PreviousNär vi kom fram till mitt hus så följde han mig till dörren och jag log mot han, "japp..", mumlade jag och rodnade.
Han log, öppnade sin famn och kramade mig, värme, "hejdå", sa han.
"hejdå", sa jag och han släppte mig och gick sin väg.
Jag stod och såg efter honom tills jag inte kunde se han mer, då öppnade jag dörren, gick in och möttes av min pappas blick.
 



"Var har du varit?" sa pappa oroligt och jag hängde sakta av mig jackan, "ute och gått", sa jag och försökte spela dum.
"I fyra timmar? Ensam?" sa han och såg lite misstänksam ut, nästa gång tänker jag säga att jag mötte Amber.
"Ja...?" sa jag och kopplade Buzz lös och gick in i köket för att ta ett glas vatten, "Vi blev oroliga, klockan är ju snart halv ett, du har skola imorgon dessutom", sa han.
"Jaja, det är väll inte så farligt, jag var bara ute med hunden", sa jag, "det är inte så att jag var ute och gjorde något dumt."
Pappa såg på mig länge sedan suckade han, jag hade rätt, "Aja.. Jag går och lägger mig nu, vi ses imorgon, godnatt", sa han och gav mig en puss på pannan och gick iväg till mina föräldras sovrum.
 

Jag hade det som en vana att gå till parken på kvällarna, jag tyckte om att umgås med Justin där i mörkret medans Buzz sprang runt och gjorde sina ärende, jag och Justin satt oftast på bänken och pratade, ibland så lekte vi med Buzz. Det var enkelt att umgås med Justin, jag kunde inte se på honom och tänka att han var en kändis, kändisen som hänger på min systers vägg, men under tiden jag och Justin umgicks försökte jag visa att jag inte tyckte om hans sällskap, endast för att jag hade varit så kaxig mot han i början.

Det var fredags efter middag och jag satt i garaget hos min pappa, han stod böjd över motorhuven och hade en trasa slängd över axeln, "pappa", sa jag provande.
"vad är det?" sa han och såg på mig, "kan jag få trasan som ligger där?" sa han och pekade på bänken som var jämte mig.

Pappa var den som stod mig närmast, och när jag var liten så jobbade mamma ofta och det betydde att jag ofta fick spendera tid med pappa, och det betydde att jag var ofta i garaget, det hade inte varit det bästa för mig, för medans alla mina vänner när jag var femton år gick och shoppade så hängde jag med pappa i garaget och fixade bilar, och mekade med pappas motorcykel, jag hamnade utanför till en början, tills jag insåg att vissa killar drogs till tjejen som kunde bilar, "jag fyller år snart", sa jag lite prövande.

"Ja, det ska bli kul, sjutton år, du har blivit så stor!" sa han och rätade på ryggen och såg på mig, han tog emot trasan jag kastade mot honom och han torkade sig om händerna, "Jag tänkte att vi kunde åka och kolla på en present till dig, vill du kanske ha en bil? Eller en motorcykel?" sa han med ett stort leende och jag log stort, "En bil! LÄTT!" sa jag och gick fram till bilhuven, "hur går det? Har du fått fart i den snart?" sa jag och han skrattade, "det får du avgöra! Kom igen, vi tar en tur!" log han och jag log brett mot honom, "allvar?", skrattade jag och pappa slängde mig nycklarna med ett leende, jag tog emot dom och satte mig i förar sätet, pappa satte sig bredvid och jag satte i nyckeln.

"Vilket odjur", mumlade jag och tryckte på gasen när vi nådde motorvägen, pappa skrattade, "kör försiktigt, den har inte lite hästkrafter", jag skrattade och lättade på gasen.
"Trivs du här i stan då?" log pappa.
Jag nickade, "rättså, det blir lättare med tiden måste jag säga", log jag och stängde av radion.
Jag kunde se i ögonvrån hur pappa tittade på mig med ett leende, "Jasså? Kan en pojke vara en anledning till det?" sa han och jag kollade snabbt på honom, "nej", sa jag.

Pappa och jag hade en relation där det inte ingick att prata killar, det kändes så fel, det sparade jag till att prata med mamma.

"Bra, jag vill inte ha någon typ hemma hos mig som springer runt i min dotters sovrum", sa pappa och tittade ut genom sitt fönster.
Jag höll inne en suck, jag hade hört detta så många gånger förut. Det var inte så att jag inte fick ha en pojkvän, det var bara det att pappa inte tyckte om det, jag hade haft en pojkvän för ungefär tre månader sedan, honom vågade jag bara ta hem en gång, det var när mamma, pappa och min syster hade åkt hit till Stratford för att hälsa på mina kusiner.



Justins perspektiv:

"Ska vi köra en sista låt?" ropade jag i mikrofonen, och fansen skrek. Jag skrattade, "okej... Vem vill vara min BABY!!?" frågade jag och alla blev helt galna, skrek halsen av sig och viftade med armarna.
Musiken sattes igång och jag ställde mig på centralt på scen och började sjunga.


"Ni rockade det Las Vegas!" sa jag och gick av scen när låten var klar medanalla fortsatte att skrika.
Mamma mötte mig bak, "Hej älskling", sa hon och kramade mig, jag hade inte träffat min mamma på flera dagar, medans jag hade åkt hem till Stratford hade hon valt att stanna kvar i LA för att göra klart jobb, "när kom du?" sa jag och släppte henne, "för en timma sedan ungefär, hade du roligt hos mormor och morfar?" sa hon medans vi gick till min loge, "Ja, det var skönt att komma hem efter en måndag, dom hälsade så gott, det gjorde Ryan och Chaz också", log jag och drog av mig tröjan och gick mot soffan där jag satte mig ner och tog min vatten flaska.

"Vad gjorde du annars?" sa mamma och jag kom att tänka på Kimberly, hur vi hade umgåtts i parken på kvällarna och bara pratat, "Jag har skrivit en ny låt", sa jag lite blygt.

Mamma log, "Får jag höra?" sa hon glatt och jag nickade, hon reste sig upp från soffan och tog en gitarr som låg i  den andra soffan, hon räckte mig den och jag började spela, medans jag sjung på texten jag kunde utan till,
 
"Hey, what's the situation?
I'm just tryna make a little conversation
Why the hesitation?
Tell me what your name is,
For your information
Don't get me wrong
You know you're right,
Don't be so cold, we could be fire
Tomorrow we go, let's start tonight
You know what is all about... wooah..."
 

"Det är allt jag har..." sa jag och mamma nickade, "det var jätte bra, du kommer snart på resten", log hon och jag nickade, "förhoppningvis", sa jag och hon log, "jadå."

Senare den kvällen låg jag på hotellrummet i sängen med gitarren i mina armar, drack starbucks och fortsatte spela stycket om och om igen tills jag kom på mer, det var inte en lögn att Kimberly var iden till låten, men hon var inte låten, jag ville inte att hon skulle vara en del av låten eftersom hon var bara en tjej jag mött i parken några gånger.
Jag undrade var hon gjorde nu, jag såg på klockan försökte räkna ut tidzonen och insåg att klockan var cirka 9 gissade jag, egentligen skulle jag vara hos henne nu, vi skulle prata som vanligt i parken, och bara ta det lungt.
 
Jag spenderade sju dagar i Las Vegas, hade två konserter, signeringar och flera radio interljuver, på Torsdagen veckan efter så gjorde jag min sista radio interljuv, sedan så mötte jag Scooter i korridåren utanför, "Din mamma ringde, hon är tillbaka i Stratford nu, och eftersom din nästa konsert är på måndag kväll, så har du ledigt till söndag, men söndag natt tar du flyget till Chicago", sa Scooter och jag nickade, "när var det jag skulle gästa på Swifts konsert?" sa jag medans vi gick genom korridåren tillsammans med mina livvakter, "Fredag", svarade Scooter, "I Miami" avslutade han och jag tog fram min mobil, nickade och skrev in allt i min almenacka, "Okej bra", sa jag och vi kom fram till ytterdörren.
"Okej allihopa, en stor svart hummer är parkerad fem meter bort cirka, och det är kaos där ute, tjejerna är helt galna, så snabbt genom massan", sa Kenny och öppnade dörren.
"Får jag inte ta bilder med dom?" frågade jag och Kenny skakade på huvudet, "det beror på om du vill till mormor och morfar, flyget går snart...", sa han.
Jag nickade lite besviket, "Okej..." sa jag och vi lämmnade byggnaden.
Så fort de fick syn på mig blev skrikren fem gånger högre, det blev helt plötsligt jätte trångt, tjejer drog i mina kläder och precis innan jag skulle sätta mig i bilen så drog någon av min keps, jag vände mig snabbt om och såg en tjej stå bakom mig med tårar i ögonen, "Oh my Bieber! JAG HÅLLER DIN KEPS!" skrek hon och jag skrattade, blinkade med ena ögat, "behåll den", log han och hennes ögon blev stora som tennis bollar, jag hoppade snabbt in i bilen och dörren stängdes snabbt efter mig och vi började åka iväg mot flygplatsen.

Klockan var sjutton när jag var i Stratford igen, vi satt vid köksbordet allihopa medans mormor lagade mat.
"Hur länge stannar du Justin?" sa mormor och log, "till söndag natt, tar flyget till Chicago då", sa jag och jag hörde mormor sucka, "jäklar också, jag har glömt att köpa godis och läsk åt dig", sa mormor och jag skrattade, "ingen fara, jag kan åka iväg och göra det nu", sa jag och mormor såg på mig, "säkert? du hinner.. maten är klar om en timma ungefär", sa hon och jag reste mig upp, "Jadå", sa jag och gick mot ytterdörren, "ta bilen", ropade mamma.
"Den är i garaget va?" ropade jag och tog mina nycklar och drog på mig mina skor, jag hörde inte mamma svara utan gick dirrekt ut till uppfarten och drog upp garage dörren, där stod min mustag som jag hade lämmnat den, jag log lite för mig själv och öppnade förar dörren, hoppade in och började köra mot stan.
 
När jag körde förbi Kimberlys och min park var jag tvungen att titta efter henne, så jag sänkte farten och granskade parken noga med blicken, jag såg barn leka på klätterstället och några tonnåringar gunga, jag skulle precis vända tillbaka blicken till vägen då jag såg Kimberly sitta vid bänken med någon kille, hans ansikte kände jag först inte igen med detsamma, det tog mig några sekunder innan jag såg att det var Jake, Chaz och Ryans klasskompis, jag gillade inte honom, jag hade aldrig gjort det, jag visste inte ritkigt varför, jag hade aldrig träffat honom personligen, och det skulle inte ändras nu, jag vände blicken mot vägen och letade efter en parkering, och hittade en precis vid ingången vid parken. Jag parkerade och såg på dom, väntade på att något skulle hända, det gjorde det aldrig, jag skulle precis köra iväg när jag såg honom resa sig, ge henne en kram och gå iväg från henne, jag såg på henne länge, hon hade på sig jeans och högklackat, en svart skinjacka och hennes bruna hår var utsläppt som vanligt, jag drog ur nyckeln ur tädningen och gick ur bilen. Jag satte kurs mot henne och log lite för mig själv.
"Kimberly!" ropade jag och hon vände huvudet mot mitt håll, när hon såg att det var jag log hon.








Jag hoppas att ni inte tycker att det var ett alltför tråkigt mellan kapitel, men kan säga att nästa kommer vara intressantare! För övrigt då, går det för fort fram, är det något jag missar? Kommentera era tankar! De positiva och negativa :)
 
 
Previous:"det är miljader stjärnor där öppe de är alla likadana, ute efter en enda sak... att lysa. och jag är natten", sa jag, jag såg på henne, såg hur hon granskade stjärnorna och tänkte, sedan såg hon på mig.

"Jag lever i en värld där jag är natten, och alla stjärnor trånar efter mig, för utan natten hade stjärnorna inte varit någonting."
 
Kimberlys perspektiv:
Först förstod jag inte, men nu gjorde jag det, han jämnförde sig med natten.




"Här har du ditt schema, din skåsnyckel, och här har du ett papper från skolsköterskan du kan fylla i, och ett papper från cafeterian om du har allergier, och din kemi lärare Mr.Grey skulle nog uppskatta om du fyllde i detta också, det är inför laborationer ni kommer att ha", log rektorn till mig, "några frågor?"
Jag log,"ingen speciell, jag borde klarar mig", sa jag och Miss Stanley visade ett stort leende och öppnade dörren åt mig, och jag gick ut från hennes kontor.
 
Stratfords highschool såg ut som precis som vilket som helst, det var i rött tegel på tre våningar, på framsidan av skolan fanns det en stor parkering där flera bilar var parkerade, men de verkade som de flesta åkte buss till skolan.

Jag såg på min skåpsnyckel, det stod inrisstat 69, jag såg på skåpen i korridåren, 80, 79,78,77, jag följde siffrorna tills jag hittade mitt skåp,låste snabbt upp det och sedan tryckte jag in mina grejer på den översta hyllan, jag hände av mig jackan och såg på mitt schema, engelska i klassrum 45A med Mr. Andersson.

"Hallå där Kimmy!" hörde jag Jake säga bakom mig, jag vände mig snabbt om, och han log, "hur går det?" 
"Hej Jake! Det går bra bara det att jag har ingen aning vart min första lektion är! Vet du vart klassrum 45A ligger? Ska ha engelska", sa jag.
"Det var därför jag tog med mig Josh", sa Jake och pekade mot den blonda och grönögda killen som stod bredvid honom, "han ska gå i samma klass som dig, och jag tänkte han kunde visa dig runt hela dagen", skrattade Jake.
"Åh, det hade vart jätte snällt" sa jag och räckte fram handen, "Jag är Kimberly" log jag.
"Josh", sa han och log ett leende med tänder, "vi har Engelska med Mr.Andersson, och om vi inte lägger på ett kål så kommer vi komma försent, och han är inte snål med kvarsittningar", sa han med ett skratt och jag fick bråttom.
"Men vi ses senare, jag börjar nu", log Jake och och gick iväg mot ett par trappor uppåt.
 

"Ja, ja ja... Det är trevligt att du valt att göra oss sällskap idag Josh Gump", sa proffesorn som stod vid tavlan och skrev, han vände på sig och fick syn på mig med, "åh, du måste vara Kimberly Campbell", log han, "du är förlåten för att vara sen eftersom du var i Josh sällskap", skrattade han och jag såg irritationen i Josh ögon.
"Kom och presentera dig", sa han och vinkade mig till sig, jag suckade gick fram, och såg över mina nya klass kamrater.


Jag och Josh hade följe hela dagen, när skolan var avklarad så följde han och mina nya vänner, Amber, Christian,    Liam och Mike med till parkeringen där jag skulle möta min kusin.

"Vad ska ni hitta på idag då?" sa Amber, Amber var en person med mycket liv i sig, hon påminde mig mycket om min bästa vän i Toronto, bara det att Amber såg ut som en modell, hon hade långt blont hår som nådde henne till midaj, kristall klara blåga ögon som var så vackra att jag kunde slå vad om att varenda kille skulle kunna falla för dom. 
Jag ryckte på axlarna, medans dom andra svarade, "hockey träning!!" sa Liam och Mike i kör och Christian suckade, "jag vill också börja träna igen, jävla kryckor", sa han och fortsatte halta med sina kryckor.
Liam, Mike och Christian hade praktiskt taget pratat om Hockey hela dagen, det verkade vara något som alla i klassen spelade, men jag hade inget intresse för det.
 
Jag och Olivia kom hem samtidigt, vi gick in pratandes om några snygga killar i hennes nya klass som hon berättade om, sedan satte vi oss ner och började ta fram våra läxor, medans hennes mun pladdrade på, Olivia satte på sin laptop och playade musik, "Åh jag älskar den här låten!" sa hon och jag såg på henne, "vem är det?" sa jag, men jag behövde inte fråga, jag kände igen hans röst, "Det är Justin Bieber", sa hon som om det vore en självklarhet.

"Vad heter denna låten?" sa jag och öppnade mina biologi böcker.
"pray", sa Oliva kort och började skriva i hennes block, jag stirrade på mina böcker, jag visste inte hur jag skulle berätta för Olivia att jag hade hängt halva kvällen med hennes idol, jag kanske inte behövde berätta om honom, och det kändes egentligen bäst.

På kvällen gick jag ut med Buzz igen, min vanliga sväng runt om i omdrådet och bort till parken med den lilla lekplatsen, när jag kom fram till parken såg jag att Justin satt på bänken och skrev något.

"Hej, Bieber" sa jag och ställde mig vid honom, "vad gör du här?" fortsatte jag och han tittade upp på mig och log, "Hallå där", sa han.
"Vad har du där?", sa jag och nickade mot hans händer, han skakade på huvudet, "bara en ny låt som jag börjat på... Sätt dig ner", sa han och såg på mig.
"Får jag höra?" sa jag och satte mig ner, han tvekade, "den är inte klar, en annan gång", sa han och tog upp Buzz i sitt knä, "Varför döpte du honom till Buzz?" sa Justin och strök Buzz över huvudet, han bytte samtalsämne.

Jag fnös nästan med ett skratt, "när jag var liten, var jag rädd för mörkret, och monster under sängen, så en dag så var jag och pappa på stan, och gick in i en leksaks affär, så köpte pappa till mig en Buzz Lightyear lampa till mig, som lös hela natten, och jag var aldrig mer rädd, han var min... hjälte", skrattade jag generat och förstod inte alls varför jag berättade en hemlighet som denna för honom, "jag var 6-7 år", fortsatte jag och såg ner på mina händer, men han skrattade, "gulligt", log han, sedan blev han allvarlig, "Du sa att du var ny här.. Varför flyttade ni hit?" sa han och la armen på stödet bakom oss.
Jag såg på honom, funderade på hur jag kunde förklara det på ett bra sätt, "Min släckt bor här... Mina farföräldrar och så... Pappa tyckte det vorre bättre om släckten och familjen var sammlad, istället för att vara utspredd över landet", sa jag och Justin nickade, "det låter klokt... Vart är du ifrån då?"
"Toronto", log jag och han flinade retsamt, "storstads tjej, jag slår vad om att killarna i skolan nu blir galna", skrattade han lite lågt.
Jag fnös.
"Trivs du här?" log han och jag ryckte på axlarna, "inte dirrekt.. Vill hem till Toronto igen", mumlade jag och tog Buzz ifrån honom.
Han var tyst, jag var tyst.
 Det var en behaglig tystnad, jag hatade att erkänna det, men det var det, "Hur känns det att vara Justin Bieber?" sa jag för att abryta tystnaden för att inte hammna för djupt i mina tankar.

Han var tyst ett tag, sedan vände han blicken mot mig och väntade på att jag skulle möta hans blick, han log ett snett leende, "bra... för det mesta... Är bara sjukt trött på sista tiden, jag jobbar hela tiden, jag saknar hem känslan... Är så glad över att jag har mina mor föräldrar här som jag kan bo hos när jag kommer och hem igen... Det blir som om jag är hemma igen", sa han och hans blick förändrades.
"Hur länge har du vart känd? Jag har aldrig hört talas om dig föränn några månader tillbaka" sa jag.
"Känd och känd, jag 'slog igenom' 2009", sa han.
"Brukar du hänga på flottiga fester med kändisar också? Eller ja, det klart. Vad vorre Justin Bieber utan sina flottiga fäster, ni går la runt i märkes kläder och dricker drinkar hela kvällarna" sa jag och fnös.
Han skrattade, "typ", sa han, "vad har du emot mig?"
"Jag tycker bara inte om kändisar, ni är så självupptagna, egocentriska, men världens största självkänsla, ni tror hela tiden att ni är så optimala, ideala. Blir så trött på skvallertidningar, skriver hela tiden om vem som gör slut med vem, vem som dejtar vem, jag förstår inte varför dom inte skriver riktiga nyheter, sådant som folk bryr sig om. Ni bara går runt och snackar om hur ni sysslar med välgörenhet, men sedan kommer det massa snuskig fakta om er där ni misshandlar någon, tar droger eller något skit, vilken jävla förebild är det? Ingen icke kändis kan någonsin få reda på hur en kändis är på riktigt. Ni bara spelar en jävla teater hela tiden."
"Hur är jag på riktigt?" sa Justin och blev allvarlig i ansiktet, jag såg bort från honom, " antagligen precis som vilken kändis som helst."
Han skakade på huvudet och tittade bort, "Inte sant. Eller inte efter dina beräkningar", sa han lungt.

Jag vet inte hur länge vi satt där, det kändes som det bara gått några minuter när min telefon ringde och avbröt en historia Justin berättade.

"Ursäkta", mumlade jag och Justin höll öppe sina händer i en gest som sa ingen fara.
"Ja hallå?" svarade jag i teleofonen.
det var mamma, "Kim! Vart i hela friden är du? Klockan är tolv! Du gick ut för tre - fyra timmar sedan! Kom hem genast!"

Jag bet mig i läppen, fick panik, "oj, förlåt! Jag bara.. glömde av tiden, jag är ute och går med Buzz, tog en lång promenad, är på väg hem nu", sa jag snabbt och sa hejdå.
Justin såg på mig länge, "Mamma? pappa?" sa han gissade han
"Mamma", sa jag och la ner mobilen i fickan och reste mig upp.
"Varför ljög du?" mumlade han och reste sig upp, och såg lite bekymrat på mig.
Jag rynkade på ögonbrynen, "Skulle jag säga att jag hänger med Justin Bieber? Dom hade trott att jag var dum i huvudet, och hade dom trott på mig hade min syster sökt upp dig", sa jag och Justin nickade motvilligt, "aha okej."
"Du har antagligen rätt", sa han han efter ett tag och jag suckade, "för det är ju otrovärdig att jag hänger med sådana som dig", sa han enkelt och jag visste inte om han skojade, det verkade inte så.
"Men jag ska gå nu, hejdå", sa jag och vände på klacken, men han tog tag i min arm, "jag följer dig? du kan inte gå hem ensam", sa han och jag bara såg på han", tror du att jag vill gå med dig eller?" sa jag och han himlade med ögonen, "du kanske hatar Justin Bieber kändisen men hata inte mig."
Jag suckade och var tyst, han skulle väll då få gå med mig.

"Berätta något om dig som skvallertidningarna ljugit om", sa jag.
"Haha, dom sa att jag var död en gång" sa han och la sina händer i sina framfickor på sina jeans.
Jag skrattade och la armarna om bröstet på mig, "Tänker ställa frågan alla fans vill ha svar på, är du singel?" sa jag.
Han skrattade, "Ja, det är jag", sa han, "Hur gammal är du?" sa fortsatte han sedan.
"sjutton i år", sa jag.
"Ett år yngre än mig", konstraterade han.

När vi kom fram till mitt hus så följde han mig till dörren och jag log mot han, "japp..", mumlade jag, "tack för att du följde mig hem, det hade du inte behövt göra."
Han log, öppnade sin famn och jag bara såg på honom, "får jag ingen kram?" log han och jag skakade på huvudet, "jag vill inte kramas med Justin Bieber", sa jag och han sänkte händerna, "Du borde ge mig en chans. Jag är faktiskt väldigt snäll, och inte egocentrisk eller vad du nu sa", sa han och jag grimaserade, "säkert."
"hejdå", sa jag och han log, "hejdå", sedan gick han iväg och jag öppnade jag dörren, gick in och mötte min pappas blick.
 



TACK TACK TACK för alla fina kommentarer jag fått! Bara för att tacka ordentligt så skrev jag ett extra kapitel till er! Tanken är att uppdatera var annan, tredje dag i fortsättningen!
Glöm inte att kommentera ! 
Previous: "Hey boy", hörde jag honom säga till Buzz som hade slängt sig på rygg.
När jag kom fram kände jag hur jag var röd i ansiktet, mannen såg på Buzz medans han klappade honom på mage."Förlåt så hemskt mycket! Jag - Jag var helt säker på att ingen var här! åååh, vad dum jag var som kopplade honom lös!" sa jag och höll handen för pannan.
Mannen skrattade och tog upp Buzz i famnen och reste sig upp, och såg mig i ögonen, "det är ingen fara", log han och jag såg att det inte var en man utan en kille i min ålder.





Jag försökte se honom, och mörkret hjälpte knappast till och den närmsta lyktstolpen var en bit bort, men jag kunde se hans unga ansikte, han hade ganska tydliga manliga drag i ansiktet och håret var rufsigt, jag kunde urskilja den bruna hårfärgen, han log ett stort leende som visade en rad vita tänder som nästan lös i mörkret.

"Buzz sa du att han hette va?" skrattade han och jag rodnade ännu mer, "är det efter Buzz lightyear?" sa han lite retsamt och jag brast ut i skratt, "Faktiskt", log jag. Hans skratt var högt och klart, vackert.

Han skakade på huvudet, "kreativt."

 

Jag räckte fram handen för att hälsa, "Kimberly, sa jag med ett leende.

Han log och tog den, "Hej Kimberly jag är Justin", sa han och log.

 

Jag log stort tillbaka och såg på Buzz i Justins famn, "här du ska få tillbaka honom", log han och räckte mig Buzz, jag tog emot honom och satte på honom kopplet, "tänker nog aldrig släppa honom lös igen, det var tur att han bara är en valp... Hade han vart vuxen hade jag skrämt iväg dig", log jag och släppte ner Buzz på marken.

 

Justin skrockade, "antagligen, fast så rädd är jag inte för hundar", sa han med ett snett leende, vi började röra oss mot samma håll och jag såg rakt fram, "Jag är ny här i stan, vi flyttade hit idag... Så när jag kom hit till parken och inte såg någon människa så tänkte jag att det inte skulle vara någon här, men det var det, du sprang bakom träden", sa jag och blinkade mot honom, han skrattade milt, "det brukar inte vara människor i denna park, det är därför jag brukar gå här", sa han med ett lugnt leende och jag vände blicken framåt, "det där lät bara läskigt", sa jag skämtsamt, "jag kanske borde gå innan du dödar mig", sa jag och vi båda skrattade.

 

Vi var under en lyktstolpe efter någon meter och jag tog tillfället för att granska hans ansikte, jag vände lite diskret på huvudet och såg på honom, och min haka föll rakt i marken kändes det som, "Åh, herre gud", mumlade jag och stirrade på honom.

Han såg på mig snabbt och oroligt, "vad?" sa han och stannade.

"Du är Bieber", sa jag stelt och fortsatte stirra, han tog snabbt ett steg fram till mig och la handen framför min mun, "Shhhh! snälla skrik inte! dra inte hit uppmärksamhet!!" sa han och såg mig djupt i ögonen, han såg rädd ut nästan.

Jag slog undan hans armar, "släpp mig! Varför i hela friden skulle jag skrika för att jag såg dig!?" sa jag surt och trampade iväg.

Jag hörde honom springa efter mig, " vart är du på väg!?" sa han och jag såg oförstående på honom, "Ifrån dig?" sa jag och höjde på ögonbrynen.

Han såg oförstående på mig, "Varför?"

"För att jag vill inte stå i en park med Justin Bieber", sa jag lite halv irriterat.

Han såg oförstående på mig, "va? är du ingen-" jag avbröt honom, "Nej, jag är ingen dum Bieber", sa jag och vi stod och såg på varandra, han log, "belieber heter det."

jag himlade med ögonen, "same shit", sa jag drygt.

"vad hände med dig, du gick från jätte trevlig mot otrevlig", sa han.

"bara för att du är vand vid att alla älskar dig, jag stör mig bara på kändisar som du", sa jag.

 

 

Justins perspektiv:

 

"kändisar som jag?" sa jag lite sårat.

"Ja, sådana som du, går runt och tror att dom äger hela rummet dom står i, så fort dom knäpper med fingrarna så får ni vad ni vill ha, självupptagna idioter..." sa hon surt.

"Du, jag är den sista som är självupptagen, jag kan slå vad om 1000 dollar att du är mer självupptagen än mig", sa jag tillbaka.

Hon fnös, "visst", sa hon och började gå ifrån mig, jag stod kvar, inga planer om att gå efter henne, men hon vände sig om efter fem meter, "Vad gör du här Bieber?" sa hon.

jag såg på henne, "Jag har precis kommit hem från Los Angeles... tidigare idag", sa jag och började gå mot henne, hon fortsatte när jag stod en meter framför henne, "här i parken. Vad gör du här? Ensam?" sa hon och höjde på ögonbrynen.

Jag ryckte på axlarna, "Behövde andrum", sa jag.

"från vad?" sa hon snabbt.

Jag tvekade, "Jag känner dig inte, säger jag för mycket kan du gå ut i pressen med det, jag litar inte på dig", sa jag och satte mig ner på bänken som var till höger om oss.

Hon suckade, "kaxig pop stjärna", mumlade hon irriterat.

Jag såg ner i marken, hon förstod inte, "du förstår inte."

"Nej för ditt liv år så svårt. Du badar i pengar, får uppmärksamhet, jagad av tjejer, och alla vill vara din vän... Justin jag kan inte förstå det svåra", sa hon och såg mig i ögonen, jag hörde hån i hennes röst.

 

Jag såg bara på henne, granskade henne. Hon var medellång, kanske 165 cm... Hon hade långt, brunt tjockt hår som var vågigt, hon hade stora mörka ögon, och var enkel, vacker, när jag såg henne i ögonen fick jag ett lugn över mig. 

"vad kollar du på?" sa hon och hennes blick vek undan.

"dig", sa jag och hon såg lite obekväm ut, "jaha", svarade hon.

 

"Hur kan du säga så?" sa jag och lutade mig bak på bänken, såg upp mot himlen såg på stjärnorna, "ser du?" sa jag och hon satte sig bredvid mig och såg upp mot himlen precis som jag, "har du aldrig sätt stjärnor eller, Bieber?" sa hon och jag reagerade inte, "det är miljarder stjärnor där uppe de är alla likadana, ute efter en enda sak... att lysa. och jag är natten", sa jag, jag såg på henne, såg hur hon granskade stjärnorna och tänkte, sedan såg hon på mig.

 

"Jag lever i en värld där jag är natten, och alla stjärnor trånar efter mig, för utan natten hade stjärnorna inte varit någonting."

 

Kimberlys perspektiv:

Först förstod jag inte, men nu gjorde jag det, han jämförde sig med natten.




Då var kapitel 2 ute, jag hoppas fortfarande att ni tycker om det jag skriver, och jag älskar åsikter så KOMMENTERA! :)




 

 

 

Kimberly’s perspektiv:

Vår nya villa var stor och låg ganska centralt i Stratford, huset var stort och vitt med blåa fönster, de var en stor veranda som löpte runt huset, med pelare som stod på rad bredvid varandra på framsidan.

”Kimmy! Sa jag inte att huset var grymt snyggt!?” sa min far med ett leende medan han körde fram bilen till uppfarten och parkerade.

Min far, Ethan Campbell, var orsaken till att vi var tvungna att flytta från Kanadas största stad Toronto till den lilla hålan Stratford, jag var förbannad över det, det sista jag ville var att behöva lämna Toronto bakom mig och skaffa ett nytt liv i Stratford.

”Jo, det hade du”, mumlade jag med ett leende medan jag la ner min mobil i jackfickan och vände blicken mot pappa som satt i förarsätet.

Huset var snyggt, men lite för stort tyckte jag, denna familj bestod ändå bara av fyra personer, pappa, mamma, min lilla syster och jag… samt en hund.

”Huset är ju underbart! JAG KAN INTE FATTA ATT VI ÄNTLIGEN ÄR HÄR!” tjöt min syster medan vi gick ur bilen. Min syster var olik mig, hon var den pratsamma medan jag var den tysta, hon var den som fick allting genom att le, men det berodde antagligen på att jag var sjutton år medan hon var tre år yngre, den yngre dottern fick alltid allting.

 


Jag såg inte ens på henne, jag bara tog vår nyinköpta rottweiler Buzz i min famn och bar med mig han till dörren.

Buzz var min, jag fick honom för några veckor sedan och han var fortfarande jätte liten, han var under mitt ansvar för medan min syster valde att slänga bort hennes del av pappas mutnings del till att flytta hit på någon kändis konsert, så valde jag att få en valp. 

Det är i mitten av maj, det betydde skola på Måndag, jag hade tur att det var fredag så jag inte behövde börja skolan redan imorgon. Jag var nervös. Detta var första gången jag flyttade, men det var tur att jag redan vart här i Stratford några gånger förr så det var inte helt främmande för mig.
Mina farföräldrar var härifrån, och mina kusiner, pappa hade fått i sig tanken att vi inte borde bo så långt ifrån varandra och missa chansen att växa upp tillsammans, hans motivering löd, "vänner kommer och går, och familj är fortfarande familj på gott och ont", han hade en poäng, jag hade en massa vänner som inte var mina vänner längre, p.g.a. små missförstådd eller helt enkelt, man tröttnar på varandra.

Min äldre kusin, Jake, som var ett år äldre hade berättat för mig att vi skulle gå på samma skola, fast han skulle bara gå en klass över mig, men han hade sagt att på måndag morgon skulle han stå utanför vårt nya hem med sin bil för att hämta upp mig och min lilla syster Oliva. 

 

 

 

Jag hängde upp den sista tavlan åvanför min säng och såg mig runt, det var söndagskväll, jag hade fått iordning på mitt rum på två dagar nästan och blev nöjd, jag hade tagit det lilla rummet på övervåningen med balkgång medan min syster fick det större rummet utan balkgång, det räckte för mig med ett litet rum, hade bara ändå en säng, nattduksbord, garderobe, skrivbord och sminkbord. 

Jag la ner hammaren på skrivbordet och gick ut till hallen, längst bort var min systers rum, jag tassade iväg dit och såg att hennes dörr låg på glänt.

Jag puttade upp dörren och såg henne stå med ryggen mot mig medans hon satte upp affischer på Demi Lovato, Hanna Montana och hennes dröm kärlek, Justin Bieber.

Jag suckade uppgivet, "Hur länge ska du springa efter honom egentligen?" sa jag och satte mig på hennes säng.

Hon vände sig förvånat om och log stort, "för alltid, han är så söööt! jag kan inte fatta att vi bor i staden som han är uppväxt i! Känns helt otroligt! Alla mina vänner blev helt gröna i ansiktet av avund när jag berättade att vi skulle gå på hans gamla skola!" sa hon med ett stort leende och enorm glädje i rösten.

 

Jag skakade på huvudet, jag tyckte inte om Justin Bieber alls, jag var mer för annan sorts musik, de flesta av mina vänner var helt galna i honom medans jag knappt inte visste hur han såg ut, och jag hade fördel av det, jag slapp gå med min syster på hans konserter och signeringar hela tiden. 

 

"Du är helt besatt i honom! Jag förstår inte hur du kan vara så kär i han när du aldrig träffat han!" sa jag drog båda händerna genom håret medans jag skakade chockat på huvudet, "jag är ganska säker på att han är en dryg liten skit unge som inte bryr sig någonting alls förutom sig själv", sa jag och reste mig och log lite inombords när jag såg Olivas ögon mörkna, hon blev arg.

"Du vet ingenting om Justin Bieber! Han är den mest underbaraste och snällaste människan på jorden!" sa hon och drog fram fler affisher på honom som hon fortsatte att klistra upp.

Jag började att skratta, och hån log, " det vet ju du... du som stått och köat i flera timmar för hans autograf men innan du kommer fram går han."

"Du kan vara så elak ibland", muttrade hon och jag började gå mot dörren, "visst visst, det är sanning."

 

Jag gick ner till hallen och tog fram hund kopplet och ropade på Buzz, han kom springades lite halv klumpigt, "ska vi ut?" log jag mot honom och mamma kom gåendes från köket, "ska ni ut?" sa hon och jag nickade.

"aa... ska kolla lite i området..." sa jag och mamma log, "gör det, du har gått om tid på dig. klockan är bara 20.00", sa hon och jag drog på mig jackan och öppnade dörren, "visst vi ses sedan", sa jag och stängde dörren efter mig.

 

 

Buzz drog mycket, medan vi gick på trottoaren genom området så såg jag mig omkring och försökte memorera husen så jag kunde hitta tillbaka, jag kunde adressen, och hade min mobil så om jag kom vilse kunde jag bara söka upp det, så det var inte något som precis skrämde mig.

Jag kanske hade gått tjugo minuter, då jag kom fram till en liten park, med en liten lekplats, några gungor och en klätterställning.

Jag såg mig omkring och försäkrade mig att det inte var någon här, så böjde jag mig ner till Buzz och knäppte upp hans koppel, "Spring och lek", skrattade jag lite lågt för mig själv, han förstod inte, han gick bara lungt bredvid mig. Jag gick bort och satte mig vid en bänk och han följde efter mig medans han nosade runt omkring. 

 

"Buzz, kom!", sa jag när jag såg att han började gå mot ett annat håll, han reagerade inte.

"BUZZ!" sa jag högre lite oroligt och han började små springa bort från mig och jag såg en man gå gåendes en bit bort, "förhelvete... BUZZ!" skrek jag och började gå fort efter honom.

Mannen reagerade när han hörde mig och jag såg att han hade på sig en luva, som han drog av när han såg Buzz springa mot honom, samtidigt som Buzz kom fram till mannen så satte sig han på huk och jag hörde han skratta, "Hey boy", hörde jag honom säga till Buzz som hade slängt sig på rygg.

När jag kom fram kände jag hur jag var röd i ansiktet, mannen såg på Buzz medan han klappade honom på mage.

"Förlåt så hemskt mycket! Jag - Jag var helt säker på att ingen var här! åååh, vad dum jag var som kopplade honom lös!" sa jag och höll handen för pannan.

Mannen skrattade och tog upp Buzz i famnen och reste sig upp, och såg mig i ögonen, "det är ingen fara", log han och jag såg att det inte var en man utan en kille i min ålder.






Då var första kapitlet uppe på denna novellen, jag hoppas ni tyckte om det, för att kommentera - tryck på rubriken ! :)












 

Hallå där! Jag är en tjej som är sexton år, som kommer att posta Justin Bieber noveller här på denna bloggen anonymt! Jag brinner bokstavligt talat för att skriva och jag hoppas att jag kommer kunna locka er in i denna historien som handlar om Justin Bieber och en ny tjej i staden Stratford som heter Kimberly!

Första kapitlet kommer inom den närmaste veckan!