you're my disease, chapter 21 - sleepover

5kommentarer

"Men Justin, om jag inte varit en sådan barnrumpa och bett han köra hem mig när jag fick reda på att han bara ville ligga med mig kanske han inte hade vart död nu!" sa hon genom tårarna och jag kramade henne hårt, "Det är inte ditt fel.. det var fel av honom att ljuga för dig för att få dig i säng.." mumlade jag mot hennes panna, "Jag hade aldrig gjort så mot dig.." mumlade jag och hon la armarna om mig.



 

Vi låg tysta så ett tag, jag tog in allt hon berättat.
Jag var glad över att hon hade öppnat sig så för mig, jag uppskattade det verkligen. Men jag tyckte så synd om henne.
"Jag förstår om du tycker att jag är en-" hon talade tyst, jag visste vart hon var på väg, "Nej, du är perfekt..." mumlade jag i hennes öra.
Jag höll henne nära mig och försökte hålla uppe mina ögonlock, men tillslut orkade jag inte mer. Mina ögon slöts och jag grävde ner mitt ansikte i hennes hår.

 

Jag vaknade av att jag hörde ytterdörren öppnas, jag fällde upp mina ögonlock och såg mig om runt i rummet, det var släckt nu till skillnad från förut, Kimberly måste ha vaknat och släckt lamporna.
Jag såg på henne i min famn, hon hade vänt sig om, så hon låg med ryggen mot min bröstkorg.

Jag hörde Buzz tassar mot trä golvet på nedervåningen, "shh..." hörde jag hennes pappa säga.

"Åh jävlar", mumlade jag, kliade mig i ögonen och klev upp ur sängen, jag tog upp min grejer jag lämnat på nattduksbordet och min kavaj, gav Kimberly en kyss på pannan och gick ner till hallen för att gå hem. Tanken var aldrig att jag skulle sova över.

"Hallå där Justin", sa Kimberlys pappa Ethan förvånat när han såg mig komma ner för trappan.
"Hej sir, jag somnade", sa jag och drog handen genom mitt hår, "jag ska hem nu."
Ethan höjde på ögonbrynen och kikade ut på framsidan av huset i det lilla fönstret bredvid dörren, "har du ingen bil?" sa han och jag skakade på huvudet, "den är hemma."

”Justin klockan är två på natten, jag antar att det inte är så säkert om du går själv där ute, speciellt inte om du är kändis." sa Ethan.
"Det är ingen fara sir", sa jag och drog på mig kavajen.
Ethan himlade med ögonen, "Lägg av nu, du kan stanna över natten", sa han med ett leende och gick ut till köket, "vill du ha något att dricka?" sa han och jag gick efter honom, "Eh, visst." sa jag och log, "Cola?" jag nickade.

Han satte sig ner vid köksbordet och jag gjorde detsamma, han gav mig en av burkarna och jag öppnade den, han ville prata.

"Hade ni kul på balen?" sa han och jag log, "Ja", sa jag och han nickade, "Vad trevligt, när kom ni hem?"
Jag tänkte efter, "vid tolv tror jag att det var", sa jag och nickade.
Ethan nickade, "Vad gjorde ni här hemma då? Kollade ni på film?"
Jag skakade på huvudet, "Nej sir, vi pratade bara", sa jag.
Ethan nickade, "Och du somnade? var?"
Jag skrattade lite nervöst, "I hennes säng."

Ethan höjde på ögonbrynen och lutade sig bak i stolen, "Jag vet inte hur mycket du vet, men om du ens funderar på att göra henne illa eller göra något mot hennes vilja, kommer jag bryta din nacke."
Jag svalde, "den tanken kommer aldrig slå mig."
Ethan nickade, "Och om du ens funderar på att få henne i säng, om jag bara får reda på det, kommer det sluta illa med dig."
Jag nickade, "Jag tänker aldrig göra något mot hennes vilja..." sa jag och tog en klunk av Coca colan.
Ethan gjorde detsamma, "Men med hennes vilja?" sa han fundersamt.
Jag rynkade ögonbrynen, "Sir..." började jag och vred mig lite i stolen.
"Kalla mig Ethan", sa han med ett leende.
"Ethan." sa jag och han såg allvarlig ut, "Så länge hon ber mig." sa jag och nickade, ja, det var ett bra svar.

Ethan höjde på ena ögonbrynet, "Okej, jag ska gå och lägga mig, " sa han och nickade, "vill du ha något att sova i?" sa han och jag log, "Nej, det är lugnt" sa jag.

 

Ethan följde med mig till Kimberlys sovrum, han öppnade hennes garderob och gav mig en kudde och ett täcke, "Du kan sova på soffan", viskade han och nickade mot soffan som låg bredvid sängen, jag nickade, "okej, Tack. Godnatt", sa jag och han log, såg på den sovande Kimberly i hennes säng och sedan gick han.

Jag slängde täcket och kudden i soffan, och började knäppa upp mina byxor, jag drog av mig dem la dem på golvet, samma med kavajen och skjortan.

Jag la min mobil på det lilla bordet framför soffan och la mig ner i soffan på sidan med ansiktet utåt och drog täcket tätt intill mig, jag kunde inte somna, så jag låg och såg på Kimberly, hon mumlade i sömnen och jag kunde uppfatta vissa ord, jag log när hon sa mitt namn, "Justin..." mumlade hon och suckade, "Justin..." sa hon sedan lite tydligare. Nästan så att jag trodde att hon var vaken, men det var hon inte. Jag fortsatte le för mig själv.

Hon vred sig i sängen, letade med händerna över sängen och sedan satte hon sig upp helt plötsligt och såg runt omkring, "Justin", sa hon och sedan såg hon mig, "Justin", sa hon igen och jag började skratta, "Jag är här."

"Vad gör du där borta?" sa hon och gnuggade sig i ögonen.

Jag log, "Din pappa tyckte att jag skulle sova här..." sa jag och hon suckade i mörkret.

Hon reste sig upp i mörkret och la täcket om sig och började gå mot mig, "Jag trodde du hade gått..." mumlade hon och la sig ner bakom mig, hon la huvudet på min höft, "du får inte gå..." mumlade hon sedan och la armen om mina ben.

Jag skrattade, "Ja ska ingenstans..." jag vred på mig så jag låg på rygg och hon kröp över mitt täcke så hon hamnade precis över mig, jag la armen om henne, "sov nu..."

Hon la sitt ansikte vid min hals, "mm..." sa hon, "du luktar gott..."

Jag log och smekte henne över huvudet, "du med."

Hennes hår var fortfarande lite fuktigt, jag kunde uppfatta den svaga doften av dyr schampo i hennes hår.

"Du luktar..." mumlade hon och blev tyst, andades djupt in och fnissade, "Du luktar sommar." och sedan somnade hon.

Jag log och slöt mina ögon och somnade strax därefter jag med.

 

Kimberlys perspektiv: 

När jag vaknade på morgonen låg jag fortfarande i Justins famn. Jag såg på den sovandes Justin, han såg så fridfull ut, hans mun var lite öppen och han andades tungt, Justin hade ena armen om mig och den andra bakom nacken, hans täcke hade åkt ner och jag såg att han var bar om överkroppen, jag lutade mitt huvud mot hans nakna bröst och började rita små mönster på hans bröstkorg. Under hans vänstra armhåla såg jag att han hade tatuering, jag drog undan täcket så jag kunde se ordentligt. Han har tatueringar!!

Det var några täcken och jag började tänka, Var han kanadensare? eller från något annat land?
Jag drog fingrarna över hans tatuering och försökte klura ut vad det kunde betyda.

"Det är hebreiska... Det betyder Jesus", mumlade han och jag hoppade till, och mötte hans blick, han log milt.

"Är det en riktig tatuering?" frågade jag häpet och han nickade.

"Varför skaffade du den?" mumlade jag och såg ner på den han ryckte på axlarna, "Jag och pappa gjorde det tillsammans, han har en liknande..." sa han och smekte mig över huvudet.

Jag bet mig i läppen och såg på honom länge, "Har... Har du fler?" sa jag och han skrattade lågt, "ja." sa han och rätade på sig. Jag flyttade på mig och han drog av sig täcket och precis över kalsongerna så såg jag ännu en tatuering, det såg ut som en liten fågel som flög.

"Detta är min första tatuering, På min sexton års dag skaffade jag den, alltså 2010. Den representerar en fågel från Jonathan Livingston Seagull, skriven av Richard Bach om en fågel som lära sig flyga och läran om livet, och omslaget av boken har en likadan fågel som min tatuering. Den skaffade jag också tillsammans med min pappa", sa Justin och ryckte på axlarna.

Jag log, "Den hade en fin innebörd... Finns det fler?"

Han log, "jag har en på mitt ben också." Han reste sig upp och visade mig sitt vänstra ben, en tatuering som visade en bild av Jesus som bär en törnekrona. "denna skaffade jag I januari", sa han och pekade på Jesus som bar törnekronan, sedan visade han mig en annan, en tatuering av bilden var ett par händer som bad, "praying hands", sa Justin och log.

"Du är väldigt kristen av dig..." mumlade jag med ett leende, Justin flinade och tog upp sin skjorta från marken och drog på sig den, och samma med byxorna, "Jag är en kristen, jag tror på Gud, jag tror att Jesus dog på korset för mina synder." Han log snett och fortsatte, "Jag tror att jag har en relation med honom och jag kan prata med honom, verkligen. Han är anledningen till att jag är här..." sa Justin och kysste mig på pannan.

"Ska du skaffa fler?" sa jag och han nickade, "Jag har en tid bokad om typ två veckor, jag ska ha en tatuering här", sa han och pekade på sin höger arm, "Här ska det stå Believe."

Jag log och reste mig upp och kysste honom, "tatueringar är väldigt sexigt..." mumlade jag och kysste honom han stod stilla och besvarade mina kyssar, "Jaså?" sa han och kupade sin ena hand om min kind.
"mhm..." mumlade jag och han skrattade.
"Kom vi går ner och äter." sa jag med ett leende.




SÅåå, hoppas ni tyckte det var bra ! Kommentera nu också vettja! :))

5 kommentarer

Maja

03 Mar 2013 18:01

såbra ! :)

anonym

03 Mar 2013 22:15

ååååh i love it !

Karin

03 Mar 2013 22:20

SKIT BRA !!!

Elin

03 Mar 2013 22:51

Gud så duktigt skriver, när kommer nästa? :))

anonym

04 Mar 2013 16:17

jätte bra!!!

Kommentera

Publiceras ej