"MEN VAD HAR DET MED SAKEN ATT GÖRA! det är din uppgift också att vi ska skydda oss! du kunde tagit med en kondom!!" gapade jag och gick fram till Justin och putte till han i bröstet, "Vill du få mig gravid!?"
"Är det vad du tror!? Och vill du att jag ska gå runt med kondomer när du gått runt och sagt att du inte vill ha sex!?"
"jag har inte vågat ha det!"
"Bara för att du hade sex med något psyko förr behöver det inte betyda att jag är helt vrickad!!!! Du låter andra ligga med dig men inte mig!!!"


 
Jag satt i justins läkares kontor, Dr.Houch, tillsammans med Justin. Jag satt ner i den skinfottöljen medan Justin satt lutad mot det stora skrivbordet med armarna i kors. Hans ansikte speglade inga känslor. Jag var arg på honom, och besviken. Jag hade trott att han hade förstått, men han visade sig vara ett as.
 
Dörren till kontoret öppnades, både jag och Justin tittade upp. "Så?" säger Justin allt för snabbt och doktorn ler. Sedan sätter han sig på sin plats och ser på mig och Justin, "Såå", ler han och sedan ser han allvarligt på mig och min puls stiger.
"Du är inte gravid."

Jag ler, och lättnaden sköljer över mig. "Angående din menstration så beror det på stressen, du har ju följt med Justin överallt och det är så mycket nytt som händer dig. Och då påverkas menstrationen."
Jag andas ut lättsamt och ser på Justin som ser på Dr.Houch med ett leende, "Tack Jerry. Tack så hemskt mycket."
Dr. Houch, eller Jerry som han nu heter i förnamn såg på Justin med ett leende, "Inga problem Justin. Var det något annat?"
Justin skakar på huvudet och dom skakar hand, sedan lämnar vi kontoret och går ute i sjukhus korridåren. Ingen känner igen Justin. Han hade dragit på sig en mössa och solglasögon. Jag förstod inte riktigt hur ingen kunde känna igen han, det hade jag gjort.
Jag känner hur Justin omfamnar min hand, men jag drar mig undan och ser ner i marken. "Inte nu." mumlar jag och känner mig dum mot honom.
"det är lungt.." hör jag honom viska ledsamt.
 
I bilen när vi sätter oss ner, så startar han aldrig sin bil. Utan han stirrar rakt fram genom rutan. Sedan drar han av sig mössan och solglasögonen, slänger dom i baksätet och ser på mig. "Kimberly. Snälla... Förlåt mig."
"Jag orkar inte prata om det." mumlar jag och han suckar, "jag älskar dig, och jag menade inte något illa."
Jag bara skakar på huvudet och suckar.
 
när vi kommer hem igen till mig, så stiger både jag och Justin in genom dörren. Min pappa kommer rusandes emot oss, "Är det sant Kimberly!?" säger han gapandes och Justin ryggar till när min pappa tar tag i honom i kragen. Och trycker upp honom mot väggen.
"Jag trodde jag kunde lita på dig! Jag bad dig att vara försiktig!" gapade han och Justin såg livrädd ut, "Jag är ledsen men-"
"Men vad!?" gapade pappa och jag försökte dra undan pappa, "Lägg av pappa! Jag är inte ett litet barn längre!" skrek jag och mamma kom inspringandes.
"Ethan! Lugna ner dig!"
Pappa släppte tag om Justin och seda såg han på mig, "Nå!? Vad hände!?"
Jag försökte lugna ner mig. Jag såg på Justin som såg chockad ut. Jag ställde mig bredvid honom och såg på honom medan jag talade, "Jag är okej. Falskt alarm." mumlade jag och höjde min hand och la den vid Justins nacke, "är du okej?" frågade jag och såg in i hans vackra ögon.
Han nickar, och ser på min pappa. "Sir, förlåt mig jag-"
Jag skakar på huvudet, "du behöver inte be om ursäkt. Det är mitt fel också."
Justin skakar på huvudet, "Det var mitt ansvar."
Jag skakar på huvudet och tar hans hand, "mitt med."
 
På kvällen så sov Justin över, vi la oss ner i min säng. Och satte på en film. Vi tittade inte mycket på filmen, utan vi låg där i mörkret och bara såg på varandra. Länge.
"Jag älskar dig..." viskade Justin lågt och jag andades ut, "Jag älskar dig mer."
Justin ler och stryker undan en hårsslinga från mitt ansikte, "förlåt för att jag var som jag var tidigare idag."
Jag skakar på huvudet, "vi båda blev rätt uppskakade. Och förlåt mig."
Han ler och kysser min panna, "Jag älskar dig så otroligt mycket Kimberly. Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig."
Jag drar mig närmare honom, "Du kommer aldrig behöva vara utan mig."
Han kysser min hjässa, "du vet inte hur mycket jag saknar dig när vi är ifrån varandra. jag kan inte koncetrera mig. Jag tänker hela tiden 'är hon okej? är hon ledsen? saknar hon mig? tänker hon på mig'?"
Jag andas in hans doft, "Men du får göra det du älskar."
Han nickar, "men jag saknar dig."
"det blir bra ska du se. Vi klarar oss. eller hur?"
Han nickar, "så länge jag har dig."
Jag skrattar och drar mig undan lite, sedan tar jag hans hand i min och studerar hans knogar, "tack för att du står ut med min pappa."
Han rycker på axlarna, "det är ingen fara."
Jag ler, "jo, han är taskig."
Justin skrattar, "han är rädd om dig, och jag förstår honom."
Jag kysser hans handflata, "tack för att du inte sticker." säger jag och ser försiktigt upp i Justins ögon, han ler milt, "jag sticker aldrig."
Jag ler, "Jag är glad över att jag har dig."
Han flinar, "det är jag som är glad över att ha dig."säger han och jag lägger huvudet en aning snett.
"Jag har aldrig träffat någon som du, Kim. Och jag hyser sådan respekt för dig, du är bestämt, du vet vad du vill ha. Du är inteligent, vacker som en ängel, du är rättvis, snäll. Du ser bra saker hos människor", säger han och rynkar på ögonbrynen, "Kimberly, jag var med dig och en annan tjej samtidigt. Och du ville fortfarande ha mig. Du kämpar, alltid. Du ger aldrig upp. Du verkar tuff, men innerst inne - så är du ömtålig. Och du har så många bra egenskaper att jag kan sitte öppe hela natten och räkna upp varenda en av dom. Jag kan bara inte tänka mig en värld utan dig. Du är min drog Kimberly. Du är min bästa vän, min vägledare, min flickvän, min syster, du är alltid det jag behöver."
Jag känner hur varm jag blir i hela bröstet, jag och Justin hade aldrig ritkigt öppnat oss för varandra på detta sätt. Och nu låg han här i mörkret och blottade sina känslor för mig.
Jag log och tog Justins hand i min och kysste honom sedan.
 
 

 
Kort kapitel.. well well bättre än inget hoppas jag! Fick även med ett mysigt tillfälle mellan kärleksparet! Kommentera läsare! :)
Hejsan! jag har inte bloggat bra på sista tiden, men det ÄR SÅ MYCKET I SKOLAN! får panik typ, hinner knappt andas. Men ska försöka få upp ett imorgon eller på lördag! tack för ert tålamod!
Jag ler inom mig, han vill fortfarande ligga. "Och nu är vi ju ensamma.... Så jag tänker att vi kanske kan ha lite limosin sex", säger han och kysser mina läppar.
Jag besvarar hans kyssar, han särar på mina läppar, och våra tungor möts. Jag flyttar på mig och sätter mig gränsle över honom, trycker min kropp hårt mot hans, och han lägger sina händer mot min rygg och drar ännu en gång ner dragkedjan på min klänning, och drar ner den medan våra läppar viskar till varandra. Och allting runt omkring försvinner, det enda jag kan tänka på, enda jag kan känna är Justin.



Dagen efter satte jag mig på planet hem till Kanada igen, Justin fick stanna kvar tills imorgon eftersom han hade jobb att göra, jag började undra vart hans semester egentligen var? Jag tycker han jobbade mycket nu, och han ska egentligen börja jobba på hösten när skolan börjar för mig.
Pappa hämtade upp mig på flygplatsen tillsammans med min lilla syster, vi åkte hem direkt och under vägen pratade vi om pappas födelsedag som var över morgon.

"Du fyller ju 45! Du måste fira det stort!" sa jag.
Olivia nickade i baksätet, "definitivt! Vi kan ju bjuda hem alla släcktningar, och Sophie!" sa Olivia och såg på pappa, sedan vände hon sig mot mig, "du kan väl prata med Justin? Han kan väl komma?"
Jag nickade, "visst, han kommer ändå hem imorgon", sa jag och såg på pappa, "om det går bra för dig?" sa jag och pappa nickade, "absolut, varför inte? Han är en riktigt trevlig grabb!" 
Jag log och pappa satte på radion, vilken tajming. Justin Biebers nya hit Boyfriend. "Men när man talar om trollen!" fnissar Olivia i baksätet.
"Är detta han?" säger pappa medan han höjer, Olivia börjar sjunga med och jag skrattar. Något de inte visste var att Justin hade skrivit denna låten till mig, jag kom att tänka på den dära kvällen då han stod på min balkgång och sjung den. Jag satt och log som ett fån hela vägen hem.

På kvällen la jag mig i min säng och drog fram min dator, jag gick in på internet. Min facebook var full av händelser, jag hade 95 likes, och 67 nya inlägg i min tidslinje. Jag hade även 145 nya medelande och 1345 nya vän förfrågningar. Alla gillningar, inlägg i min tidslinje och medelande var från människor jag hade på facebook, tur att min facebook visades som privat, annars hade det väl varit värre.
 Jag kryssade ner facebook och gick in på en skvallerhemsida och såg att jag och Justin var på första sidan, det var en bild på mig och Justin från galan igår. På bilden kysser Justin mig.
Jag läser igen texten och det var inget som var falskt, så jag stänger ner min dator och tar fram min mobil, smsar Justin, godnatt babe. älskar dig föralltid.

Han svarar snabbt, Älskar dig fram till månen och tillbaka flera gånger, sov gott hjärtat.
Jag skriver snabbt tillbaka, vad ska du hitta på?
Han svarar lika snabbt, Jag ska ut med lil twist, sov nu hjärtat, Älskar dig.


Jag vaknade mitt i natten och kände mig aldeless kallsvettig, hela min säng var blöt. Jag hade en märklig smak i munnen som påminde mig om metall.
Jag reste mig snabbt upp ur sängen och allt blev snurrigt, och sedan kände jag hur maten var påväg upp. Jag sprang bort till badrummet snabbt och slängde mig över toallet stolen, och det kändes som jag spydde upp hela mitt liv.
När jag var klar spolade jag och la mig ner mot det iskalla kakel golvet, yippie, kräksjuka är precis det jag behöver just nu. Visste att jag borde varit mer försiktig med vad jag stoppar in i mig! Måste vara något dåligt jag åt till frukost imorse i Los Angeles, Justin låg säkert han med och spydde. Sedan kände jag spyan i halsen igen, jag slängde mig över toaletten ännu en gång och spydde, hostade och försökte hitta andan.
 
"Kimmy?" hörde jag Olivia vid dörren säga, hon fick mig att rycka till lite.
Jag spolade och reste mig upp, "mm?" mumlade jag och tvättade mig i munnen med tandborsten, sedan började jag badda min panna.
"Vad är det med dig?" mumlade hon.
Jag ryckte på axlarna, "Jag tror jag fått matförgiftning eller något... jag mår så himla dåligt..." mumlade jag.
Olivia följde med mig till mitt rum, "ska jag hämta vatten?" sa hon och jag nickade.
Hon försvann ut ur mitt rum och jag la mig ner i min fuktiga säng, jag frös så himla mycket. Jag drog täcket tätare om mig. 
Olivia kom in genom dörren igen och gav mig glaset, jag tog flera klunkar innan jag la ner det på nattduksbordet.
Mamma stack in huvudet genom dörren, "varför är ni vakna fyra på natten?" väste hon lågt.
Olivia hann svara innan, "Kimberly är sjuk eller matförgiftad... Fast jag tror det är mensvärk, du vet ju hur känslig hon brukar vara..." sa hon och himlade med ögonen och jag hajjade till, min mens!

Mamma nickade, "Gå och lägg dig Olivia, jag hjälper till här." 
Olivia nickade, "okej, godnatt", sa hon och försvann bort till sitt rum.
Mamma såg på det tomma glaset, "ska jag hämta mer vatten?"
Jag nickade stumt och mamma försvan med glaset hon med, och jag låg tyst i min säng, min mens är fyra veckor. Jag kan inte vara gravid. Jag måste vara gravid! Jag och Justin använde aldrig kondom, och jag tar inte P piller! Hur kunde jag vara så dum!?
Paniken grep tag i mig och jag la händerna på min mage och tårarna började rinna ner för mina kinder, "nej.." mumlade jag, det växte ett barn inom mig, herregud. Nej, nej, nej, nej, nej, nej!!!!

Mamma kom in i rummet med glaset, "hjärtat varför gråter du?" sa mamma skärrat och la ifrån sig glaset, satte sig ner bredvid mig i sängen och smekte mig över kinden, "det är bara en liten matförgiftning antar ja!"
Jag skakade på huvudet medan tårarna började forsa ner för mina kinder, "mamma jag är gravid!"
 

Mamma spärrade upp ögonen, "Kimberly! Med Justin!?"
Jag satte mig hastigt upp medan tårarna fortsatte rinna, det snurrade till men jag kom upp på ben, "Vad fan tror du!? KLART DET ÄR HAN! fan fan fan fan fan fan!" jag skakade på huvudet och prssade mina händer mot mitt ansikte medan jag gick fram och tillbaka i rummet.
Mamma reste sig upp, tog tag i mig och drog mig in i sin famn, "sh.." mumlade hon medan mina tårar fortsatte rinna.
"Det kan inte vara sant!" sa jag genom tårarna.
Mamma kramade mig hårdare, "Har vi inte gått igenom med dig tusen gånger att du måste skydda dig! Det är du som måste tänka på det, eftersom det är du som råkar ut för det! inte Justin!" 
Jag skakade på huvudet, "det kan inte vara sant! Jag vill inte!" tårarna fortsatte rinna och jag kunde inte få stopp på dom.
Mamma kysste min panna, "vi får fixa det imorrn... Hur mycket din mens försenad?"
Jag började räkna veckorna, "typ fyra", sa jag och nickade, "herregud hur kunde jag missa det!?"
"Vi fixar det imorgon..." mumlade mamma, "och du måste prata med Justin."
Jag måste berätta för honom, tänk om han lämnar mig?
Jag måste berätta för pappa! "pappa..." mumlade jag lågt och mamma suckade, "han kommer förstå..."
jag skakade på huvudet, "det kommer han inte alls...!"
"jo.. du måste berätta för honom, han har rätt att veta."
"jag vet..." mumlade jag.
"Seså, gå och lägg dig så fixar vi det imorgon." 
 
Jag la mig sedan ner i sängen och kunde inte sova, jag kunde inte sommna, jag låg i fosterställning och frös. Det enda jag kunde tänka på är att jag var gravid, hur kunde jag vara så oansvarslös? Hur kunde jag inte tänka på att använda kondom! Hur kunde jag missa det?
 Jag vet inte hur länge jag låg i min säng, jag halv sov hela tiden, och vid klockan 10 på morgonen kom mamma in med frukost, men jag hade tappat matlusten.
Vid klockan tolv så knackade det på min dörr, jag vände lite på huvudet för att se vem det var, och där stod mitt mirakel, som antagligen skulle lämna mig.

"Hej babe", sa Justin med ett leende och satte sig ner vid min säng, "varför ligger du här och degar? Upp och hoppa!" sa han och skrattade och petade till mig mjukt vid revbenen. I vanliga fall hade jag reagerat, men det gjorde jag inte.
"Vad är det som är fel?" sa Justin oroligt och strök mig över pannan, "du känns varm, har du feber?"
Jag skakade på huvudet och tog hans hand i min och kysste den länge, "jag älskar dig..." viskade jag mot hans knogar, "men vi har gjort ett stort misstag."
Justin stelnade till, och hans ögon blev oroliga, "vad menar du?"
Jag suckade, hann inte svara innan han fortsatte, "är det något som har hänt? Handlar det om paparatzin?"
Jag skakade på huvudet och tårarna började rinna ner för mina kinder och jag samlade mord för att säga orden, "Jag... Jag tror jag är gravid..." mumlade jag och gömde ansiktet i kudden.
Justin var tyst länge, jag vågade inte se upp på honom, men efter något som kändes som en evighet så tittade jag upp på honom med gråten i min hals, han stirrade tomt framför sig.
"Snälla säg något!" gråter jag.
Justin vänder sitt ansikte mot mitt snabbt, och han höjer sin hand mot min kind, kupar om den och lutar sig över mig, han torkar mina tårar och kysser mina ögonlock, "shh, baby. Gråt inte..." mumlar han och sedan lägger han sig ner bredvid mig, och kramar om mig, "baby jag älskar dig. Kom igen, det kommer bli bra." viskar han lågt.
Jag skakar på huvudet, "jag är gravid Justin, jag är fucking gravid!" grinar jag.
Han kramar om mig hårdare, "det.. det kanske inte stämmer, har du testat dig?"
jag skakar på huvudet, "min mens är sen fyra veckor typ..."
"Jag ringer min läkare på en gång, så får han kolla."
jag skakar på huvudet, "jag vill inte att din läkare kollar mig!" grinar jag.
Justin suckar frustrerat, "Men vad fan spelar det för roll?" säger han och sätter sig upp.
Jag gör detsamma och ställer mig sedan upp, "Jag vill till ungdomsmottagningen." säger jag och går bort till min garderobe. Jag slänger ut en blick genom fönstret, det regnar.
Jag drar på mig ett par varmare kläder och sedan så vänder jag mig till Justin. Han ser på mig med stora ögon, "Alla vet vem du är, jag vill inte att detta kommer ut till tidningarna", säger Justin med en arg rust och reser sig upp, han ser frustrerat på mig.
Jag höjer på ögonbrynen, "Skojar du? Och jag vill inte vara gravid!!!" gapade jag och Justin suckar av frustration, "Vet du vad som händer om detta kommer ut i tidningen? Jag får så himla mycket skit!"
"Det skiter jag fullständigt i!" Jag var förvånad över att jag höjde rösten till Justin, det hade jag aldrig gjort. "Jag skiter i om du får allt skit i hela världen! Jag skiter i allting, JAG VILL INTE VARA GRAVID!!!" gapade jag.
Justin såg förbannad ut, "Aha!? Men synd för dig! varför tar du inte p piller eller något???"
"MEN VAD HAR DET MED SAKEN ATT GÖRA! det är din uppgift också att vi ska skydda oss! du kunde tagit med en kondom!!" gapade jag och gick fram till Justin och putte till han i bröstet, "Vill du få mig gravid!?"
"Är det vad du tror!? Och vill du att jag ska gå runt med kondomer när du gått runt och sagt att du inte vill ha sex!?"
"jag har inte vågat ha det!"
"Bara för att du hade sex med något psyko förr behöver det inte betyda att jag är helt vrickad!!!! Du låter andra ligga med dig men inte mig!!!"
Jag tvekade, "Vad är det för någon slags gala?"
Han ryckte på axlarna, "Jag vet faktiskt inte, någon välgörenhets skit antar jag, massa kändisar som dinglar runt och priser delas ut och sådant antar jag." 
Jag log, "Jag går gärna med dig Mr Bieber."
Han flinade, "Bra! Ta på dig dina badkläder nu!"


 

Le Kimberly, bara le. Det kommer att gå bra. Herregud, tänk om jag har nått på tänderna? Ser mitt hår bra ut? Mitt smink då? Ser jag fet ut i klänningen? Shit, nu då? Dom ropar ju på mig, vad ska jag säga? Vad ska jag göra? Jag tänker på Justins tidigare råd, att titta fem sekunder åt varje håll och bara se glad ut och pyta position på hur jag står. Men jag kan inte göra det här mer. Kamerorna bländar mig, alla skriker och ropar efter oss.
Justin slänger en orolig blick på mig och jag möter hans blick snabbt, han sänker lite grann sitt huvud och viskar till mig, "Andas. Och lätta taget om min hand, det börjar göra ont", skrattar han lågt och det får mig att slappna av. Är Justin avslappnad så är jag det.
Justin blinkar mot mig med ena ögat och vänder sitt fantastiskt vackra ansikte mot kamerorna och börjar gå sakta.
Hela stället är omgivet av kändisar. Johnny Depp, Bradley Cooper, Angelina Jolie och Zac Efron har jag sätt på avstånd fram tills nu, det kändes helt sjukt att få se dom bara några meter ifrån dom, och nu skulle jag in på samma gala som dom.

"Ge oss en kyss Justin!" ropade en paparazzi och Justin började flina lite roat, han vände sig mot mig la huvudet på snett, "får jag kyssa dig?"
Jag log och nickade sakta.
Justin flinade medan han sänkte sitt ansikte och mötte mina läppar med sina, jag hade slutit ögonen men jag kunde ändå märka hur blixtrarna från kamerorna kom en efter en, och jag kunde inte hålla mig från att flina som en idiot när Justin rätat på sig och vi gick bort från röda mattorna, Justin fick bråttom när vi kom in i den stora byggnaden, han greppade tag i min hand och började gå snabbt genom en stod korridår och stannade utanför en dörr.
Justin öppnade den och jag såg frågande på honom, "Vad håller du på med?" fnissade jag och Justin tog tag i min hand och drog in mig och jag såg att vi var på en stor toalett, det stod bås mot ena väggen och på andra sidan var det stora speglar och en vit bänk med handfat på rad.
Justin låste toaletten och såg på mig med ett flin, sedan la han händerna om mitt ansikte och sänkte sitt huvud och började kyssa mig, jag besvarade hans kyss villigt och förvånat.

Justins perspektiv:

Jag var galen i denna kvinnan, hela min kropp längtade efter hennes, så jag låste in oss på toaletten där ingen kunde komma in, och började kyssa henne, började strula med henne och hon verkade inte förstå någonting, så jag började sakta gå framåt och tvingade henne att gå baklänges mot bänkarna, när hennes rygg tog i bänkarna så sänkte jag mina händer från hennes rygg till hennes lår, jag tog tag i henne och lyfte upp henne så att hon satt på bänken, sedan så flyttade jag mina händer till hennes rygg och började dra ner dragkedjan på hennes märkesklänning jag köpte till henne för någon dag sedan.
Hon reagerade på det, hon la händerna på min bröstkorg och putte undan mig mjukt, jag slog upp mina ögon och mötte hennes blick som var förvånad, "Justin vad håller du på med?"
Jag log generat och ställde mig nära henne igen och tog hennes händer i mina, "Kom igen,snälla..."
Hon såg nu ännu mer förvånad, "Vill du ha sex med mig här på toaletten!? Justin det är en gala!!" 
Jag flinade, "vad spelar det för roll? Kom igen, jag vill ha dig nu..." sa jag och började kyssa henne, men hon drog sig undan, så jag började kyssa hennes nakna nacke, och nyckelben. 
"Justin", sa hon med en suck.
"Bara lite" *kyss* "det går fort" *kyss* "en snabbis." jag tryckte min kropp närmare hennes och hon verkade överväga tanken so jag drog ner dragkedjan på hennes klänning och drog ner den så hon var naken om överkroppen, fast hon hade på sig sin BH. Jag började kyssa hennes bröst och hon höjde sina händer till mitt hår, och drog medan hon stönade lite lågt.
Jag smekte hennes kropp mjukt och ville älska varenda liten del av henne. "Justin", mumlade hon och fortsatte gräva med sina fingrar i mitt hår. "dra i mitt hår..." mumlade jag lågt mot hennes nacke och sedan höjde jag mina läppar mot hennes och kysste dom passionerat, formade min mun efter hennes medan jag knäppte upp hennes BH. När jag kände hennes bröstvårtor mot mina handflator började det pulsera mellan benen på mig och jag la hennes BH på bänken bredvid oss.
Jag skulle precis dra ner jylfen på mina byxor när hon putte bort mig, och jag såg på henne med förtvivlan. Hon flinade och tog upp sin BH, knäppte fast den och ställde sig upp, drog upp klänningen och vände sig rygg mot mig, "Kan du knäppa?"
Jag såg surt på henne, "Men", började jag och suckade, "jag trodde vi skulle..." hon började skratta och jag drog upp hennes klänning, "Behandla mig med lite respekt gärna, jag har värdighet. Jag tänker inte ha sex med dig på en almän toalett", sa hon och såg på sig själv i spegeln fixade sitt hår och smink sedan vände hon sig mot mig, och log milt, "senare."
Jag log lite för mig själv och såg på mig själv i spegeln en stund och sedan gick vi ut från toaletten.

Kimberlys perspektiv:

Jag och Justin satte oss på våra platser, bredvid mig satt Selena och bredvid henne satt hennes pojkvän som jag inte kände igen - men han var tydligen någon skådis, snett framför mig åt höger satt Taylor swift, bakom mig satt Nicki Minaj, och snett framför mig åt vänster satt Zac Efron och mitt framför mig satt Vanessa Hudgens.
Hela rummet var fullt av kändisar, och här satt jag som var bara vanlig.
Galan började med ett framträdande av Beyonce, hon sjöng hennes låt som hette Love on top, det var inte föränn efter en stund jag märkte med att Justin satt med korsade armar och ett stort flin på ansiktet medan han såg på Beyonce som dansade på scen.
Jag höjde på ögonbrynen, "Vad är det?" frågade jag honom och Justin flinade större, "Hon är så jävla sexig." sa han utan att ens titta på mig.
Jag putade med läpparna och nickade, satte mig lite närmare honom och såg på Beyoce som uppträdde. Jag flyttade sakta min hand från mina knän till Justins lår, jag plaserade handen på insidan av hans lår nära hans skrev och Justin släpte Beyonce med blicken för en sekund och sedan stirrade han tomt framför sig medan han försökte hålla minen.
Jag strök han försiktigt och han var stel under min beröring och såg nervös ut, jag viskade i hans öra, "vill du fortfarande ha mig?" säger jag lågt.
Justin stirrar framför sig, "vad håller du på med? Någon kan se...!" väser han lågt.
Jag ler, "Det är bäcksvart här, ingen ser..." Jag tar ett hårdare tag om hans lår och Justin putter iväg min hand och jag skrattar lågt.
Under hela galan satt han med armarna i kors och såg koncentrerad ut, och när det var hans tur att uppträda så gick han ifrån mig utan att säga ett enda ord, och gav mig inte ens blick. Han måste vara arg på mig. Jag mådde helt plötsligt dåligt, han var arg på mig.
Justin gick upp på scen och jag insåg att det var första gången jag skulle se Justin sjunga live. Introt till As long as you love me började och Justin började dansa på scen medan han sjung tillsammans med sina bakgrundsdansare. Han såg så proffesionelll ut och jag njöt av att se honom på scen, göra det han älskade.


Efter galan så var det efterfest, vi gick ut till våran limosin, vi hoppade in, "Var är alla andra?" mumlade jag när bilen börjat åka.
Justin öppnade det lilla kylskåpte och tog fram en whiskey flaska och hällde upp ett glas till sig, "Alla har gått till efterfesten."
Jag såg oförstått på honom, "Ska inte vi dit?" frågade jag och Justin skakade på huvudet, "Nepp." Jag nickade sakta, "För att du är arg?" frågade jag försiktigt och Justin drack upp det ur sitt glas och la ifrån sig det, sedan såg han på mig en stund, sedan så vände han sig mot chaffören, "Kan du stänga?" 
Chaffören nickade och en svart lucka åkte sakta upp, vi var nu ifred.
Justin såg länge på mig, "Du tror jag är arg?" sa han och han ser allvarlig ut.
Jag nickar försktigt, Justin ler utan glädje, och sedan flyttar han sig närmare mig och lägger sin hand på sätet på min andra sida.
Justins ansikte är nära mitt och jag drunknar i hans ögon, han är så himla snygg. Han kysser mina ögonlock mjukt, "Jag är inte arg..." mumlar han och kysser mitt andra ögonlock, "Jag har bara inte glömt vad du lovade förut på toaletten."
Jag ler inom mig, han vill fortfarande ligga. "Och nu är vi ju ensamma.... Så jag tänker att vi kanske kan ha lite limosin sex", säger han och kysser mina läppar.
Jag besvarar hans kyssar, han särar på mina läppar, och våra tungor möts. Jag flyttar på mig och sätter mig gränsle över honom, trycker min kropp hårt mot hans, och han lägger sina händer mot min rygg och drar ännu en gång ner dragkedjan på min klänning, och drar ner den medan våra läppar viskar till varandra. Och allting runt omkring försvinner, det enda jag kan tänka på, enda jag kan känna är Justin.


"Är du okej?" frågar han och sätter sig upp, jag drar täcket omkring mig och ser på honom, "Ja... mer än okej", sa jag och flinar.
Justin skrattar, och sänker sitt huvud snabbt, ger mig en kyss och sedan drar han på sig sina kläder medan jag ser på honom. Denna skapelse måste vara den vackraste Gud någonsin skapat. Och han är bara min.



"Varför klär du på dig?" mumlar jag spelar sur, och Justin flinar. "Jag tänkte gå och duscha, vill du med?" Jag nickar ivrigt, "Ja, tack." Han flinar och tar fram sin väska, och drar fram en tshirt och kastar den mot mig, "Dra på dig den här." säger han och jag sätter mig upp. "Nej, den sover jag hellre i", säger jag och sätter mig upp och sträcker mig efter min magtröja jag hade på mig förut. Även om jag inte tittar på Justin så ser jag i ögonvrån hur han spanar in mina nakna bröst. "Kan jag få ett par rena trosor?" säger jag vänligt och pekar mot min väska som är bakom honom.
Justin höjer på ögonbrynen och vänder sig om och stoppar in en hand i min väska och drar fram ett par lila spets trosor, "ååh.. sexigt." 
Jag skrattar och tar dom ifrån honom och lägger dom bredvid Justins tshirt, "Men jag skulle väl klä på dig?" säger Justin när jag drar på mig mina trosor. Jag fortsätter skratta, "En annan gång."

När vi kom tillbaka så la vi oss i sked åvanför sovsäckarna och la ett täcke om oss, Justin la armen om mig och det hjälpte värmen att hålla sig under täcket. Justin berusade mig med sin doft, han lutkade rent, så gott.

"Så Miss Campbell", log han i mitt öra och jag vände mig försiktigt om, så jag kunde så honom i ögonen.
"Ja?" sa jag med ett leende, han flinade och drog undan en slinga från mitt ansikte som rymt från min fläta och la den bakom mitt öra. "Är du nöjd med din utflykt?" sa han lite retsamt.
Jag fnittrade som en skolflicka, och la min hand om hans nacke och drog honom närmare mig, kysste hans mjuka underbara läppar med mina, "Mycket." *kyss* "Väldigt mycket." *kyss* "Med tanke på att jag inte kunde få nog av dig förut..."
Han skrattade och avbröt mina kyssar, "Säger ni det Miss?" sa han och jag rodnade och såg bort från hans ansikte, jag var tvungen att få sagt det.
Justin höjde mitt ansikte med ett finger under min haka, han tvingade mig att möta hans blick i mörkret och han log milt, "Kan du fortfarande inte få nog av mig?"
Fjärilrarna dansade runt i min kropp och jag rodnade som ett fån, han skrattade och kysste mig mjukt och länge sedan viskade han mot mina läppar: "Jag kommer aldrig få nog av dig."



 


Jag vaknade av mig själv på morgonen dagen efter, det var ljus i tältet, jag låg på rygg och Justin låg snett över mig, han snarkade högt och såg ut att sova djupt.
Jag såg på hans vackra ansikte och log för mig själv, "Jag älskar dig..." mumlade jag och drog handen genom hans hår, han reagerade inte.

Jag log lite och räckte mig efter min telefon, och såg på klockan den var halv ett, shit hade vi sovt så länge? I samma stund började Justins telefon spela Kiss Me med Ed Sheeran, jag hoppade till lite när jag insåg att det ringde, Justin började fladdra med ögon locken och nästan flög upp från mig och började fumla efter telefonen medan han kisade med ögonen och jag fnittrade lågt, han tog upp sin Iphone och la telefonen mot örat. Han såg på mig med ett litet leende och la sig ner över mig igen och svarade, "Ja hallå?" mumlade han med en trött röst, "Nu...?" paus, "Jaha, ska jag ha med mig en dejt?" Jag höjde på ögonbrynen och Justin rätade lite på sig och hävade sig på armbågarna så hans ansikte var nära mitt medan han talade i telefon, "Kan jag ta med Kimberly? Bra." Justin sänkte sitt huvud medan jag hörde hur den andra rösten talade i andra luren. Justins läppar mötte mjukt mina och han började kyssa mig länge och passionerat. Han avbröt, "Men jag ringer dig senare, jag vaknade nyss... Okej bra, hejdå." Justin la på och slängde ifrån sig telefonen, "mmm..." mumlade han gillande när hans läppar mötte mina igen, jag log och höjde mina händer till hans hår, hans lena mjuka underbara hår.
justin tvekade mot mina läppar, "Jag hade gärna stannat hela dagen här med dig och kysst varenda liten del av din kropp. Men nu är det så att min flickvän har tagit med mig till detta fina camping läger och det finns en sjö jag vill bada i. Vill denna flickvän med?" sa han och jag nickade, "Gärna, Pojkvän."
Han log, "Bra." Han reste sig upp och sträckte sig, "Och Scooter ringde, det är en gala nästa vecka, vill du med?" sa Justin och jag höjde på ögonbrynen och satte mig upp. Jag på en gala? Med kändisar? Men vad skulle jag göra där? Jag skulle bara se dum ut. 
Justin såg att jag tvekade så han himlade med ögonen, "Kom igen! Justin Biebers nya flickvän måste med! Dom har frågat efter dig!"
Jag tvekade, "Vad är det för någon slags gala?"
Han ryckte på axlarna, "Jag vet faktiskt inte, någon välgörenhets skit antar jag, massa kändisar som dinglar runt och priser delas ut och sådant antar jag." 
Jag log, "Jag går gärna med dig Mr Bieber."
Han flinade, "Bra! Ta på dig dina badkläder nu!"


 förlåt för världens sämsta uppdatering, men har varit sjuk! :( men ni får två delar idag. Gladpåsk.

Jag väntade på att Justin skulle börja klä av mig, men ingenting hände, han bara smekte mig, så jag stannade upp och satte mig upp, fortfarande gränsle över honom.
Jag såg lite retsamt på honom medan jag långsamt drog ner dragkedjan på min kofta, försiktigt och retsamt drog jag av min kofta och la den ifrån mig.
Justins blick var allvarlig, jag tänker göra det den här gången. Jag tänker inte låta han vänta mer.

(Sist dom höll på att ha sex, fick jag en kommentar om mer detaljerat. Och jag har säkert skrivit om detta kapitlet tio gånger, och det känns så fel. Men det får vara bra nu. För er känsligare läsare så ber jag er att hoppa över detta kapitlet då hela kapitlet är sex.)





Jag knöt mitt hår i en slarvig boll på hjässan och la mina händer på Justins mage, försiktigt började jag dra hans dragkedja på hans hood tröja, han fortsatte se allvarligt på mig, men jag såg beundran också. Han satte sig hastigt upp och såg mig länge i ögonen, han tog tag i mina handleder. Stoppade mig. "Kimberly." sa han allvarligt. 

Jag såg lika allvarligt på honom, i den svaga ljuset. Jag var redo, jag ville vara redo. Justin skulle aldrig göra mig illa, och jag ville.

"Jag är redo." sa jag och nickade.

Justins blick vakade över mig en stund sedan, "Är du säker?" sa han och jag nickade. Han släppte mina handleder och sänkte händerna till min midja, försiktigt tog han tag i mig och vi rullade runt så han hamnade över mig.
Han såg mig i ögonen och sänkte sedan sitt ansikte mot mitt, kysste mina läppar ömt, han började kyssa mig allt mer och mer intensivt, mer passionerat. Justins läppar lämnade mina och började kyssa min nacke, och kysste mig över mina nyckelben och ner till min nakna mage.
Han rörde mig mjukt och kärleksfullt, försiktigt. Och det var så skönt, i hela kroppen, i varje liten del. Varje nerv dansade.

"Justin", säger jag och andas ut högt när hans läppar kysser mig alldeles nedanför navel lätt som en smekning, jag fick Justins namn att låta som en bön.

Justin drar sakta av mig min magtröja, och jag häver mig upp lite på armbågarna, han drar handen från min tinning, över min kind, ner över mitt högra bröst, "Du är så vacker..." mumlar han och det dunkar i min kropp. Han lossar sakta upp min BH och drar av mig den, sedan trycker ner mig i sovsäcken mjukt med sin kropp och börjar kyssa mig. Smeker mina armar.
Jag drar av Justins hood tröja, medan båra tungor dansar med varandra, och det gick dåligt med tanke på att Justin tryckte sin kropp mot min, "Justin", mumlar jag och börjar fnissa.
Jag öppnar mina ögon och möter hans stora bländade leende i mörkret, han skrattar lågt och kastar av sig hood tröjan och sedan börjar han fippla med sitt linne, "vänta..." mumlar jag och tar tag i kanten och drar honom närmare mig, medan han ser mig i ögonen och jag ser honom i hans, så drar jag försiktigt upp hans linne, långsamt medan jag vaknar över hans reaktion.
När hans linne är av, drar jag mina fingrar över hans nakna tränade bröstkorg och han ryser under min beröring, han sänker sitt huvud och börjar kyssa mina bröst.
Jag drar mina naglar över hans nakna rygg, kvider till lågt när han trycker sin kropp mot min i en mjuk rörelse, som får min kropp att tråna efter hans.

Mina höfter höjer sig sakta okontrollerat upp från marken och trycker sig mot hans skrev, "Justin..." stönar jag när han nafsar mig över kroppen.

"Mhm?" mumlar han med sina läppar mot min navel.
"Åh Gud..." mumlar jag när han höjer sitt ansikte mot mitt och jag känner hans ståd mot mitt kön.
Vi rullar runt igen, jag hamnar över honom, han ser på mig medan jag drar fingrarna över hans bröstkorg, kysser varenda liten del av honom. Mina läppar smeker hans nyckelben och jag kan inte få nog av honom, hans doft. Han doftar så gott att jag bara vill bita han, så jag särar på läpparna och nafsar tag mjukt vid hans hals, "Kim..." Justins röst är hes, jag har aldrig hört hans röst så här mörk och djup. Det reser sig allt mer och mer på honom där nere och till slut tar han tag i min midja och vi rullar runt igen.

Justin börjar fumla med sitt bälte, och drar av sig byxorna medan våra läppar dansar passionerat. Och när Justins byxor är av börjar han dra ner mina shorts, och dom åker snabbt av, han börjar kyssa mina nyckelben, över magen och ner mot mitt skrev, han suckar tungt och tar tag i mina trosor med sina händer och drar av dom, och ser mig i ögonen, jag ser vädjande på honom, "åh...!" stönar jag av upphetsning när Justin trycker in två fingrar in i mig och jag höjder mina händer till hans nacke och tar tag i hans hår, "Åh Justin!"

"Du är så våt..." mumlar han och kysser mina läppar.

Jag andas fort, tungt och jag kan känna orgasmen komma krypandes djupt inom mig, blodflödet i min kroppar ökar och mitt hjärta dunkar hårt i mitt bröstkorg, "Justin, jag kommer...!" säger jag i anfått jag och drar hårt i hans hår.

"Så ja, gör det, kom igen baby", Justins fingrar rör sig snabbare, och snabbare, mina muskler dras ihop i hela kroppen och i underlivet. Helt plötsligt kan jag inte styra någon kroppsdel eller mitt ansiktsuttryck. Jag ryser och darrar i hela kroppen, det bultar och rycker i kroppen. Jag slutar andas för några sekunder och jag skriker till, "ÅH JUSTIN!" gapar jag och mina muskler slappnar av igen. Jag tar tag i Justins axlar och vi rullar runt, jag hamnar över honom.

Jag drar av honom hans kalsonger och kysser hans nakna bröstkorg, "Kim", stönar han när jag  drar av honom kalsongerna. Jag kastar en snabb blick på hans penis, den är stor, riktigt stor, jag sväljer och tar tag i den, jag börjar röra mina händer i takt upp och ner snabbare och snabbare medan jag ser på Justins ansikte.

Han har slutit ögonen, och biter sig i ena läppen, stönar, vrider och vänder sig under mig, "Snabbare, snabbare Kimberly!" Jag gör som han säger och njuter av att han njuter, "åååh.... mmm... det räcker..." mumlar han.

Jag ler och slutar, han tar tag i mig och vi rullar runt igen, jag vill ha honom, jag har aldrig velat ha sex med någon så mycket som jag vill ha sex med Justin i det här ögonblicket, min kropp skriker efter längtan och Justin kysser mig, våra läppar är hungriga efter varandra. Justin stannar upp och ser på mig, "Kim", säger han hest, hans ögon är hungriga och frestade. Justin skjuter isär mina ben lite grann. Mina höfter vrider och vickar efter hans penis, jag vill ha honom i mig, "Snälla..."

Justin tar tag i mina höfter för att hålla mig stilla, Justin tornar upp över mig med tyngden över sina armbågar så att hans kropp täcker min, "Jag älskar dig..." säger han med sin fortfarande hesa röst som är så sexig, och försiktigt glider han in i mig och stöter djupt in i mig, så djupt så att jag nästan blir förvånad.

Han rör sina höfter i en rytmisk takt, lungt och försiktigt och jag drar mina naglar över hans rygg, hårt så jag nästan blir rädd för att jag ska göra honom illa, men precis när jag tänker dra bort mina händer så stöter han ännu djupare in i mig och min kropp reagerar som förut, han kysser mig överallt och jag älskar denna man, jag älskar denna skapelse, jag älskar han över allt annat och jag vill aldrig, aldrig leva en enda dag utan honom.
Jag ryser, darrar, blodet pumpar i hela min kropp, jag blir orörlig och jag skriker till samtidigt som Justin stönar hårt i mitt öra och vi faller ner i sovsäcken tillsammans.


"Det där var - " mumlade Justin trött över mig efter en stund, "underbart", avslutade jag hans mening.
"Är du okej?" frågar han och sätter sig upp, jag drar täcket omkring mig och ser på honom, "Ja... mer än okej", sa jag och flinar.
Justin skrattar, och sänker sitt huvud snabbt, ger mig en kyss och sedan drar han på sig sina kläder medan jag ser på honom. Denna skapelse måste vara den vackraste Gud någonsin skapat. Och han är bara min.

 
hehe, dirty readers.