misstag det sa du ju", sa hon och nickade medans hon såg ner i marken och jag suckade.
"Barbra, det var just därför jag kom... Du och jag... Vi kan inte fortsätta vara tillsammans", mumlade jag och drog handen genom håret.

Hon såg snabbt på mig, "klart vi kan? Jag förlåter dig!" sa hon och ställde sig framför mig, höjde sina händer till mina kinder och såg mig i ögonen, "jag gör vad som helst för dig..." sa hon tyst.

Jag tog hennes händer i mina, drog mig undan, "Nej... Nej Barbra... Lyssna", sa jag och slöt ögonen, "Jag.. jag älskar dig, det gör jag.. Men... mina känslor för dig.." började jag och hon släppte mina händer.

"Du älskar mig inte på det sättet mer", sa hon enkelt.

Jag såg på henne, länge, vi var tysta och hon bara såg på mig, hon såg så ledsen ut, så svag, "jag... förlåt mig", mumlade jag, "men... mina känslor för Kimberly -" 
"Är starkare?" sa barbra och jag ryckte på axlarna, "typ, jag vill vara med henne. och jag är ledsen för allt jag gjort", sa jag och hon skakade på huvudet, "var inte det..." mumlade hon och hissen stannade, hon backade ut och jag följde efter, men hon höjde händerna, "Du borde nog gå nu.." sa hon och ryckte på axlarna.

Jag skakade på huvudet, "nej... jag -"
"Du vill veta om jag kommer springa med detta i pressen?" sa hon och höjde ena ögonbrynet och jag skakade på huvudet, "nej, jag vill prata med dig", sa jag snabbt, hon hade rätt.

"Justin, jag tänker inte gå ut med det i pressen, dessutom... du och jag har inget mer att säga till varandra", mumlade hon och hissdörrarna skulle precis stängas men jag stoppade dom, "är vi okej?" mumlade jag och viftade med handen från mig till henne och tillbaka, hon nickade och dörrarna stängdes, och denna gången så stoppade jag dom inte.
 

 Kommentera!
 
Kapiel 8 hittar du HÄR och kapitel 9 hittar du HÄR 
 Förstod inte riktigt varför du inte kunde hitta dom, jag hittade dom genom att bara skrolla ner, men om ni inte hittar något så ska ni kommentera ! :) Kommentera nu de senaste kapitlet allesammans! :)
 
Previous"Har inte du undrat vad han gör här i Stratford?" sa jag kallt.
"HAN HAR SINA MORFÖRÄLDRAR HÄR! SIna vännner!" gapade hon och jag tackade Gud att jag var ensam hemma.
"Men vad i helvete..." jag skulle precis fortsätta men det knackade på dörren, och hon suckade öppnade dörren och där stod Justin.





Justins perspektiv:

Det kunde liksom inte bli värre, jag stod framför två kvinnor som jag ljugit för och dom hade fått reda på det, att jag inte varit trogen mot någon av dom. Jag visste egentligen vad som skulle hända nu, Kenny och mamma hade varnat mig, sagt samma sak. Jag skulle förlora dom båda.


Jag bara stirrade på dom, "Jag kan förklara", sa jag snabbt och såg först på Barbra, "Barbra hon var ett misstag", hon bara skakade på huvudet, tårarna strömmade ner för hennes kinder, "jag hatar dig", mumlade hon, "jag hatar, jag hatar, jag hatar, jag hatar, dig, dig, dig!" sa hon sedan örfilade hon mig hårt på högra kinden, "Jag vill aldrig höra något från dig igen." sa hon kallt och jag bara stirrade tomt bort från dom båda, och i samma stund som Barbra sa dom orden så försvann hon, mitt hjärta kallnade, blev tungt.



"Jag hade rätt om dig." Sa Kimberly och jag vågade inte se på henne, "jag hade så jävla rätt om dig, Justin", fortsatte hon, "se mig i ögonen och säg att jag hade rätt", sa hon och jag tvingade mig själv att se på henne, "du hade rätt..." mumlade jag och hon började skaka på huvudet, höll tillbaka tårarna i ögonen, hon tittade bort från mig, "Hur kunde du?" sa hon och såg sedan på mig, "Hur vågar du?"

Jag tog ett steg mot henne men hon backade undan, "håll dig borta från mig", mumlade hon och mitt bröst blev tungt, jag bara såg på henne, "Kim.. jag -" Jag hann inte säga mer hon slängde igen dörren och låste, "KIM!" ropade jag och bankade på dörren, "Snälla!"

"Du sa att det var ett misstag! Hur kan du säga så, och sedan tro att jag vill prata med dig!?" skrek hon och jag hörde gråten i hennes röst, "Du förödmjukade mig! Hur kunde jag vara så dum!" skrek hon och jag lutade huvudet mot dörren och suckade, "Kimmy..." sa jag.
"Kalla mig inte det!" Fräste hon och jag var tyst, sedan hörde jag en bild köra upp till uppfarten.



Kimberlys perspektiv:


Jag ville bara att Barbra skulle tagit fel, att hon skämtade eller något, att allt hon sa var en lögn, jag ville att Justin skulle säga till mig att allt var en lögn, att jag, och han var sanningen, jag ville att han skulle säga att Barbra var ett avundsjukt ex, jag ville att Justin skulle vara min, och ingen annans, men jag fick aldrig chansen att ha honom, jag fick aldrig chansen att ha honom för mig själv innan Barbra slet upp allt det perfekta. Och hur kunde jag varit så dum? Jag visste från första början att han var ett sjukt ego.


"Kim, snälla, låt inte Barbra förstöra det vi har", hörde jag Justin vädja andra sidan dörren, jag snyftade torkade mina tårar och slog mig nästan själv i huvudet, jag ville att allt det här skulle vara en dröm.
"Hon behövde inte förstöra det! det var du! Du är en sådan idiot!"
Buzz satte sig bredvid mig på marken, där jag satt lutad mot dörren och han nosade på mig, började gnälla lite och jag bara såg på honom.

"Kim!" skrek Justin och Buzz började skälla på honom, han blev antagligen orolig.

"Vad är det som händer här?" hörde jag min pappas röst säga, åhnej, han var den sista som skulle vara här när detta hände, jag reste mig snabbt upp och torkade mina tårar och lyssnade vad dom samtalade om, "Hej sir, jag är Justin", hörde jag Justin säga, "Ethan", hörde jag pappa säga.

"Oh my GOD!" hörde jag min syster skrika, "DET ÄR- DU ÄR JUSTIN BIEBER!"
Jag suckade, fan också.
"Ja.. ja det är jag."

Jag orkade inte höra mer så jag sprang upp för trappan till mitt rum, smällde igen dörren efter mig och satte mig i sängen, "Hur kan jag vara så dum?" mumlade jag för mig själv.

Jag hörde röster i hallen, jag hörde Oliva prata med Justin, frågade vad han gjorde här och hur han kände mig, jag la mig ner i sängen och gömde huvudet under kudden, Oliva kommer döda mig senare.

"Här är hennes rum", hörde jag Olivas röst utanför min dörr.
"Jag vill inte att han kommer in!" gapade jag och dörren öppnades, Justin gick sakta mot min säng, sedan satte han ser ner bredvid mig, och var tyst länge.
"Kimberly", sa han allvarligt, "lyssna på mig."

Jag var tyst.

"Jag var singel när vi träffades, jag var singel när vi kysstes, men dagen efter... Så åkte jag till LA, och jag hade inte pratat med Barbra på flera veckor, men hon kom till mitt hotell, och hon sa att hon ville ha tillbaka mig, hon hade gjort slut med mig, och jag vet inte riktigt varför jag valde att ta tillbaka henne... Därför hörde jag inte av mig..." mumlade han, sedan berättade han, att han ville att Barbra skulle få reda på det, att han utnyttjade mig till en början, men sedan att han fick känslor för mig, och då började jag gråta, "Är du klar nu?" mumlade jag och han var tyst.
"Gå då", sa jag och satte sig upp i sängen, jag såg på honom länge, "Gå Justin, bara gå", mumlade jag och suckade, "gå och kom aldrig tillbaka."
Han stirrade länge först på mig och sedan nickade han, reste mig upp, började gå mot dörren och sedan vände han sig om, log, "Jag har skrivit låtar om dig", sa han, "tro inte att mina känslor var falska." 
 
Sedan lämmnade han mitt rum och jag bara stirrade framför mig, jag var tyst länge, sedan kom Oliva in, "Kimmy.." mumlade hon och satte sig ner bredvid mig, "vad är det du inte berättat för mig?" sa hon och kramade mig.
 

 
ÅÅÅH NEEJ! Vad tror ni kommer hända nu???? :((( KOMMENTERA !!! :)
 
 

Previous"Jo, juste!" sa Oliva och slog mig på armen, "Lady Antebellum! Hon kommer till Toronto på skolavslutnings kvällen! Kan inte du och jag åka!?" sa hon, "det hade vart grymt!" jag log.

"Visst kan vi det, jag visste inte att du gillade henne?" sa jag och Olivia ryckte på axlarna, "har gjort det ett tag!" sa hon och jag skrattade, "javisst då".


 

 

Justin och jag sa inte mycket till varandra under de tre dagarna, det var alltid han som sms-ade först eftersom han hade sagt att han hade fullt upp med jobb, och han ville inte att jag skulle skicka sms honom och vänta på honom alltför länge för att han ska svara, och för att inte tjata sa jag bara okej, vad var det han kunde dölja?




På kvällen samma dag ringde Justin mig, jag nästan slängde mig över telefonen.

"Ja hallå?" sa jag med ett stort leende.


Han skrattade i andra luren, "Hej", sa han och fortsatte skratta, "det är Justin."


Jag log, "Hej!"


"Vad gör du?" sa Justin och jag la mig ner i sängen, "Ligger ner i min säng", sa jag medan jag andades ut, "vad gör du?"


"Ingenting, kom nyss från studion", sa han och jag nickade, "vad roligt", sa jag, "har du någon ny låt som är klar?" sa jag.


"Mm, flera. Jag håller på med ett nytt album faktiskt", sa han och jag log, vände mig om så jag låg på mage och såg mina naglar medan jag talade.


"Jasså? Vad ska det heta?"


"Believe, jag har fem låtar klara", sa han och jag kunde höra ett leende i hans röst.


"Believe.." mumlade jag, "jag gillar det. Vad heter låtarna då?" sa jag och han skrockade.

"Thought of you, beauty and  beat, one love, all around the world och catching feelings", sa han och jag var tyst, "får jag höra någon?" sa jag försiktigt.


"inte över telefonen", skrattade han, "jag visar dig när vi möts igen", fortsatte han och jag log, gillade hur han sa när vi möts igen.



"Jag saknar dig", sa jag blev allvarlig och hans röst blev tung, "jag saknar dig med..." mumlade han och suckade, "jag måste gå nu, jag ringer dig imorgon kväll", sa han och jag nickade, "Ja, gör det", mumlade jag, ”Hejdå", sa jag sedan med lite högre röst, "allright, puss", sa han och det pep till i luren.



Jag höll fortfarande telefonen mot örat och stirrade tomt framför mig, "åh.. varför?", sa jag till slut och la ner huvudet i kudden och suckade, och det knackade på dörren, jag reagerade inte utan dörren bara öppnades, "Kim?" hörde jag min systers röst säga och jag såg på henne, "jag och Tom kom hem nu", sa hon och jag såg på henne, "är han här?" sa jag och hon nickade.


"får jag träffa han?" sa jag och reste mig upp ur sängen, och då puttades dörren upp lite mer och en ung kille stoppade in sitt huvud, "Hallå!" sa han med en varm röst, han hyfsat lång, hade brunt hår och även i det svaga ljuset kunde jag urskilja hans blåa ögon.

"Hej", sa jag och han steg in i rummet, och jag räckte fram handen, "Jag är Kim", sa jag han tog min hand, "Trevligt att träffas! jag är Tom!" log han och jag vände mig mot Oliva, "Vad ska ni hitta på?" sa jag och hon ryckte på axlarna, "Vi var påväg till mitt rum", sa hon och jag log, "okej", mumlade jag och Olivia tog Toms hand och började dra med honom, "vi ses senare då", mumlade hon och jag nickade, stängde dörren efter dom.
 

Jag la mig ner i sängen och tog fram min telefon och sms:ade Justin, "Godnatt Bieber ♥"
Klockan var bara 11, men jag orkade inte sitta vaken mer, så jag kröp ner under mitt täckte, och slöt mina ögon, somnade.








Justins perspektiv:




Nästa dag var jag på väg mot flygplatsen, jag skulle hem till Kanada, jag hade fått en dag ledigt och tänkte åka iväg till Kimberly, jag hade inte hört av mig jag ville överraska henne.

Barbra var sur hela morgonen när jag vaknade, jag visste inte riktigt varför, hon var ganska kall mot mig och först blev jag orolig, hon kunde inte fått reda på något?

Hon hade sagt till mig att hon hade åkt iväg till Hollywood för att fota tillsammans med resten av modellerna.

"Justin? Vad är det du döljer?" mumlade Kenny när vi satt i flygplanet.


Jag såg snabbt på honom, "Va? Nej, ingenting", mumlade jag och tittade åt ett annat håll, jag var hemsk på att ljuga.

"Du ljuger så hemskt", sa Kenny, "berätta för mig? Du vet att jag är bäst på att hålla hemligheter."


Jag suckade, det var sant, och det kanske skulle kännas bättre för mig om jag berättade för någon, om jag berättade för Kenny.


"Jag... snälla döda mig inte?" sa jag och gömde ansiktet i händerna.


Han nickade och jag suckade, "Jag är... jag... det finns två tjejer, för mig..." mumlade jag och kände den där skammen över mig jag hade känt när jag berättat för mamma.


Kenny andades in, "Hur länge?" sa han, han var inte arg, men han var inte heller glad.


"Jag var med en annan tjej för typ två veckor sedan, då när jag var i Stratford, vi umgicks och jag kysste henne... Vi kysstes", sa jag och suckade ännu en gång, "Jag träffar henne fortfarande", mumlade jag, "det är till henne jag är på väg nu..."


Kenny var tyst, "Justin", sa han och jag vågade inte se honom i ögonen, "Älskar du inte Barbra?" sa han och jag nickade, "Jo… Men inte lika mycket som förr... Och det är något speciellt med Kimberly... Jag tycker om henne, mycket", sa jag och mötte Kennys blick motvilligt.
"Vad ska jag göra?" sa jag hjälplöst.


Kenny såg på mig länge, "Vad heter hon andra tjejen?" sa Kenny, "Kimberly", svarade jag snabbt.


"Är hon vacker?" sa han och jag nickade, "väldigt."


"är du beredd på att gå ut med henne i media? eller vill du ha kvar till förhållande med Barbra i hemlighet, för om du väljer Kimberly och Barbra får reda på det... Jag är rädd att hon skulle gå ut i media med att du är otrogen", sa Kenny, "tror du det?" sa jag med stora ögon.


Kenny nickade lite osäkert och höjde på ögonbrynen, "ja, jag tror det", sa han sedan, "och du måste välja en, annars blir du av med båda", sa han och jag nickade, "du har rätt..."


  

 

 

 

Kimberlys' perspektiv:

 

 Jag hade precis kommit in med Buzz och hade hängt av mig kläderna när det ringde på dörren, jag höjde nästan ögonbrynen för mig själv och undrade vem det kunde vara, jag öppnade dörren och där stod världens perfektion.

 

 

En lång tjej, i min ålder ungefär, kanske äldre, hon var vacker, riktigt vacker, hennes hår var brunt, långt och rakt nästan till midjan på henne, hon var sminkad som om hon skulle ut på en catwalk, hon hade på sig ett par riktigt snygga jeans och ett linne, hon såg inte glad ut, hon såg faktiskt riktigt förbannad ut, "Är du Kimberly Campbell?" sa hon och jag nickade.

"ja?" sa jag lite oroligt och hon skrattade till lite för sig själv, "Har du inget annat för dig än att sno någon annans pojkvän!?" sa hon irriterat och jag höjde på ögonbrynen, vem snackade hon om?

 

"Du är helt djävla sinnessjuk, kommer och tror att du bara kan ta någons pojkvän!"

"Vad pratar du om!?" väste jag.

"Justin, jag pratar om din och Justins lilla förhållande! Jag och han har faktiskt en kris i vårt förhållande och här kommer du på tå tassandes och tror att du bara kan få han hur enkelt som helst? Du är så idiotisk, kaxig liten bitch som tror du kan göra så! Men gissa vad, han är min." nästan skrek hon. 

Jag spärrade upp ögonen, "Du är sjuk i huvudet, han är din? Det kan du glömma, du verkar ju vara så jävla tråkig att han behöver en annan tjej" sa jag med ett hån leende, jag log trots att det gjorde ont, medan tjejen stod och skrek kopplade jag ihop alla pusselbitar, Justin var otrogen mot denna perfektion med mig? jag förstod inte hur Justin sa klart och tydligt ja när jag frågade om han var singel.

 

 

Jag svalde, "Vem tror du att du är? Ha? Justin har sagt klart och tydligt till mig att han är singel! Och vem är du!? Vem är du som tror att du kan komma hit och bara skälla ut mig för att Justin är otrogen mot dig? Vet du vad? När du pratar med honom, hälsa han att är en idiot!" sa jag och skulle precis slå igen dörren men hon slog upp den, "Jag är inte klar med dig, din lilla hora", sa hon och jag sträckte på mig, höjde på ena ögonbrynet, "Nehe?"

 

 

Hon stängde dörren efter sig, "Har du inte läst tidningarna? Det har ju vart bilder på oss? Har du inte fattat något? Har du inte undrat vad han gör så mycket i LA? Och vad trodde du? har du sätt hur du ser ut?" sa hon med en dömande blick och fnös, jag svalde.

"Har inte du undrat vad han gör här i Stratford?" sa jag kallt.

"HAN HAR SINA MORFÖRÄLDRAR HÄR! Sina vänner!" gapade hon och jag tackade Gud att jag var ensam hemma.

"Men vad i helvete..." jag skulle precis fortsätta men det knackade på dörren, och hon suckade öppnade dörren och där stod Justin.


 

Ååh, var bara tvungen att lägga upp ännu en del! Nu vill jag höra vad ni har att säga ! :)

Previous: Jag reste mig upp och drog på mig min jacka medans jag såg på Kimberly, hur kunde jag kyssa henne igen? Hur kunde jag låta det gå så långt? Men jag ville ha henne... Och jag ville ha Barbra.
Kimberly följde mig ut till balkgången, hon kysste mig mjukt och vi sa hejdå, jag klättrade ner för trädet och började gå mot min bil, mamma skulle döda mig om hon fick reda på det här.
 



(bilder från wehearit.com)

 

Nästa dag var jag i Los Angeles igen, jag låg i sängen på mitt hotell rum med Barbra, och kelade.

"Vad gjorde du igår kväll?" mumlade hon.
"Inget speciellt", ljög jag och strök henne över håret.

Jag var inte trogen till någon av de, och jag mådde inte bra av det, men jag visste verkligen inte vad jag ville ha, så jag tänkte… att jag kunde vara med dom båda tills mitt hjärta klarat ut allting, och så länge dom inte fick reda på något så kunde det väll inte vara så farligt? Mamma visste inget om det, jag hade bara sagt att jag hade avslutat det jag hade med Kimberly och jag tänkte vara med Barbra, och tyckte det var en dålig ide att berätta för henne om Kimberly.

Barbra och jag hade dejtat sedan ungefär februari vi var tillsammans i smyg, för att vårat förhållande var väldigt privat, vi tyckte om att inte säga något till någon, ingen av hennes vänner visste att hon var med mig, de enda som visste var mamma, mormor, morfar Scooter, Carin och min livvakt Kenny, och några dagar innan jag träffade Kimberly hade jag och Barbra bråkat, angående någon kille hon hade umgåtts med, men det hade inte hänt något mellan dom hade hon sagt, jag hade inte trott henne då, nu trodde jag det, för det var inte Barbras stil att vara otrogen… Sedan hade hon gapat på mig för att jag umgicks med många andra tjejer, och då hade jag blivit arg, jag hatade när någon sa till mig att jag inte fick umgås med någon och därför ville jag vara med Kim för att ge igen till Barbra, delvis för killen men också för att hon hade sagt till mig att sluta umgås med folk, men jag tänkte aldrig att mina känslor skulle bli så äkta för Kimberly, först hade jag tyckt att hon var sjukt snygg, sen öppnades mina ögon för hennes personlighet, hon var väldigt udda, hon var tyst ofta, sa inte mycket, och när hon väl pratade kunde hon vara taskig, eller rättare sagt sann, hon berättade sanningen, höll inte tyst om det hon kände om mig.

Jag vill inte såra någon av tjejerna, "Barbra", mumlade jag och la mig över henne, såg på henne.
"Vad är det?" mumlade hon.
Jag skakade bara på huvudet, "Jag älskar dig", sa jag och vi fortsatte ligga där i tystnad.


Det knackade på dörren och jag reste mig upp, gick och öppnade, där stod min manager Scooter Braun med ett leende, "Hej Justin! Har du Barbra här eller?" sa han och jag nickade, "Ja faktiskt, hon kom för en timma sedan ungefär… Hon är inne i sovrummet", sa jag och log.


"Vad roligt! Jag tänkte bara om ni ville med till hotellets restaurang och äta med mig och Carina?" sa han och jag log, "visst, varför inte?" sa jag, "jag ska bara byta tröja så kommer vi sedan", fortsatte jag och Scooter nickade, "vi ses sedan då", sa han och gick iväg och jag stängde dörren, gick tillbaka till sovrummet.


”Var det Scooter?" frågade Barbra och jag gick fram till henne medans jag nickade.

Hon satt på säng kanten och la huvudet på sned med ett litet leende, jag log, böjde mig ner och kysste henne, jag drog mig undan lite och såg på henne, "vi ska äta middag med honom och hans flickvän nu, men först ska jag bara byta", sa jag och kysste henne igen.


Hon flinade, "Jasså?" sa hon och tog tag i min t-shirts nedre kant och började dra upp den och jag skrattade mot hennes kyssar, hon flinade och jag rätade på mig, drog av mig tshirten, slängde iväg den, sedan la jag mig sakta över henne medans jag fortsatte kyssa henne mellan våra skratt, jag drog mig undan efter några kyssar, och hon bet sig i läppen med ett leende, "du är så gullig", sa hon och jag slickade mig om läpparna.
"Jag är så gullig", sa jag med en tjejig röst där jag försökte imitera henne och hon kastade en kudde på mig medans jag gick till garderoben, "aoow!" skrattade jag och kastade den tillbaka och hon fick den i huvudet, "det var inte snällt! Du fick din faktiskt bara på ryggen!"


Jag kastade en blick över axeln, "I'm a bad boy", flinade jag och hon brast ut i skratt.



Vi gick senare hand i hand till hotellets restaurang, det var folktomt, inga paparazzi så jag vågade hålla hennes hand, "vad ska du hitta på ikväll?" sa hon och lutade huvudet mot min axel, och jag log, "ingenting, vila..." sa jag.

"Okej, jag tänkte gå ut med några vänner och festa på en klubb som ska vara ny några kvarter bort", sa hon och jag nickade, "vad kul", sa jag, "vilka är det?"
"Travis, Georgia, Destiny och Alex", sa hon och jag log, stannade upp och drog henne nära mig, "du får ha det så kul", sa jag och då kysste hon mig.


Kimberlys perspektiv:


"Du Kimmy, upp med hakan, varför är du så nere idag?" sa pappa vid middags bordet, och jag skakade bara på huvudet, tänkte på gårdagen, egentligen var jag inte nere, jag var bara... borta i mina tankar saknade Justin, han hade sms: at  mig och berättat att han inte skulle komma hem förrän tre dagar, och det var lite synd för jag hade hoppats på att träffa han tidigare.

Jag var förvånad över Justins besök sent på kvällen igår kväll, och jag blev ännu mer förvånad när vi kysstes, jag trodde han hade ångrat allting, kom för att berätta det, men så var det inte, den tanken lättade mig. 

Hur mycket jag än nekade mina små känslor för honom som hade börjat växa för varje gång jag såg honom, så visste jag att han var inte vilken person som helst, han var inte precis som alla andra kändisar, jag visste inte vad det var, jag kunde inte sätta fingret på det, men något av honom gjorde mig galen nästan, jag var hela tiden pirrig så fort jag tänkte på han eller såg han. 

Olivia var förvånad över att jag satt med henne framför Tv:n och kollade på intervjuer med honom, hon hade sagt att jag hade blivit ett fan av honom i hemlighet, jag hade bara skrattat och sagt, "Jag vill bara umgås med dig lite", och hon verkade köpa det.

Amber visste ingenting om mig och Justin, hon hade inte frågat något om honom i skolan idag, hon hade bara frågat hur det var med mig, jag svarade henne att allt var bra och hon hade nickat, lite oroligt, men inte frågat fler frågor, det var bra, hon var ingen som snokade, hon hade respekt för ens privatliv och det uppskattade jag nu.


"Vad ska ni hitta på ikväll då?" sa pappa och tog lite av potatisen.

Jag ryckte på axlarna, "Inga speciella planer, fast Amber frågade om jag ville med på en hemma fest", sa jag och pappa log, "Vad roligt! Drick inte för mycket bara", sa han och skrattade, "du då Olivia?"

"Ehm, Tom frågade om jag ville gå med han på bio", sa Oliva med ett leende, "får jag det?" sa hon med ett större leende, "snälla, snälla, snälla? Jag kan ta disken efter maten om ni låter mig gå!" sa hon och hennes blick fladdrade mellan mamma och pappa.

"Ja visst!", sa mamma, "Åh, jag tycker om Tom, han är så söt", sa mamma och fnissade, "Tycker inte du om honom, Ethan?" 

Pappa grymtade, "visst visst", sa han kort och gav mig en snabb blick, jag förstod han ville att jag skulle byta ämne, pappa hade tydligen vart lite grinig igår när Oliva tog med sin nya kille hem, jag hade inte fått se det med egna ögon men Olivia hade förklarat för mig att det var det värsta som någonsin kunde hända henne, Tom hade fått frågor från pappa, om hans framtid, vad han gör på fritiden, vad hans föräldrar jobbar med, hur gammal han är, om han dricker, om han röker, om han är duktig i skolan, massor fler frågor hade Oliva berättat för mig, och jag tyckte synd om henne, det måste varit pinsamt sedan


"Jag var inne på internet och såg en annons om en jätte snygg gul bil, Chevrolet Camaro!" sa jag och pappa skrattade, "Den får du inte, hjärtat! den är svin dyr!" skrattade pappa vidare.

Jag suckade, "jag har redan fixat en bil till dig", log pappa, "du kommer älska den!" sa han och jag såg på honom med höjda ögon bryn, "Du får vänta tills din födelsedag! Jag har redan köpt den och gömt den!" 

"Kan ni två aldrig prata om något annat än bilar?" sa mamma med en suck, "hon är faktiskt förstfödda dottern och inte en son", sa mamma och skakade på huvudet.

"Hon kanske har intresse för bilar, men hon har ett stort sinne för mode!" sa Oliva, och det var sant, jag älskade att klä mig snyggt, aldrig någonsin på de senaste tre åren hade jag tagit på mig något ful, jag älskade att vara fin, fixad, jag mådde genast mycket bättre av det.


"När är det ni slutar skolan och får sommarlov?" sa mamma och såg på mig, "Om två veckor", sa jag och nickade.

"Har du funderat på framtiden?" sa pappa och jag ryckte på axlarna, "kan jag inte bara jobba på din verkstad?" sa jag och han skrattade, pappa ägde en bil verkstad som fanns runt om i landet, han hade nyligen öppnat en i USA.

"Du får satsa på större", sa han och jag log, "Jag hade faktiskt funderat på att... jag vet inte riktigt..." suckade jag, jag hade faktiskt inte lagt en tanke på det.

 

"Jo, juste!" sa Oliva och slog mig på armen, "Lady Antebellum! Hon kommer till Toronto på skolavslutnings kvällen! Kan inte du och jag åka!?" sa hon, "det hade vart grymt!" jag log.

"Visst kan vi det, jag visste inte att du gillade henne?" sa jag och Olivia ryckte på axlarna, "har gjort det ett tag!" sa hon och jag skrattade, "javisst då".

 


 

Ett litet tråkigt mellan kapitel! men det får vara bra ändå hoppas jag! hmm, vill ha flera kommentarer! så kom igen nu ! :)

 

 

 

 
 
Previous: Jag var verkligen i smeten, jag visste inte längre vad jag skulle göra med mina känslor, jag stönade högt och la mig på mage i sängen, det knackade löst på min dörr, jag vände på huvudet och tittade upp.
"Justin? Hur är det hjärtat?" sa mamma och kom fram till min säng kant.
"Mamma.. jag har rört till det..." mumlade jag.
Mamma la sig ner bredvid mig och kramade mig, "berätta", sa hon och jag suckade.
"Du kommer bli besviken..." sa jag och andades ut.



 



"Mamma du vet att jag tycker om Barbra eller hur?" sa jag och mamma nickade, "Ja, det vet jag. Har något hänt mellan er?" sa hon och jag nickade, satte mig upp i sängen, drog upp mina knän lite och lutade armarna mot benen och stirrade rakt in i väggen andra sidan rummet, "jag... har varit otrogen..." sa jag och gömde mitt ansikte i mina händer och kände mig förnedrad.

Mamma var tyst, drog efter andan, "Justin Drew Bieber", sa hon skarpt, "Har jag inte lärt dig bättre? Vad tänkte du med? Vet du " jag avbröt henne, "- att om det kommer ut i pressen så är det kört med mig", avslutade jag och hon suckade, "det var inte det jag tänkte säga, vet du inte att du inte kan göra så mot stackars Barba?"

Jag suckade, "Och hon andra tjejen då? jag fick henne att tycka om mig, hon tyckte inte ens om mig i början! Mamma jag bjöd ut henne!" sa jag och reste mig upp.
"Bjöd du ut henne? Vad tänkte du med Justin?" sa min mamma högt.

"Jag och Barbra hade bråkat, gjort slut typ, och jag ville få henne att må dåligt genom att se mig med en annan tjej, men problemet med den planen var att Barbra aldrig fick reda på det, så när jag återvände till LA och träffade Barbra så slängde hon sig över mig och vi blev sams efter vårat bråk", mumlade jag.
"Men berätta för Barbra", sa hon, "säg att det bara hände en gång", as mamma och ställde sig upp, "du sa när jag återvände. Är tjejen från Stratford?" sa mamma och jag nickade.
"Hon heter Kimberly", sa jag och log lite för mig själv, bara tanken på henne fick mig att le, "Mamma jag tycker om henne", sa jag, "Helvete!" nästan skrek jag och kliade tinningen.
"Åh.." mumlade mamma, "du måste följa ditt hjärta gubben", sa hon och jag suckade, "jag vet inte vad mitt hjärta vill..."
"Du sa att du varit otrogen... Ni hade väll... du gjorde väll inte..." mamma försökte hitta rätta orden men jag förstod innan hon avslutat meningen, "Vi kysstes bara..." sa jag, "Jag måste till henne", sa jag, "jag måste förklara för henne varför jag inte svarat när jag ringt", sa jag och nickade.
"Vad tänker du säga? Att du utnyttjade hennes känslor?" sa mamma häpet och.
"Vad ska jag göra då, mamma?"
"Du måste komma på vad ditt hjärta vill. Du kan inte vara med båda Justin, och du kan inte vara otrogen mot Barbra", sa mamma.
"Mamma du skulle sätt Kim.. Hon är så, god", mumlade jag och la min hand i framfickan på mina jeans, "hon hatade mig i början mamma, hon hatade mig", sa jag med ett leende, "för första gången på länge så möter jag en människa som inte springer efter mig och försöker utnyttja mig", sa jag och öppnade dörren, "jag åker bort till henne, jag måste prata med henne", sa jag och suckade.
"Justin, klockan är elva", sa mamma och jag skakade på huvudet, "det spelar ingen roll", sa jag och lämmnade rummet.

Kimbleys perspektiv:

Jag låg på mage i min säng och smsade med Josh när jag hörde något banka löst mot min balkgång ruta, flera gånger om med ett jämt mellanrum, jag reste mig snabbt upp ur sängen, och gick bort till balkgången, jag uppnade och steg ut såg runt och sedan fångade Justin min blick som stod nedanför min balkgång med en näve full av stenar, "Vad håller du på med?" väste jag lågt och gick ut på balkgången.

"Kim, jag är så ledsen för att jag inte hört av mig!" 

Jag såg bara på honom, "okej", sa jag och han släpte stenarna, "jag behöver prata med dig", sa han lågt och jag la armarna i kors över bröstet, "prata på", sa jag och han log, "jag kommer upp", sa han såg sig runt, han fick syn på trädet som stod bredvid, han började klättra och var snabbt uppe på balkgången, han landade med en lätt duns, och såg på mig.

Han hade på sig ett par svarta jeans, och en vit tshirt med skin jacka över, medans jag stod i bara ett linne och shorts, han ställde sig en halv meter ifrån mig och jag såg på honom, "jag antar att du har haft fullt upp?" sa jag.
Han såg mig fortfarande i ögonen, "Jag är ledsen", mumlade han, och höjde handen, smekte mig över kinden, "det blev bara lite komplicerat", sa han och ställde sig nu istället vid räcket, han lutade sig framåt och jag såg bara på honom, "du kunde hört av dig", sa jag, "Justin, vi kysstes. Betydde det inget för dig?" sa jag iriterat och Justin rätade snabbt på sig och såg på mig, "Jo! Det klart att det betydde mycket för mig, du anar inte! Jag har tänkt på det hela tiden!" sa han och ställde sig några centimeter ifrån mig, han tog tag i mitt ansikte och lutade sin panna mot min, "men... samtidigt som jag kysste dig, så blev allt mer komplicerat och jag är ledsen för att du blivit indragen i det", sa han och skulle precis fortsätta, men jag höjde mina händer till hans ansikte och kysste honom, jag kysste honom med all kraft jag hade, så intensivt som möjligt, jag ville känna hans läppar masera mina, jag ville att hans doft skulle omringa mig, jag ville känna han, höra han, jag ville att alla mina sinnen skulle vara upptagna med honom.







Jag drog honom närmare mig och fortsatte kyssa honom, sakta öppnade jag munnen och lät våra tungor mötas, Justin suckade, slutade kyssa mig och vi båda hämtade andan sedan drog jag med honom in på mitt rum, putte jag bort honom till min säng, han satte sig ner och jag satte mig gränsle över honom och fortsatte kyssa honom, fjärilrarna blomstrade inom mig, inte bara i magen, utan ändå vägen ut till fingertopparna, vart jag än rörde honom med mina händer, brändes det nästan, kemin mellan oss gick inte att undgå, det kändes som om jag skulle sprängas, jag la mina händer i hans mjuka hår och han började kyssa min nacke, försiktigt drog jag i hans hår och suckade av lycka, han tog tag i min midja och la mig ner i sängen och fortsatte kyssa mig. Mina händer trevade över hans kropp och jag kände hur mitt hjärta bultade hårt i bröstet, och innan jag ville så slutade Justin kyssa mig, vi båda andades högt medans vi såg varandra i ögonen, han satte sig upp, rättade till sin tröja och tittade rakt fram, "wow", mumlade han och slöt ögonen.

Jag andades ut, "du är bra på att kyssas", mumlade jag och satte mig upp.
Han skrattade lågt, lutade huvudet mot väggen och hade fortfarande stängda ögon, efter en ganska lång tystnad öppnade han munnen och såg på mig,"Hur har du haft det?" sa han lågt.
Jag tänkte efter, utan han? dåligt. "Bra", ljög jag, "du själv? Vad har du hittat på?" 
Han öppnade sina ögon och såg på mig, "bra... jag har jobbat", sa han och ställde sig upp och började gå mot balkgång dörren,"jag borde låta dig sova.." sa han och jag skakade på huvudet, "gå inte", sa jag alltför snabbt.
Han stannade, vände sig om, "vill du att jag stannar?" sa han och jag nickade.
Han drog av sig jackan, la den över skrivbordstolen och satte sig ner i sängen bredvid mig igen, "vad har du gjort idag?" frågade han och tog mina fötter i sitt knä och började massera dom, "jag var med min syster i stan, vi drack lite caffe, hon berättade för mig att hon hade skaffat pojkvän", log jag och Justin flinade, "jasså? vad heter han?" sa Justin och jag log, "Tom", sa jag och Justin nickade.

"Är hon hemma?" frågade han och jag nickade, "tänk dig att du har ett galet fan ett rum härifrån", sa jag och Justin skrockade, "undrar vad hon hade gjort om jag gick bort till hennes rum nu", sa han sedan fastnade hans blick vid mitt nattduksbord, "räck mig albumet", log han och såg mot mitt nattduksbord.
Jag gjorde som han sa och satte mig bredvid honom, han öppnade albumet och såg på bilderna, det var ett ganska nytt album, från höstas, när vi var på skolresa med min gammla klass, jag hade tagit minst hundra bilder, Justin frågade intresserat om varje person jag hade kort på, vi satt med albumet länge, när vi var klara slog Justin ihop det och såg på mig, "du är så vacker", sa han plötsligt och såg mig i ögonen, hans blick varm vänlig och full av kärlek först, sedan blev den mörk och trött han tittade bort, "klockan är mycket.. jag måste gå", sa han och reste sig upp.
 
Justins perspektiv:
Jag reste mig upp och drog på mig min jacka medans jag såg på Kimberly, hur kunde jag kyssa henne igen? Hur kunde jag låta det gå så långt? Men jag ville ha henne... Och jag ville ha Barbra.
Kimberly följde mig ut till balkgången, hon kysste mig mjukt och vi sa hejdå, jag klättrade ner för trädet och började gå mot min bil, mamma skulle döda mig om hon fick reda på det här.
 
 


Trouble trouble trouble! Vad kommer hända nu tro!? :)
Kommentera!
 
Previous: "oj", sa jag och han skrattade, "det kan man säga", sa han och jag hoppade ner för bänken försökte att inte trampa i glaset och gick bort till städskåpet där jag plockade fram en liten städborste och skyffel, jag satte mig sedan på huk bredvid den söndriga glas skålen och borstade upp allting och slängde det.
Jag kunde inte se på Justin, vad hade flugit i mig? Varför hade jag besvarat hans kyss!



Bild1: Oliva, bild2: Ryan, bild3: Chaz                              (bilder från weheartit.com)


Det hade nu gått en och en halv vecka sedan våran kyss, efter den kvällen hade inte Justin hört av sig, jag hade försökt ringa han några gånger, men inte ett svar fick jag, och jag visste att det skulle bli så här, han var en stor egoistisk kändis som bara utnyttjade människor, ååh! Och tre dagar efter våran kyss så läste jag i tidningen, Justin Bieber och en okänd tjej har middag på en av Los Angeles lyxigaste resturanger och sågs lämmna resturangen sent hand i hand.  
Dagen efter stod det sedan att det var en tjej vid namnet Jolene, jag ville bara glömma det allting nu, hur kunde jag vara så idiotisk som gick på hela skiten? Jag ångrade att jag hade besvarat hans kyss, men jag kunde inte hjälpa det, det bara hände, och när jag väl hade kysst tillbaka kunde jag inte sluta, han var så...

"Vill du komma över och göra läxor ikväll?" sa Amber och avbröt mina tankar.
"Visst", sa jag, och blinkade upp från mina tankar och såg på henne, jag behövde hjälp, råd från en vän.
 
 Vi satt i cafeterian i skolan och åt lunch, "Du Amber..." sa jag och suckade, Amber och jag hade blivit bra vänner, vi pratade mycket med varandra, gav varandra råd jämt och jag kände verkligen, detta kan inte vänta till ikväll.

"Vad är det Kim?" sa hon och såg orolig ut, "Har det hänt något?" 
"Jag har ljugit för dig..." började jag men det var inte det rätta ord valet, "eller inte ljugit... Jag har hållt undan en viktig sak", sa jag och nickade.
Amber la ner sin fanta och såg på mig, väntade, precis när jag skulle uppna munnen satte sig en kille ner bredvid Amber, "Hej snygging", log han och sedan såg han på mig, "What's up? Jag är Ryan", log han och jag log tillbaka, "Jag är Kim", sa jag och ännu en kille satte sig ner vid bordet, "Ryaaan! Låter tjejerna vara!", skrattade killen, "Jag är Chaz", log han mot mig.

Amber skrattade, och Ryan kysste henne på läpparna, jag höjde på ögonbrynen, "Vänta, var det han du gick ut med härom kvällen?" sa jag och skrattade, "varför sa du inte att han gick på vår skola!" sa jag och skakade på huvudet, Chaz log, "Nej, jag fick inte heller reda på något föränn imorse", sa han och Ryan såg på mig, "Är du ny här?" log han och jag nickade, "Ja.. har gått här några veckor", sa jag och han log, "Vart är du ifrån?" sa han och jag rätade på ryggen, "Toronto", sa jag och Chaz log stort, "ååååh, storstad tjej", skrattade han och jag rodnade, tänkte på Justins kommentar, i parken, "storstads tjej, jag slår vad om att killarna i skolan nu blir galna."
"Vad ska du göra efter skolan?" frågade Ryan mig och jag såg på Amber, "jag och din flickvän ska plugga", sa jag.

"Åh, okej", sa Ryan och såg på Amber, "Justin är ändå tillbaka igen, så jag, Chaz och några andra tänkte dra på fest eller något", fortsatte han och jag såg ner på min tallrik, var det Justin, Justin han pratade om? 

"Kom igen nu Butsy", sa Chaz och reste sig upp, "vi låter damerna vara ifred", Amber och Ryan kysstes hejdå och killarna gick iväg och Amber såg på mig igen, "Är han inte föööör söt!?" sa hon fnittrandes och jag log, "Du, snackade han om Justin Bieber?" sa jag försiktigt och Amber såg på mig snabbt, "ja..." sa hon.

"Amber jag måste berätta en sak", sa jag och andades ut.
Hon nickade, "berätta." 

Jag suckade, berättade allting för henne, hur jag varit envis och inte velat vara med han, men han fortsatte dyka upp och sedan övertalat mig till en dejt, och när han väll fått en kyss av mig hade han slutat höra av sig, och inte dyka upp i våran park.

När jag hade berättat allt skrattade Amber, "du måste skoja!"
Jag skakade på huvudet, "Jag vet inte vad jag ska göra nu, jag har försökt att ringa han... Men slutade efter kanske fem samtal, vill ju inte vara jobbig... Varför är killar idioter!?", sa jag och såg ner på min tallrik.
Amber var tyst en stund, "Vill du att jag pratar med Ryan så kan han prata med Justin?" sa hon provande och jag skakade på huvudet.
"Glöm honom!" sa hon och strök mig över handen.


Efter skolan hade jag följe med Oliva till stan, hon bad min följa med och ta en caffe, hon behövde prata med mig hade hon sagt, vi satte oss ner på ett cafe och beställde varsin latte, "Så, hur känns det med snart sommarlov?" sa jag och log mot henne.

Hon log lite, "bra.. Men du, jag behöver din hjälp", sa hon och suckade, "jag vet inte hur jag ska säga det här, och det kommer att bli så jobbigt, för vi båda känner ju pappa... Men... ialla fall..." sa hon och suckade, "Jag har en pojkvän."
Jag log, "allvar!?" 

"Jaa! Och nej, det är tyvärr inte Justin Bieber. Utan han heter Tom! Åååh, jag längtar tills du får träffa han!!" 
Jag skrattade, "Hur gammal är han?" frågade jag, "Han är ett år äldre än mig, asså jag vet inte hur jag ska berätta för pappa, han kommer få spel!" sa hon och skakade på huvudet.

Jag suckade, "Nej, du får inte tänka så... Ring Tom och be han komma över till oss, dölj det inte för länge för pappa bara", sa jag och tog en klunk av mitt latte.
Hon nickade, "du har rätt, men pappa kommer bara skrämma iväg honom. Hur går det för dig då? har du någon kille?" sa hon och blinkade med ena ögat, jag skakade på huvudet, "Nej det har jag inte, jag trivs ganska bra med det", sa jag och log.

"Jasså, så killen som körde hem dig för några dagar sedan, han var ingen" sa Oliva och jag såg på henne oroligt, "Närdå?"
"Spela inte dum! Då när jag gick för att sova över hos Sophie, jag såg dig komma ur en bil, och jag antar att ingen av dina tjej kompisar kör en sådan bil?" sa hon och skrattade jag skakade på huvudet, "det är inget mellan oss, jag trodde det var det, men det visade sig att han var en idiot..." suckade jag och log lite.
 Hon la huvudet på snett, och ryckte på axlarna.

"Justin Bieber då? Ska du gå hem och ta ner affisherna på honom eller?" log jag och hon skrattade, "Ingen kan ta min kärlek till Justin Bieber."
"Olivia..." skrattade jag bara, "vart är han nu då?" sa jag när jag samlat mig.
"Läste i en skvallertidning att han sågs med en tjej på en resturang", sa hon och drack sin latte.
Äntligen, en belieber kan ge mig riktig information, "Vem var hon?" sa jag och försökte spela oberörd.

"Det stod att det var någon Jolene, men det var det ju inte, han hade umgåtts med en Victoria Secret modell, och inte vilken som helst, en gammal flamma", sa hon och log.
"Allvar? Hur gammal?" sa jag och hon skakade på huvudet, "Vart kommer denna intresse för Justin Bieber ifrån?" sa hon och jag log, "Denna intresse för Justin finns inte", sa jag och bytte samtalsämne.

När vi hade fikat klart sa Oliva att hon skulle gå hem för att be Tom komma så hon kunde presentera honom för mamma och pappa, jag sa att jag inte ville stå ivägen och skulle ändå bort till Amber för att plugga.

(Bildkälla: weheartit)



Justins perspektiv:
 
"Justin... vad är det med dig? Du är hela tiden så tyst på sista tiden, har jag gjort något?" sa Barbra och satte sig framför mig i min säng, jag skakade på huvudet.

"Jag älskar dig Justin", mumlade hon och smekte mig över kinden, jag suckade, "Jag..." började jag men hon avbröt mig, hon kysste mig mjukt och drog sina fingrar genom mitt hår, jag drog henne närmare mig och la mig försiktigt ner medans hon fortsatte kyssa mig, hennes läppar lämmnade mina och hon började kyssa mina nyckelben, jag drog mina händer över hennes rygg och slöt mina ögon, sedan hörde jag en bil tuta.

Jag putte undan henne, "din limosin måste vara här", sa jag hörde det tuta igen utanför min mormor och morfars hus.
Hon suckade, reste sig upp och fixade sitt hår, "Okej... Vi ses Justin", sa hon och lämmnade mitt rum, det gjorde ont i mitt hjärta att se henne så nere.


Jag var verkligen i smeten, jag visste inte längre vad jag skulle göra med mina känslor, jag stönade högt och la mig på mage i sängen, det knackade löst på min dörr, jag vände på huvudet och tittade upp.
"Justin? Hur är det hjärtat?" sa mamma och kom fram till min säng kant.
"Mamma.. jag har rört till det..." mumlade jag.
Mamma la sig ner bredvid mig och kramade mig, "berätta", sa hon och jag suckade.
"Du kommer bli besviken..." sa jag och andades ut.
 
 
Åh min herre, vad har Justin gjort! Vad tror ni kommer att hända härnäst? :D
Previous:"Kan jag få ditt nummer?" sa han när jag såg på honom, vad kunde det skada?
"Visst...", sa jag och han tog fram sin mobil, låste upp den och räckte mig den, jag tryckte på ny kontakt och skrev in mitt namn och nummer.
"Ses vi snart igen Miss...?" sa han och jag log, "Campbell."
"Miss Campbell", rättade han sig själv och jag öppnade min dörr, "vi får se", sa jag, gick ur bilen och gick mot ytterdörren av mitt mitt hem och kände Justins blick i ryggen på mig.



När jag kom hem mötte jag min syster, "Hej, Vart har du varit?" sa hon och log.
"Ute med en kompis", sa jag och hon nickade, "vad kul. Mamma och pappa gick iväg till stan, dom skulle äta middag och ta en drink eller någort... för en kvart sedan kanske, och jag är påväg ut, jag ska till Sophie och sova över...  och jag var ute med Buzz, visste inte när du tänkte komma hem så jag tog ut han så du slapp gå när det är alldeless för sent..." 
Jag log tacksamt, "tack", sa jag, och tog av mig yttre plaggen, jag började gå mot trappan, "Jag går och duschar och lägger mig", sa jag, "jag är jätte trött", fortsatte jag och satte kurs mot badrummet.

När jag hade gjort mig iordning för säng så plingade min mobil,
 
"Vad ska du hitta på under en lördags kväll? / Justin"

"Ingenting, gjorde mig iordning för säng nu... Vad ska du göra?"
 
"Tänkte lägga mig i sängen och kolla på film :)"

"Mysigt" 
 

Det gick flera minuter innan han svarade, men det kom efter ett tag, "Hur känns det med lov nästa vecka då?"

"Lite tråkigt, hur känns det för dig att inte ha lov då?" svarade jag honom och la mig på mage i sängen.
 
"Jag är ganska ledig denna vecka... Söndag natt ska jag iväg till Tisdag morgon, sedan på fredag ska jag iväg igen. När ska vi på våran dejt då?"
 

Jag log, "Om jag går på en dejt med dig, blir du nöjd då? slutar tjata på mig?"
 
"Definitivt." han svarade snabbt.
 
Jag svalde och knapprade in, "Vill du komma över?"
 

När jag fått hans svar där han hade sagt att han var här om en halvtimma så hoppade jag upp ur sängen, sprang bort till garderoben, drog på mig ett par svarta jeans och en vit tröja med en blå jacka/kofta över som var jeans färgad, jag sminkade mig snabbt, och bäddade min säng, "OLIVIA! Har du gått hemifrån än!?" ropade jag och jag fick inget svar, japp hon hade gått.
Jag gick till nedervåningen, hittade Buzz ligga sovandes framför dörren och snarka, jag log lite och i samma stund så lös ett par strålkastare upp köket, det måste vara Justin.
 
Vi gjorde I ordning lite popcorn och satte oss i vardagsrummet och valde en film, det blev The proposal, vi satt bredvid varandra i soffan och var tysta under hela filmen, skrattade under de roliga scenerna tillsammans och Justin hade precis lagt armen på soff stödet bakom mig när filmen tog slut, han log, "Jaha", log han och jag stängde av tv, vi satt så ett tag, små pratade lite, tills jag reste mig upp, "ska vi hämta mer snacks?" 

 
Justin satt ner i köket vid köksbordet och såg på mig medans jag plockade fram snacks, "Jag trodde du hade gjort dig i ordning för sängen", log han och jag rodnade lite, "Äh, om vi nu skulle umgås så kunde jag ju inte se ut som ett vrak, det var ju en dejt sa du väll?" sa jag och han log.
"Japp."

"Vill du se en till film eller något?" log jag och han nickade, "Det låter bra", han reste sig upp och ställde sig bredvid mig, "vart är din familj?" sa han och jag såg på honom medans jag öppnade godis påsarna och hällde upp i skålar, "min syster gick till en kompis för att sova över, mina föräldrar är ute på stan", sa jag och Justin log, "Hur länge är vi ensamma?" sa han och jag ryckte på axlarna, "sist mina föräldrar var ute så var dom ute halva natten", sa jag och Justin såg bort från mig och fortsatte le.

"Är det där din dator?" sa han och nickade mot datorn som låg inkopplad till kökets högtalare.
Jag nickade, "Ja, det är det", sa jag och log.
"Får jag?" sa han och gick bort mot den och jag fortsatte nicka, han satt ner vid den en stund tills han började skratta, "take you", log han, "vad är det för spellista?" sa han och satte på första låten, She like's the wind spelades upp med Patrick Swayze.

"Kliché", log Justin och såg på mig, sedan kom han ännu en gång fram till mig och bara såg på mig medans jag hällde upp popcornen, jag hoppade nästan till när han tog tag i mig och drog mig närmare sig försiktigt, han tog min högra hand  sin vänstra, la sin höger hand försiktigt på min svansskota och jag höjde min hand till hans axel, han började dansa lite i takt med musiken medans han såg mig i ögonen med allvar i blicken, jag log lite generat och han besvarade bara mitt leende med ett leende.
 

Min spellista fortsatte och Justin sänkte våra händer som var flätade med varandra och la sina båda händer på mina höfter och jag sänkte min blick och försökte hitta ett ställe att fästa blicken vid, mitt hjärta började dunka hårt i mitt bröst, jag lutade mitt huvud framåt för att vila det vid hans nacke, och han stannade helt plötsligt upp, drog bak lite huvudet och sänkte sitt ansikte sakta mot mitt, och jag började fladdra med blicken och han höjde en hand till min haka, där han höll uppe mitt ansikte med ett pekfinger och sedan möttes våra läppar i en mjuk kyss.

Allting bara stannade upp för mig, medan han mjukt fortsatte att massera mina läppar,  stod jag bara där, besvarade inte hans kyss på en stund, sedan höjde jag min högra hand och la den om hans nacke, ställde mig på tå och besvarade hans kyss. Och vi bara försvann i den kyssen, han var lugn och höll sina båda händer vid min midja och jag höjde mina armar och la dom om hans nacke.

Han slutade kyssa mig och såg mig i ögonen och började skratte lite, sedan kysste han mig igen och började gå framåt försiktigt så jag var tvungen att backa, han slutade gå när min rygg mötte köksbänken, då sänkte han sina händer till mina lår, och utan att avbryta kyssen så lyfte han mig upp på bänken, min rumpa slog i popcorn skålen och den föll i golvet och det sa krash, han slutade kyssa mig och jag släppte honom medan jag kände hur blodet pumpade upp till mitt ansikte, "oj", sa jag och han skrattade, "det kan man säga", sa han och jag hoppade ner för bänken försökte att inte trampa i glaset och gick bort till städskåpet där jag plockade fram en liten städborste och skyffel, jag satte mig sedan på huk bredvid den söndriga glas skålen och borstade upp allting och slängde det.
Jag kunde inte se på Justin, vad hade flugit i mig? Varför hade jag besvarat hans kyss!
 

En riktigt kort!
Men det kommer upp en till senare ikväll eller imorgon, håll utkik, och KOMMENTERA !  Hur känns det att dom äntligen kysst varandra!? Vad tror ni kommer hända senare!? ;) 


Dessutom, så fick jag frågan om när det utspelas, det utspelas just nu våren 2012! :)


Previous: Jag parkerade och såg på dom, väntade på att något skulle hända, det gjorde det aldrig, jag skulle precis köra iväg när jag såg honom resa sig, ge henne en kram och gå iväg från henne, jag såg på henne länge, hon hade på sig jeans och högklackat, en svart skinjacka och hennes bruna hår var utsläppt som vanligt, jag drog ur nyckeln ur tädningen och gick ur bilen. Jag satte kurs mot henne och log lite för mig själv.
"Kimberly!" ropade jag och hon vände huvudet mot mitt håll, när hon såg att det var jag log hon.

 


Kimberlys perspektiv:


"Hej där", sa jag och tog fram min mobil, och han satte sig bredvid mig, "vart har du Buzz?" log han och jag reste mig upp, "Hemma", sa jag och såg på honom, "Jag ska gå nu, jag ska möta en kille", sa jag och han ställde sig upp, "behöver du skjuts? eller har du redan en bil?" sa han
"Nej jag klarar mig, jag går", sa jag, han skakade på huvudet, "vart skulle du möta han?" sa han.
"Nere i stan..." sa jag och knäppte min skinjacka.
"var inte dum", sa han, "jag kör dig."


Han gick bort mot sin bil, som jag nu såg bakom häcken, den var svart, riktigt bläck svart och var riktigt fräck, jag höjde på ögonbrynen, "det var en snygg 427R mustang du har där", log jag och han slängde en blick över axeln, "kan du bilar?" sa han med ett leende medans han öppnade passagerar dörren.
"Lite", log jag.
Han skrattade, "den är som ett odjur, fyrahundratjugo hästkrafter", log han och nickade mot sätet, jag skrattade, "fyrahundraterttiofem faktiskt", sa jag och ställde mig framför honom, "jag kan ta bussen", sa jag och han log, sedan fick han syn på något bakom mig och hans ansikte vitnade, han tryckte snabbt ner mig i sin bil och jag försökte slå tillbaka för att komma loss men han lät mig inte, "Sitt där och täck ansiktet!" sa han och sprang runt till förar sätet han satte sig snabbt och tryckte i nyckeln och gasade.
"helvete!" mumlade han och kastade hela tiden blickar i backspegeln, "hur fick det reda på..." mumlade han och jag såg oförstående på honom, "vad håller du på med? Jag ville ju ta bussen!" sa jag och han bara slängde en blick på mig, "aa, så dom kunde hinna ikapp dig fråga dig massa frågor? vem är du? eller dejtar du och Justin Bieber?" sa han och svängde in genom en gränd och fortsatte snabbt ut mot motorvägen, med en svart skåpbil bakom oss, Justin tog av sig sin mössa och gav mig den, "sätt på dig den."

Jag gjorde som han sa sedan så svarade jag på hans tidigare kommentar, "Dejtar!? Haha! ALDRIG!" fnös jag och kände frustationen ta över, "vart kör du mig?" sa jag irriterat.
"Tja.. ingen av oss kan lämmna denna bilen föränn dom lämmnat oss", sa Justin och växlade upp och jag slängde en blick på hastighetsmätaren, 160km/h.
"sakta ner Bieber!" sa jag.
Han flinade, "Vadå? Gillar du bilar men inte fart?" sa han och gasade mer.
Jag fnös, "Idiot, jag litar inte på dig bakom ratten."
Han skrattade lite för sig själv sedan vände han blicken mot mig och gasade mer, utan att ge motorvägen en blick fortsatte han gasa medan vi såg varandra i ögonen.

"LÄGG AV!" sa jag när jag fick nog och han skrockade, lättade på gasen och såg på motorvägen igen.
"Jag skulle faktiskt möta Josh nu", sa jag, "han kommer bli arg, jag blir försenad!" sa jag och Justin log ett snett leende, "Vem är Josh?" sa han och jag skakade på huvudet, "det har inte du att göra med", sa jag och Justin svarade inte på ett tag, "jag sa ju till dig att jag var singel.. så jag frågar dig, är du singel?" 
Jag nickade, "ja, ja det är jag."
Han log, "Okej."

"Vill du gå ut med mig?" sa han efter tio minuters tystnad.
Jag såg på honom, höjda mina ögonbryn och väntade på att han skulle säga något mer.
"Vad? Jag kan ta med dig på en fin middag..." föreslog han och jag fnös, "nej."
Han såg lite besvärad ut, "kom igen, en middag?" sa han och jag skakade på huvudet.
"Varför inte? är jag så jobbig?" sa han och jag putade lite med läpparna, "Du blir jobbig ibland, man märker hur Justin Bieber tar över Justin", sa jag och såg ut genom fönstret.
"Vad menar du?" sa han lite tystare.
Jag ljög, jag ville ha rätt om det, så jag ljög, jag svarade honom inte.
Jag vände på mig och såg att en annan svart bil var ganska inpå oss, "hur länge brukar du behöva köra runt?" sa jag och han ryckte på axlarna, "timmar ibland."
Jag suckade, "helvete... Då ringer jag Josh..." sa jag och tog fram min telefon.


"Varför vill du gå på dejt med Josh och inte med mig?" sa han när jag och Josh lagt på.
"vem har sagt att vi ska på dejt?" sa jag.
Han log, "Ni skulle ju träffas", sa han utan att möta min blick.
"Det var ingen dejt", sa jag och letade upp han genom mina kontakter, "var tyst nu", sa jag.

"Jag behöver tanka", sa Justin och körde in på en bensin station, jag slängde en blick på klockan, hon började närma sig kvart i sju, "jag vill hem..." mumlade jag och Justin nickade, "vi ska... Jag ska bara tanka", sa han och jag nickade.


Han parkerade vid bensinstationen och gick ur bilen, det gjorde jag med, "Jag ska bara kolla affären", sa jag och nickade mot den lilla kiosken och han nickade, "visst skynda dig tillbaka... Var försiktig", ropade han efter mig och jag nickade bara.

Inne i kiosken var det folk tomt, jag gick mellan hyllorna och kollade vad dom hade, det slutade med att jag tog två coca color och gick bort till kassa, hon klickade in det i aparaten och jag gav henne pengar, "behåll växeln", sa jag och gick ut till Justin som stod lutad mot sin bil och kollade på mig.

"Hej där", sa han och jag nickade bara mot honom, slängde en av coca colorna mot honom och han fångade den, "till mig? tack!" sa han och jag log bara skulle precis öppna min dörr men han ställde sig i vägen, helt plötsligt stod vi nära varandra och han såg ner på mig, mitt hjärta började dunka när jag såg honom i ögonen på så nära håll, "Vill du verkligen inte gå på en dejt med... mig?" log han milt och jag skakade på huvudet, "nej, sluta tjata om det", sa jag och han såg ner på marken, skakade på huvudet med ett leende, "Snälla?" sa han och tittade försktigt på mig, "nej", sa jag och backade undan, han flyttade på sig med en suck, och öppnade dörren åt mig, "varsågod", log han och jag gav honom inte en enda blick utan satte mig bara ner, jag såg på honom medans han gick runt bilen.



(Lyssna gärna medan nedstående läses.)



"Gillar du Taylor Swift?" log han och jag skakade på huvudet, "inte min stil", sa jag och han nickade, "vad lyssnar du på då?"
"Olika", svarade jag och såg skylten, Stratford. 
"Vilken låt var den senaste du lyssnade på?" frågade han med ett leende, lätt, det svaret kunde jag, hade lyssnat på den låten hela morgonen, "3 Doors Down - Here with out you", svarade jag i en utandning.
Han log, "3 Doors down... det är väl dom...", han harklade sig, " I'm Here with out you baby / But you're still on my lonely mind / I think about you baby / and I dream about you all the time", sjung han och fick mig att rysa, jag försökte göra det lite diskret, han hade så härlig röst.
"Japp, det är dom", log jag. 
"vem är din favorit artist?" sa han och jag tänkte efter, "Elvis! HELT KLART!", log jag för mig själv. 
"Aha..." sa han med ett leende och skrattade, "ska du inte fråga mig?" sa han och jag skakade på huvudet, han skrattade, "jag förstår inte vad du har emot mig..." sa han och jag ryckte på axlarna.
"Du är inte min typ", sa jag och han log.
Jag såg ut genom fönstret och kände igen mina grann hus, "Åh vilken kort biltur vi tog", log jag ironiskt. 
"Du vet att jag bara skulle iväg och köpa godis och coca cola till mig själv", sa han och jag log, "coca colan fick du ju", sa jag och han nickade, körde upp till min uppfart och bromsade, vi stod stilla.

"Kan jag få ditt nummer?" sa han när jag såg på honom, vad kunde det skada?
"Visst...", sa jag och han tog fram sin mobil, låste upp den och räckte mig den, jag tryckte på ny kontakt och skrev in mitt namn och nummer.
"Ses vi snart igen Miss...?" sa han och jag log, "Campbell."
"Miss Campbell", rättade han sig själv och jag öppnade min dörr, "vi får se", sa jag, gick ur bilen och gick mot ytterdörren av mitt mitt hem och kände Justins blick i ryggen på mig.





 Hejdär! Här har vi ännu ett kapitel!  Kommentera nu snälla  ! :D